Nikon Z 9 püstitas tänu uusimale püsivarale uue rekordi kaadrite arvus sekundis

By in
639
Nikon Z 9 püstitas tänu uusimale püsivarale uue rekordi kaadrite arvus sekundis

Lipulaev Nikon Z 9 saab oma äsja välja lastud püsivaraga maailma parima pideva kaadrisageduse võimekuse.

Nikon on välja lasknud oma uue lipulaeva Nikon Z 9 püsivara uuenduse, mis suurendab pidevate kaadrite kiirust sekundis, andes sellele ilmselt maailma pikima kaadri sekundis kestuse, kui pildistada kiirusega 20 kaadrit sekundis ja üle 30 MP.

Väidetavalt pakub Nikon Z 9 püsivara uuendus v1.10 märkimisväärselt paremat jõudlust, kui pildistate 20 kaadrit sekundis suure tõhususega RAW + JPEG Basic (L). Sarivõtte aeg nendes tingimustes pikeneb nüüd 15 sekundini pärast uusima püsivara allalaadimist, võrreldes kõigest 3 sekundiga enne uut püsivara uuendust.

Mõne jaoks võivad need tunduda vaid väikeste uuendustena kaamerasüsteemile, mis on enamikus aspektides oma ajast ees ja mille maksimaalne sarivõtte kiirus on 120 kaadrit sekundis. Tõepoolest, enamik oleksid õnnelikud, kui nad selle kaamera lihtsalt kätte saaksid, arvestades hästi avalikustatud tootmisviivitusi ja kuudepikkust ootenimekirja, rääkimata võimalusest seda uusimale püsivarale värskendada.

Professionaalsetele spordi- või loodusfotograafidele, kelle maine on üles ehitatud sellistele süsteemidele nagu Z 9, võib lisatud aeg, mille jooksul saab päästikut all hoida, tagada aga jäädvustuse, mis muudab nende karjääri.

Nikon vihjas ka Z 9 tulevasele videofunktsioonide püsivara värskendusele, öeldes, et see lisab mitmesuguseid videofunktsioone ning täiustab veelgi nii fotode kui ka video toimivust ja funktsionaalsust. Mis loodetavasti sisaldab 8 K 60 p käivitamisel silmatorkavalt puuduvat funktsiooni.

Uusima püsivara allalaadimiseks, mis sisaldab muidki väiksemaid uuendusi, külastage Nikoni veebilehte.