Äärmine mitmekülgsus Nikoni AF-S NIKKOR 200-400 mm F/4G ED VR II objektiiviga

By in
519

Amsterdam, Holland, 27. aprill 2010 – Nikon Euroopa esitleb täna uut ülivõimsat telefotoobjektiivi – AF-S NIKKOR 200-400 mm F/4G ED VR II. See objektiiv vahetab välja paljukiidetud AF-S Zoom NIKKOR 200-400 mm f/4G IF-ED VR objektiivi ning on varustatud uue põlvkonna vibratsiooni vähendamise tehnoloogiaga (VR II), nanokristallist kattega ja uue A/M režiimiga, olles ideaalne ja mitmekülgne valikuvõimalus spordi- ja loodusfotograafidele. Seda tüüpi supertelefotoobjektiiv on turul ainulaadne, peegeldades Nikoni jätkuvat pühendumist uuenduslikkusele ja kvaliteedile.

Selle objektiivi väljatöötamine näitab Nikoni pühendumist fotograafide vajadustele vastava tootesarja väljatöötamisele ning täiustab suure jõudlusega NIKKORi objektiivide valikut.

Zurab Kiknadze, Nikon Euroopa objektiivide, tarvikute ja tarkvara tootejuht räägib: „Kiired edusammud optikas ja Nikoni jätkuv pühendumine oma klassi juhtivate toodete väljatöötamisele on andnud tulemuseks mitmeid uuendusi professionaalidele mõeldud objektiivide vallas. Tänu lisafunktsioonidele ja täiustatud tehnilistele andmetele pakub AF-S NIKKOR 200-400 mm F/4G ED VR II parimaid tulemusi ning võimaldab ka kõige nõudlikumal professionaalsel fotograafil pildistada ilma järeleandmisi tegemata.“

Teravamad kujutised ja parem käsitsemine

AF-S NIKKOR 200-400 mm F/4G ED VR II objektiivil on teise põlvkonna sisseehitatud vibratsioonivähendus (VR II), mis lubab pildistada kuni neli korda väiksema katiku kiirusega, nii et teravaid kujutisi võib saada ka kaamerat käes hoides.

Peale selle võimaldab uus A/M režiim lisaks olemasolevatele M/A ja M režiimidele automaatfookuse prioriteeti ka siis, kui fookusringi pildistamise ajal muudetakse.

Vähem parasiitkujutisi ja helkimist

AF-S NIKKOR 200-400 mm F/4G ED VR II objektiivil on nüüd Nikoni eksklusiivne peegeldumisvastane nanokristallist kattekiht, mis vähendab suuresti parasiitkujutisi ja helkimist, ning neli ED klaasist elementi, mis vähendavad sisepeegeldusi ja kõrvalekaldeid. See võimaldab rikkalikke ja kontrastseid kujutisi ka ekstreemsetes pildistamistingimustes.

Objektiivil on automaatfookus koos sisseehitatud Silent Wave mootoriga, et tagada kiire ja vaikne fookustamine. AF-S NIKKOR 200-400 mm F/4G ED VR II objektiivil on tugev magneesiumist korpus koos niiskuse- ja tolmutihendiga objektiivi kaitsva klaasiga, mis peab vastu tolmule ja niiskusele ka raskeimates pildistamistingimustes.

Vaid 3360 grammi kaaluv objektiiv annab kaugvõtete tegemisel suure paindlikkuse ning on praktilisem alternatiiv mitme suure telefotoobjektiivi kaasaskandmisele. Objektiiv tarnitakse kvaliteetses ja vastupidavas seljakoti tüüpi kandekotis, mis võimaldab lihtsat ja turvalist transporti.

Tehnilised andmed

Fookuskaugus: 200–400 mm

Ava: f/4

Objektiivi ehitus: 24 elementi 17 grupis

Objektiivi ava labade arv: 9 (ümarad)

Lähim teravustamise kaugus: 2,0 m / 6 jalga (AF); 1,95 m / 6,4 jalga (MF)

Filtri/tarviku suurus: 52 mm

Läbimõõt x pikkus: Ligikaudu 124 x 365,5 mm

Kaal: 3360 g

Lisateavet Nikoni auhinnatud toodete kohta leiate veebilehelt: www.europe-nikon.com

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply