AF-S NIKKOR 35 mm f/1.4G: uudistefotograaf

By in
507

Amsterdam, Holland, 15. september 2010 – Nikon Euroopa tutvustas täna täiesti uut, kiire avaga NIKKOR objektiivi – AF-S NIKKOR 35 mm f/1.4G. See on viimase poolaasta jooksul välja töötatud f/1.4 NIKKOR objektiiv ning avardab kogu maailma profifotograafide loomevõimalusi.

Zurab Kiknadze, Nikon Euroopa objektiivide, tarvikute ja tarkvara tootejuht räägib: „AF-S NIKKOR 35 mm f/1.4G objektiiv seab uue standardi uudistefotograafidele. See ühendab erakordse kontrasti ja resolutsiooni suurepärase suutlikkusega nõrgas valguses. Kõrvutades uut objektiivi hiljutiste 24mm f/1.4 ja 85mm f/1.4 objektiividega, saab selgeks Nikoni jätkuv püüa pakkuda fotograafidele täiuslikku optikavalikut.“ 

Hinnatud fotograaf Kadir van Lohuizen agentuurist NOOR oli üks esimesi, kes katsetas uut AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G objektiivi. Ta ütles: „35 mm objektiiv on standardne „tänavaobjektiiv“ paljudele meie ettevõttest ja me oleme uuest versioonist tõelises vaimustuses. Kiire objektiiv muudab võimalikuks pildistamise peaaegu kõigis valgustingimustes ja kõrgeima võimaliku kvaliteediga.“ Ta lisas: „See viib kindlasti meie ajakirjanduslikud ettevõtmised uuele tasemele.“ 

Valguse juhtimine

AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G objektiivi eesmärk on pakkuda hämmastavaid pilte kõikides olukordades. Täiesti uus optiline kujundus kümne elemendiga seitsmes rühmas (kaasa arvatud üks asfääriline klaaselement) ning ümar üheksa labaga objektiiviava võimaldavad fotograafil kasutada ära väikest väljasügavust, mida F/1.4 avaga objektiiv pakub. Kristallselged üksikasjad sujuva bokeh-efektiga tõstavad objekti esile ja pakuvad teistsugust pilti kui professionaalsete f/2.8 suumobjektiividega tehtud fotod. 

Tume täht

See, kuidas AF-S NIKKOR 35 mm f/1.4G objektiiv kujutab öist olustikku, sarnaneb tuntud objektiividega, nagu näiteks Noct-NIKKOR. Optilisse ehitusse kuulub nanokristallkate, mis vähendab peegeldusi ja hägusust ning kujutab seega punktvalguse allikaid ja varje loomuliku selgusega, sobides hästi öise maastiku või tähtede pildistamiseks. Kiire avaga kaasneb ka selge pildiotsija, mis tänu väikesele teravussügavusele pakub avaraid loomevõimalusi kõigile kunstfotograafidele ja ajakirjanikele. 

Tänavapiltnik

AF-S NIKKOR 35 mm f/1.4G objektiiv on loodud töötama sama tõhusalt kui teie; see on vastupidav ja usaldusväärne abiline kõikjal, kuhu pildistamine teid viib. Spetsiaalne Silent Wave mootor (SWM) tagab vaikse ja täpse automaatse teravustamise. See töötab sujuvalt ja on laia teravustamisrõngaga, et võimaldada täpset käsitsi teravustamist minimaalse kauguseni 30 cm. Vastupidaval magneesiumist korpusel on peened vaod, mis aitavad kaamerast vasaku käega paremini kinni hoida, ning kummist kinnituskoht ja tihend, mis hoiavad eemal tolmu ja niiskuse. Kaaludes 600 g, on objektiiv hästi tasakaalus FX-formaadi digipeegelkaameratega, nagu D700 ja D3 seeria. 

Objektiiviga on kaasas spetsiaalne kate HB-59 ja pehmendusega kott.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply