Kaamera vahetuse kuu

By in
247
Kaamera vahetuse kuu

Anname kevadele hoogu ja kuulutame välja kaamera vahetuse kuu. Kampaania algab 11. aprillil ja kestab kuni 9. maini 2024. Nimetatud ajavahemikul on sul võimalik soetada Nikon täiskaader peeglita kaamera soodsamalt. Selleks tuleb sul meile tuua oma vana kaamera (ei ole oluline, milline) ja saad uue Nikon Z5, Nikon Zf, Nikon Z6II, Nikon Z7II, Nikon Z8, Nikon Z9 kaamera ostult soodustust 150-300€. Soodustust sõltub tagastatava kaamera mudelist.

Nikon Z 5 / SOODUSTUS 150 EUR

Nikon Z 5 on just see vahend, mis võimaldab sul viia oma fotograafia ja videote loomise täiesti uuele tasemele. Tegemist on tugeva, kerge ja hõlpsalt käsitsetava hübriidkaameraga, mis on loodud pakkuma sulle parimat kogemust igas olukorras.

Üks olulisemaid omadusi, mis muudab Nikon Z 5 kaamera eriliseks, on selle 24,3-megapiksline täiskaader CMOS sensor. Koos võimsa EXPEED 6 protsessoriga tagab see suurepärase pildikvaliteedi ja detailiderohkuse igas võtteolukorras. Olgu tegemist maalilise maastikuga või dünaamilise portreefotoga, Nikon Z 5 aitab sul jäädvustada iga hetke täpselt nii, nagu sa seda näed.

Nikon Z 5

Lisaks silmapaistvale pildikvaliteedile pakub Nikon Z 5 ka suurepärast kasutuskogemust tänu oma üliteravale elektroonilisele pildiotsijale. See võimaldab sul näha täpset pildi kompositsiooni enne pildistamist, tagades täpse ja selge tulemuse iga kord.

Üks kaamera olulisemaid omadusi on selle võimas 5-teljeline stabilisaator, mis võimaldab sul pildistada kuni viis astet pikema säriajaga kui muidu võimalik oleks. See tähendab, et saad jäädvustada teravaid ja stabiilseid pilte ka keerulistes valgustingimustes või liikumises olles.

Nikon Z 5 on loodud ka mugavaks ja kiireks kasutamiseks. Saad seda laadida või lisasärtsuga varustada mugavalt akupangast või vooluadapterist USB-C kaabli abil, mis teeb selle kaamera ideaalseks kaasaskantavaks kaaslaseks igal seiklusel.

Kokkuvõttes võib öelda, et Nikon Z 5 peeglita kaamera on ideaalne valik neile, kes soovivad avastada uusi võimalusi oma fotograafias ja videote loomises. Selle võimekas sensor, üliterav pildiotsija ja mugav kasutus muudab selle kaamera usaldusväärseks partneriks igas olukorras. Ära jäta enam ühtegi täiuslikku hetke jäädvustamata – võta Nikon Z 5 kaamera endaga kaasa ja avasta maailm täiesti uues valguses!

Nikon Z 6II / SOODUSTUS 200 EUR

Kui otsid võimalusi oma fotograafia ja videote loomise täiustamiseks, siis Nikon Z 6II on just see kaamera, mis võib sinu vajadustele vastata. Tegemist on muljetavaldava täiskaader peeglita kaameraga, mis pakub mitmeid võimekaid funktsioone ja omadusi, et muuta sinu looming veelgi paremaks.

Üks Nikon Z 6II olulisemaid omadusi on selle 24,5-megapiksline täiskaader BSI CMOS sensor, mis tagab suurepärase pildikvaliteedi ja detailirohkuse igas olukorras. Kaamera on varustatud lausa kahe välkiire EXPEED 6 pildiprotsessoriga, mis võimaldab jäädvustada 4K/60p videot, suurendada puhvrit ja sarivõtte kiirust kuni 14 kaadrini sekundis ning parandada autofookuse jõudlust.

Nikon Z 6II mudelil on ka kaks mälukaardipesa – üks XQD/CFexpress mälukaardile ja teine UHS-II SD mälukaardile, mis tagab piisava salvestusruumi ja kiiruse ka kõige nõudlikumatele projektidele.

Lisaks võimekatele tehnilistele omadustele on Nikon Z 6II kaamera ülitugev ja kerge, tänu magneesiumsulamist korpusele. See teeb sellest ideaalse kaaslase kõikidele ekstreemsetele seiklustele ja välitingimustes pildistamisele.

Üks oluline aspekt, mida ei saa unustada, on kaamera kasutusmugavus. Nikon Z 6II on loodud pakkuma kiiret ja intuitiivset kasutuskogemust igas olukorras, olgu tegemist siis pildistamise või filmimisega.

Kokkuvõttes võib öelda, et Nikon Z 6II on täiuslik kaamera neile, kes soovivad avastada uusi võimalusi oma loomingus ning jäädvustada maailma oma unikaalse pilguga. Olgu tegemist maalilise maastiku, dünaamilise portree või adrenaliinirohke seiklusega, Nikon Z 6II on valmis jäädvustama kõik need hetked täiuslikus kvaliteedis ja detailides.

Nikon Z f / SOODUSTUS 200 EUR

Nikon Z f on kaamera, mis sulatab kokku ajatu retrovälimuse ja kaasaegse tehnoloogia. Selle ikooniline disain peidab endas tänapäevast 24,5-megapikslist CMOS täiskaadersensorit, mida toetab muljetavaldav 8-stopiline keresisene stabilisaator.

Kaamera südameks on viimasepealne EXPEED 7 pilditöötlusprotsessor, mis tagab suurepärase pildikvaliteedi ja töökindluse igas olukorras. Olgu tegemist maalilise maastiku või lummava portreefotoga, Nikon Z f võimaldab sul jäädvustada kvaliteetseid pilte, säilitades samas ka ajatu stiili ja elegantsi.

Nikon Z f

Lisaks pildikvaliteedile pakub Nikon Z f sujuvat videosalvestust kuni 4K 60 kaadrit/sek DX-formaadis ning 10-bit H.265 HEVC formaadis. See tähendab, et saad jäädvustada mitmekülgseid ja detailirikkaid videoid, mis sobivad suurepäraselt nii loominguliste projektide kui ka igapäevaste hetkede jäädvustamiseks.

Nikon Z f on rohkem kui lihtsalt kaamera – see on tööriist, millega saad väljendada oma loomingulist nägemust ning jäädvustada maailma enda ümber uues valguses. Olgu see siis päikeseloojang mere ääres või linnatuledesära öises linnas, Nikon Z f on sinu usaldusväärne kaaslane igas olukorras.

Nikon Z 7II / SOODUSTUS  300 EUR

Nikon Z 7II peeglita kaamera on professionaalsete fotograafide unistus, pakkudes ülimat pildikvaliteeti, uskumatut jõudlust ja mitmekülgseid võimalusi. Selle 45,7-megapiksline täiskaader BSI CMOS sensor koos kahe välkiire EXPEED 6 pildiprotsessoriga tagab erakordse detailirikkuse, dünaamilise ulatuse ja värvi täpsuse.

Keresisene 5-teljeline stabilisaator võimaldab saavutada teravaid pilte isegi madalas valguses või pikkade säriaegadega. Kiire ja täpne autofokuseerimissüsteem ning sarivõtte kiirus kuni 10 kaadrit sekundis tagavad suurepärase võimekuse jäädvustada liikuvaid subjekte ja dünaamilisi hetki. Lisaks võimaldab kaamera salvestada kvaliteetset 4K UHD videot, tehes sellest täiusliku valiku nii fotograafidele kui ka videote loojatele, kes otsivad parimat.

Nikon Z 8 / SOODUSTUS 300 EUR

Nikon Z 8 pakub suurema resolutsiooniga sensorit (45,7-megapiksline) võrreldes paljude traditsiooniliste peegelkaameratega, mis tähendab paremat detailirohkust ja dünaamilist ulatust.

Uuel Nikon Z 8-l on muljetavaldav videovõimekus, sealhulgas võime salvestada 8K videot ning 4K videot kuni 120 kaadrit sekundis. See annab sulle võimaluse luua professionaalseid videoid kõrge resolutsiooni ja sujuvusega.

Nikon Z 8

Nikon Z 8-l on kiire ja täpne automaatne teravustamine, mida toetab sügavõppega toitev subjektide tuvastamine. See võimaldab teil hõlpsasti jäädvustada liikuvaid subjekte ja saada teravaid pilte isegi keerulistes tingimustes.

Nikon Z 8-l on vaikne ja vibratsioonivaba elektrooniline katik, mis võimaldab sul jäädvustada pilte diskreetselt ilma segava müra või vibratsioonita.

Nikon Z 8 on kompaktne ja kerge, muutes selle ideaalseks kaaslaseks igapäevaseks kasutamiseks. Lisaks pakub see kaasaegseid funktsioone nagu puutetundlik ekraan, WiFi ja Bluetooth ühenduvus ning palju muud.

Nikon Z 9 / SOODUSTUS 300 EUR

Nikon Z 9 kasutab tipptasemel automaatset teravustamist, mis suudab tuvastada ja jälgida subjekte täpselt ja kiiresti igas olukorras.

Nikon Z 9 pakub maailmatasemel 8K videokvaliteeti ning võimaldab salvestada seda sisemiselt, tagades suurepärase kvaliteedi ja paindlikkuse.

Nikon Z 9

Kaamera pakub maailma kiireimat kaadrisagedust 120 kaadrit sekundis, võimaldades jäädvustada dünaamilisi hetki kiiresti liikuvates stseenides.

Nikon Z 9 omab maailma kiireimat skannimiskiirust, mis tagab kiire ja täpse autofokuseerimise ning subjekti jälgimise.

Kaamera on varustatud maailma esimese tõeliselt blackout-free elektroonilise pildiotsijaga, mis tagab sujuva ja selge vaate isegi kiirete liikumiste jäädvustamisel.

 

Kui sul tekkis küsimusi, võta julgesti meiega ühendust!