SUUMIGA VEELGI LÄHEMALE: Nikon tutvustab 18-kordse supersuumiga taskusõbralikku kompaktkaamerat COOLPIX S9100

By in
698

Amsterdam, Holland, 9. veebruar 2011 — Nikon Europe suurendab oma COOLPIXi kollektsiooni, esitledes ülisuure suumiulatusega kaamerat S9100, mis muudab võimalikuks lainurk- ja supertelefoto võtete saamise kompaktse ja taskusõbraliku kaameraga. COOLPIX S9100 tutvustab suumi võimalusi, mis on õhukeses ja kerges mudelis peaaegu mõeldamatud. Selle muljetavaldav 18-kordse suumiga NIKKORi lainurkobjektiiv võimaldab teravustada ulatuses 25 mm kuni 450 mm[1].

Igas olukorras teravate piltide tagamiseks mõeldud ülitundliku taustavalgusega CMOS-pildianduri abil jäädvustab kaamera pildid isegi väheses valguses või äärmiselt eredates tingimustes. Seega taasluuakse nii päeva- kui ka öövõtted just sellisena, nagu neid kogesite. Stereoheliga ja täiskõrglahutusega (1080p) video salvestamine on mitmekülgsem kui kunagi varem.

„COOLPIX S9100 avab uusi loomingulisi väljundeid inimestele, kes soovivad kompaktkaameralt suurepäraseid tulemusi. Selle lainurga ja supertelefoto teravussügavus, täiskõrglahutusega video ning need funktsioonid, mis teevad öise pildistamise kaamerat käes hoides niisama lihtsaks kui päevavalguses, annavad teile selle õhukese ja stiilse kaameraga loomingulise vabaduse ja võimaluse jäädvustada pilte sellisena, nagu neid näete,” üles Sander van Velzen, Nikon Europe’i tarbijatoodete tootejuht.

Vaadake laiemat pilti
Võimsa 18-kordse suumiga NIKKORi lainurkobjektiiviga S9100 pakub erakordset täpsust ja teravat eraldusvõimet isegi rabavaid maastikke ja suurel hulgal fotosid jäädvustades. 450 mm maksimaalse ekvivalentse fookuskaugusega saab isegi kauged objektid hõlpsalt kaadrisse, mistõttu sobib S9100 ideaalselt reisile kaasavõtmiseks.

Uus lihtsa panoraami funktsioon laiendab vaadet veelgi, pakkudes 360° ja 180° fotosid. Samal ajal kui lausteravustate paremale või vasakule üle kogu kaadrisse ulatuva vaate, võtab kaamera CMOS-andur kiiresti hulga kaadreid, mis liidetakse kohe kauni panoraami loomiseks.

Unustage statiiv ja jäädvustage kauneid pilte igas olukorras
Pettumust valmistavad öövõtted on COOLPIX S9100-ga minevik. Taustavalgusega 12,1-megapiksline CMOS-pildiandur suurendab iga pikslini jõudva valguse hulka, parandades tundlikkust ja vähendades hägusust, et suurepärased tulemused oleksid tagatud igasugustes valgustingimustes.

Kasutamisel täiustatud öise portree režiimis, mida saab hõlpsalt valida režiiminupu abil, jäädvustab kaamera öised pildid ja siseruumides tehtud portreed just sellisena, nagu kasutaja neid näeb. Öise portree režiimis jäädvustatakse välguga ja ilma välguta järjestikkuseid võtteid, milles säritatakse eraldi portree objekti ja tausta. Järjestikku tehtud pildid liidetakse kohe kaunite öiste portreede loomiseks, mis jäädvustavad pildistatava objekti ja tausta autentselt ning rikkumata.

Kaamerasisene hägususevastane tehnoloogia aitab hägusaid pilte vältida seitsmel olulisel viisil.

  • Hübriidne stabiliseerimine (anduri nihutamine ja elektrooniline stabiliseerimine) vähendab kaamera rappumise mõju ja lisakaitsena saab mõlemat funktsiooni rakendada samaaegselt.
  • Suur ISO (kuni 3200) valgustundlikkus vähendab häguste piltide tekkimise võimalust kiiresti liikuvate või halvasti valgustatud objektide puhul.
  • Liikumistuvastus kompenseerib kaamera ja pildistatava objekti liikumise.
  • Parima kaadri valija (BSS) valib kuni kümnest järjestikusest kaadrist automaatselt teravaima.
  • Öise portree režiim liidab hägususe vältimiseks erineva säritusega pildid.
  • Öise maastiku režiim võimaldab jäädvustada teravaid kujutisi madala ISO-ga. 
  • Suure dünaamilise ulatusega (HDR) taustavalguse režiim pakub igas olukorras muljetavaldavaid värvitoonidetaile.

Täiskõrglahutusega (1080p) video salvestamine stereoheliga
Nüüd saate vajadusel alustada kohe täiskõrglahutusega video salvestamist ja seda sisseehitatud video salvestusnupuga, mis lülitab hetkega fotodelt videole ja vastupidi. Salvestamise ajal saate kasutada optilist suumi ja automaatset teravustamist ning jäädvustada igal ajal fotosid. Veelgi suuremat loomingulist vabadust pakkudes filmib kaamera kiiresti või aeglaselt, salvestades maksimaalselt kuni 240 kaadrit sekundis (QVGA).

HDMI-CEC-toega sisseehitatud HDMI-miniliides võimaldab kaamera ühendamist kõrglahutusega (HD) teleriga, et saaksite täiskõrglahutusega videoid vaadata kodus koos pere ja sõpradega. 

Suur 7,5 cm suure eraldusvõimega (921 000-punktine) LCD-ekraan pakub eredate värvide reproduktsiooni ja teravat kontrastsust. Hõlmates Nikoni selgete värvidega kuvatehnoloogiat, vähendab see voolutarbimist ja minimeerib peegeldusi isegi eredas päikesevalguses.

Saavutage loomingulisi tulemusi

COOLPIX S9100 muudab fotode ja videote loomingulise töötlemise lihtsaks, kuna saadaval on valik efekte, mida saate kerge vaevaga rakendada nii enne kui ka pärast fotode ja videote jäädvustamist. Enne pildistamist või video tegemist võimaldab eriefektide režiim hõlpsasti rakendada loomingulisi efekte, nagu kõrge kontrastiga ühevärviline, pehme fookus, nostalgiline seepia ja valikuline värv. Valitud efekti saate enne pildi või videoklipi tegemist LCD-ekraanilt vaadata.

Pärast foto jäädvustamist võimaldab hulk retušeerimismenüü filtriefekte seda redigeerida ilma arvuti abita. Näiteks üle kogu ekraani funktsioon lisab eredatele objektidele särava efekti. Unikaalne kujutisloome liugur võimaldab kiiresti ja lihtsalt reguleerida pildi eredust, küllastumist ja värvitooni. 

Kaamera S9100 vajalik lisafunktsioon on Nikoni nutikas portreesüsteem, mis hõlmab isegi kõige kaamerakartlikumate pildistamisobjektide kaunimaks muutmiseks hulga automaatseid funktsioone, nagu kaamera punasilmsuse eemaldamise režiim™, pilgutuse hoiatus, naeratusdetektor ja naha ühtlustamine.

COOLPIX S9100 on saadaval kolmes värvitoonis: punane, must ja tumehõbedane, ning seda jaemüügihinnaga 319 Euro.


[1] 35 mm ekvivalent

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply