Roborocki võimas H7 varstolmuimeja teeb midagi, mida Dyson ei suuda

By in
892
Roborocki võimas H7 varstolmuimeja teeb midagi, mida Dyson ei suuda

Juhtmeta varstolmuimejad on viimastel aastatel märkimisväärselt edasi arenenud. Dyson on selles valdkonnas ilmselgelt teerajaja ja jätkuvalt turuliider. Siiski on selle kõrvale tekkinud edukad konkureerivad ettevõtted ja enamik neist on pääsenud löögile imeodavate mudelitega. Siis on veel ettevõtteid nagu Roborock. Selle asemel, et konkureerida ainult hinnaga, on Roborock alustanud konkureerimist ka jõudluse alusel. Selle tolmuimejad ei pruugi olla nii odavad kui taskukohased kaubamärgid, kuid need pakuvad turu kõrgeimas otsas siiski sageli ületamatut konkurentsi. See kehtib ka ettevõtte uue juhtmeta varstolmuimeja Roborock H7 puhul. See on täiendatud versioon lipulaevast Roborock H6, mis oli kindlasti fännide lemmik. Veelgi enam – uue Roborock H7 varstolmuimeja hind on palju madalam kui võrreldaval Dysonil!

Varstolmuimeja-Roborock-H7

Pean ütlema, et see on mulle avaldanud sügavalt muljet. See juhtmeta varstolmuimeja pakub fenomenaalset jõudlust ja suurepärast aku kasutusaega. See töötab kuni 90 minutit ökorežiimis. Tavarežiimis saate puhastada kuni 45 minutit, mis on juba enam kui piisav. Pidage meeles, et see on varstolmuimeja, nii et see pole tegelikult mõeldud kogu teie maja puhastamiseks ühekorraga. Ja keeruliste kohtade jaoks, mis on eriti mustad, on olemas ülivõimas Max-režiim.

Juhtmeta varstolmuimeja Roborock H7 pakub üht tõeliselt lahedat funktsiooni – see on midagi, mida te konkurentide mudelitelt ei leia. Üks põhjus, miks juhtmeta tolmuimejad nii populaarsed on, on see, et need toimivad ilma tolmukottideta. Tänu sellele ei pea te muretsema pidevalt uute tolmukottide ostmise pärast, nagu mõne püstise tolmuimeja puhul. Kuid nagu oleme teada saanud isetühjenevate robottolmuimejate uuelt lainelt, võivad kotid olla väga mugavad. See kehtib eriti siis, kui mõelda, kui tüütu on tühjendada mõnda juhtmeta varstolmuimeja mudelit.

Varstolmuimeja-Roborock-H7
Selle võimsa uue varstolmuimeja kasutamine
H7 on suhteliselt lihtne tühjendada, kuid sellel on ka väga lahe funktsioon – te ei pea seda kunagi tühjendama. Soovi korral võite tolmukottide lisamiseks kasutada tolmuimejaga kaasas olevat tarvikut. See mudel toetab 560 ml kotte, mida on lihtne tolmuimejasse paigaldada. Need on ka isesulguvad. See tähendab, et kui teie tolmukott on täis, libistate selle lihtsalt välja ja see sulgeb endasse kogu mustuse ja tolmu. See on väga lahe funktsioon, mis muudab tolmuimeja tühjendamise imelihtsaks. Inimestele see valik kindlasti meeldib.

Kiired faktid juhtmeta varstolmuimeja Roborock H7 kohta

See vaimustav tolmuimeja on palju enamat kui lihtsalt selle konkurentsivõimeline hinnasilt. Siin on mõned peamised väljavõtted:
• Uus juhtmeta varstolmuimeja Roborock H7 on Roborocki seni võimsaim juhtmeta tolmuimeja
• 160 AW HyperForce’i imemisjõud kogub kokku isegi kõige tõrksama mustuse ja tolmu
• Muljetavaldav aku tööiga kestab ökorežiimis kuni 90 minutit
• H7 võib töötada ka standardrežiimis kuni 45 minutit ja keeruliste tööde jaoks on see varustatud Max-režiimiga
• Laadib tühjalt täis 2,5 tunniga
• Kerge konstruktsioon muudab H7 kaasaskandmise ja manööverdamise lihtsaks
• OLED-ekraan näitab kogu puhastamise ajal vajalikku teavet
• Magnettarvikuid on kiire juurdepääsu tagamiseks lihtne hoiustada
• Ainulaadne tolmukoti tugi võimaldab teil kasutada isesulguvat tolmukotti, nii et te ei pea tolmuimejat tühjendama

Kauakestev aku! Massiivse LiPO-akuga varustatud H7-l on energiat puhastamiseks ja sisselülitamiseks. Kuni 90 minutit ilma akut vahetamata.

Kiirlaadimine. Naaske koristamise juurde kiiremini. Kiirlaadimine tähendab, et saate täiesti tühja tolmuimeja täis laadida vaid 2,5 tunniga.

Äärmuslik imemine. 480 W mootor loob kuni massiivse 160 AW pideva imemisvõimsuse. Eemaldab põrandalt hõlpsasti mustuse ja küündib sügavale vaipadesse, vooditesse ja polstrisse, et tagada parem puhastus.

Varstolmuimeja-Roborock-H7

Laialdane õhufiltreerimine. Hoidke saasteained ja allergeenid, alates lestadest kuni õietolmuni, ja veel palju muud eemale, kasutades viiekihilist õhufiltrit, sealhulgas HEPA-filtrit. Püüdke kinni 99,99% osakestest (kuni 0,3 mikronini).

Sulgkerge ja väle. Kerge akuga vaakumkere kaalub vaid 1,46 kg. Seda on lihtne tõsta, sellega manööverdada ja keerulistesse kohtadesse pääseda.

Paindlik tarvikute hoiukoht. Lihtsaks ja tõhusaks hoiustamiseks MagBase’iga kinnitage tarvikud kiiresti enamiku magnetpindade või doki külge.

Tolmukoti tugi. Kogu juhtmeta varstolmuimeja paindlikkus ja liikuvus, kogu koti puhtus ja allergiasõbralikkus. Lisavarustusse kuuluva Roborocki tolmukotiga saate mõlemast maailmast parima.

Mitme pinnaga hari. Puhastate põhjalikult, olenemata sellest, kas olete vaibal või kõval põrandal. Ning harjade vahetamisele pole vaja aega raisata.

Põhjalikum vaibapuhastus. Automaatne vaibavõimendus suurendab imemisvõimsust vaipadelt. Viiskümmend vatti võimsust juhivad vastupidavaid suure pöördemomendiga planetaarülekandeid, mis panevad süsinikkiust antistaatilised harjased pöörlema kiirusel 4000 p/min, et tagada suurem puhastusjõud.

Lihtsam kasutada. Leidke teave režiimi ja aku tööea ning järelejäänud aja kohta täpselt OLED-ekraanilt ning kasutage puhastamise hõlbustamiseks või juhusliku kasutamise lõpetamiseks võimsus- või lapselukku.

Pestav ja korduskasutatav. Esi- ja tagafiltrid, tsüklon ja prügikast on pestavad, et anda neile pikem kasutusiga.

Minimaalne häirivus. Mürasummutus ja täiustatud õhuvoolu juhtseadmed hoiavad müra minimaalsena ilma puhastusvõimsust ohverdamata.