RØDE TUTVUSTAB: WIRELESS PRO – KÕIGI AEGADE VÕIMSAIM TRAADITA MIKROFON

By in
574
RØDE TUTVUSTAB: WIRELESS PRO – KÕIGI AEGADE VÕIMSAIM  TRAADITA MIKROFON

RØDE teatas uuest murrangulisest traadita mikrofonisüsteemist Wireless PRO, mis on mõeldud filmitegijatele ja sisuloojatele. Äsja pärast loomeinimestele täiusliku lihtsasti kaasahaaratava mikrofoni Wireless ME turulelaskmist on RØDE nüüd välja tulnud kõigi aegade võimsaima kompaktse traadita süsteemiga Wireless PRO. Wireless PRO pakub enneolematut funktsioonide komplekti, mida ei leidu üheski senises mikrofonis, rääkimata kompaktsest traadita süsteemist, ning annab tänapäeva nõudlikele loojatele ja filmitegijatele võimaluse kasutada uuel tasemel helikvaliteeti ja võrratut mitmekülgsust. See on parim traadita mikrofon, millega viiakse legendaarse seeria Wireless GO pärand uuele tasemele.

Rode-Wireless-Pro-juhtmevaba-mikrofon

WIRELESS PRO PÕHIOMADUSED:

• kompaktne kaksikkanaliga traadita mikrofonisüsteem;
• RØDE tipptasemel seeria IV 2,4 GHz digitaalülekanne 128-bitise krüpteerimisega, mis tagab kristallselge ja uskumatult stabiilse heli kuni 260 m (850 ft) kaugusele ulatuvas vaateväljas;
• universaalne ühilduvus kaamerate, nutitelefonide ja arvutitega;
• 32-bitine ujupardasalvestus 32 GB sisemäluga, mis võimaldab klippideta heli salvestamist mis tahes salvestusrakenduses;
• täiustatud ajakoodivõimekus kiireks ja lihtsaks audiosünkroniseerimiseks järeltootmises;
• arukas GainAssist-tehnoloogia, paindlik väljundvõimenduse reguleerimine ja turvakanal, mis tagab laitmatu heli otse kaamerasse salvestamisel;
• lukustatavad 3,5 mm lavalier-liitmikud täieliku turvalisuse tagamiseks;
• kõrvaklappide väljund koos sisseehitatud taseme reguleerimisega;
• TRRS-sisend peakomplekti või muu nn jutustusmikrofoni jaoks vastuvõtjas kuni kolme helikanali üheaegseks salvestamiseks;
• pistiktoite tuvastamine aku pikendatud kestvuse tagamiseks;
• täielik lisavarustuskomplekt, mis sisaldab nutikat laadimiskohvrit, kahte Lavalier II mikrofoni, kaableid, MagClip GO magnetilist kinnitusklambrit ja lisavarustuskohvrit;
• lihtne konfigureerimine arvutis või nutitelefonis RØDE Centrali kaudu;
• projekteeritud ja valmistatud RØDE täppistoodete tehases Austraalias Sydneys.

„2019. aastal oli Wireless GO esimene tõeline traadita mikrofon, mis turule oli tulnud,“ ütles RØDE tegevjuht Damien Wilson. „RØDE oli esimene ettevõte, kus loodi kompaktne ja lihtsasti kasutatav töövoog, mis muutis igaveseks viisi, kuidas loojad oma sisu jaoks heli salvestavad. Wireless GO II viis selle veelgi kaugemale, lisades uskumatuid uusi funktsioone ja seades uue standardi kompaktsele traadita helile. Nüüd astume selle ikoonilise mikrofoni Wireless PRO abil taas sammu edasi. Me ei ole jätnud selle uue süsteemi funktsioonide osas midagi kahe silma vahele, paigutades uskumatult võimsad ja kasulikud funktsioonid, nagu 32-bitine ujupardasalvestus ja täiustatud ajakoodivõimekus, samasse kompaktsesse ja lihtsasti kasutatavasse vormi, mida tuhanded loojad üle maailma iga päev kasutavad.“

Rode-Wireless-Pro-juhtmevaba-mikrofon

ÜLIKOMPAKTNE PROFESSIONAALNE TRAADITA SIDE

Vaatamata oma mahukale funktsioonide kogumile on Wireless PRO samas taskusuuruses nagu RØDE ülejäänud kompaktsed traadita seadmed ja see on kujundatud elegantses uues mustas esteetilises stiilis, mis tagab täiendava diskreetsuse. See on kaksikkanaliga komplekt, mis koosneb kahest saatjast ja vastuvõtjast ning milles kasutatakse RØDE kaasaegset Series IV 2,4 GHz digitaalülekannet ja patenteeritud peaaegu nullilähedase viivitusega koodekit koos 128-bitise krüpteerimisega, et tagada kristallselge ja uskumatult stabiilne heli kuni 260 m (850 ft) kaugusele ulatuvas vaateväljas. Integreeritud klambrid ja saatjate saatekvaliteediga sisseehitatud mitmesuunalised mikrofonid muudavad seadistamise lihtsaks ning seade ühildub universaalselt kaamerate, nutitelefonide ja tahvelarvutite, arvutite ja muude heliseadmetega oma analoogsete 3,5 mm TRS- ja digitaalsete USB-C-väljundite kaudu.

Rode-Wireless-Pro-juhtmevaba-mikrofon

TÄIUSLIK HELI IGAS STSENAARIUMIS

Wireless PRO pakub hulgaliselt võimsaid funktsioone, millega tagatakse, et loojad saavad iga kord salvestada veatut heli. Tänu 32-bitisele ujupardasalvestusele on kasutajatel võimalik salvestada otse saatjatesse ilma heli kärpimise ohuta. Selle murrangulise funktsiooni abil saavad kasutajad oma sessioonist alati puhta varukoopia – ka äärmiselt dünaamilistes stsenaariumides – ja kaob vajadus määrata enne salvestamist võimendustasemed, mis muudab loomingulise töövoo sujuvamaks kui eales varem. 32 GB sisemälu pakub võimalust üle 40 tunniseks pardasalvestamiseks, kusjuures spetsiaalsed nupud saatjatel muudavad salvestuste käivitamise väga lihtsaks.

Kasutajatele, kes soovivad salvestada heli otse oma kaamerasse, pakub Wireless PRO hulgaliselt funktsioone laitmatu heli salvestamiseks. See hõlmab RØDE uuenduslikku GainAssist-tehnoloogiat, mis võeti esimest korda kasutusele Wireless ME puhul ja milles kasutatakse arukaid algoritme, et automaatselt helitaset reguleerida, tagades ühtlase ja tasakaalustatud väljundi ning minimeerides kärpimisohtu. Sellel on ka paindlik väljundregulaator, millel on suur 30 dB võimendusvahemik, mis võimaldab kasutajatel täpselt kohandada mikrofoni väljundit oma kaamerale, samuti eelkonfigureeritud kaamera eelsätteid kiireks ja lihtsaks seadistamiseks. Meelerahu lisamiseks pakub Wireless PRO ka turvakanalit, mis juhul, kui signaal on liiga kuum ja lõikab kaamera sisendi läbi, väljastab teise helikanali, mis on põhikanalist 10 dB madalam.

Need funktsioonid koos muudavad laitmatu heli salvestamise uskumatult lihtsaks. Sõltumata eelistatud töövoogudest saavad kasutajad seadistada oma Wireless PRO nii, et see tagaks täiusliku heli peaaegu igas keskkonnas või stsenaariumis, elimineerides salvestamisest oletused ja pakkudes suuremat loomingulist vabadust.

SALVESTAMINE JA SÜNKROONIMINE

Täiendamaks igakülgselt oma 32-bitist ujupardasalvestusfunktsiooni, pakub Wireless PRO ajakoodi sünkroonimise täiustatud võimalusi, mis muudab heli ja video sünkroniseerimise järeltöötluses äärmiselt lihtsaks. Vältides vajadust keeruliste ja kallite väliste ajakoodisüsteemide järele, on Wireless PRO varustatud sisemise ajakoodigeneraatoriga, mida on lihtne kasutada ja mis sünkroniseerib heli sujuvalt mis tahes kaameraga. Seda saab hõlpsasti seadistada arvutis või nutitelefonis RØDE Centrali kaudu, kusjuures paindlikud konfiguratsioonivõimalused sobivad iga salvestusseadistuse jaoks.

ROHKEM FUNKTSIOONE, ROHKEM PAINDLIKKUST

Lisaks võimsale pardasalvestusele ja täiustatud ajakoodivõimalustele pakub Wireless PRO ka hulgaliselt muid professionaalseid funktsioone, mis muudavad selle ainulaadselt paindlikuks. Mõlemal saatjal on lukustatavad lavalier-liitmikud, mis tagavad täieliku turvalisuse, kui kasutatakse välist lavalier-mikrofoni või muud lukustatava liitmikuga mikrofoni. Vastuvõtja pistiktoite tuvastamine – mis lülitab seadme vastavalt ühendatud kaamerale automaatselt sisse ja välja – pikendab välitingimustes aku kasutusaega. Vastuvõtja 3,5 mm väljund toimib ka kõrvaklappide väljundina heli jälgimiseks (koos paindliku väljundtaseme reguleerimisega), samuti helisisendina peakomplekti või muu TRRS-jutustusmikrofoni, näiteks lavalier’ jaoks. Ühendatud ja jagatud salvestusrežiimid, markerite teise kohta viimine ja kohandatavad nupud on vaid mõned muud funktsioonid, mis teevad Wireless PRO-st kõige võimsama saadaval oleva traadita mikrofonisüsteemi. Wireless PRO-d saab hõlpsasti konfigureerida ka arvutis või nutitelefoni abil, kasutades RØDE Centrali kaasrakendust, mis võimaldab kasutajatel seadistada seda täpselt nii, nagu nad seda vajavad, ja seal, kus soovivad.

Rode-Wireless-Pro-juhtmevaba-mikrofon

TÄIELIK PRO LISAVARUSTUSKOMPLEKT

Wireless PRO on varustatud täieliku professionaalsete tarvikute komplektiga, mis tagab kasutajatele kõik vajaliku, et kohe salvestama hakata. See sisaldab nutikat laadimiskohvrit, mis mitte ainult ei kaitse saatjaid ja vastuvõtjat transportimisel, vaid kindlustab ka selle, et need on alati täis laetud, ja hõlbustab ülikiiret andmeedastust, et pardasalvestusi stuudios või välitingimustes kiiresti arvutisse eksportida. Kaks Lavalier II mikrofoni tagavad ringhäälingukvaliteediga helisalvestuse ja MagClip GO magnetklambrid võimaldavad saatjate paindlikku paigaldamist salvestatavale seadmele või vastuvõtja paigaldamist salvestusseadmele. Kaasas on ka kolm kvaliteetset karvast tuulekaitset tuulistes tingimustes salvestamiseks, kõik vajalikud kaablid kaamerate, telefonide ja muude seadmete ühendamiseks ning käepärane kohver nende tarvikute turvaliseks hoiustamiseks. Wireless PRO on projekteeritud ja valmistatud RØDE täppistootmisüksustes Sydneys Austraalias ning selle valmistamisel on kasutatud kõrgeima kvaliteediga komponente.

Wireless PRO seab kompaktsele traadita helile uued kõrged standardid. Ükski teine mikrofon ei paku nii laia valikut võimsaid funktsioone ega taga nii täiuslikku heli igas salvestusrakenduses kui Wireless PRO, kinnitades RØDE kui tänapäeva loomeinimeste innovatiivsete audiolahenduste liidri rolli.

RØDE PAZIŅO PAR WIRELESS PRO