Vaheta peegelkaamera välja

By in
850
Vaheta peegelkaamera välja

Palju fotohuvilised on hakanud enda peegelkaameraid välja vahetama peeglita kaamerate vastu. Miks nad seda teevad?

Võrreldes peegelkaamerga on peeglita kaamerad üldiselt väiksemad ja kergemad. See tähendab, et neid on mugavam endaga kaasas kanda.

Peeglita kaamerad on hääletud ehk võimaldavad märkamatut pildistamist. Näiteks kontserdi korraldajad ei luba enam fotograafidel peegelkaameratega pildistada, sest kaamera klõps sega esinejat. Samuti on hääletu pildistamine kasulikum looduses, sest see annab fotograafile rohkem võimalusi pildistada. Kui klõps on loomale ja linnule kuulda, siis see väike klõps võib teha kiire lõpu pildistamisele.

Nikon-portreefoto-komplekt

Kuigi Nikon peeglita kaameratel on suurem bajonett võrreldes Nikon peegelkaamerage, siis võimalus kasutada Nikon peeglita kaamera ees enda vanu peegelkaamera objektiivie on võimalik. Enda isiklikule kogemusele tuginedes soovitan siiski müüa maha nii peegelkaamera kui ka selle objektiivid ja minna täielikult üle peeglita kaamera süsteemile.

Uued Nikkor Z objektiivid, mis on loodud Nikon peeglita kaameratele on palju teravamad, kiiremad ja ka vaiksemad. Seega parema tulemuse nimel pange Z objektiiv Nikon Z kaamera ette. Eelised tulevad välja nii pildistamisel kui ka filmimisel.

Kõige soodsam Nikon peeglita kaamera on Nikon Z 50 kaamera kere ja selle juurde soovitan valida mõne siin artiklis välja toodud objektiivi.

Peeglita kaameraNikon Z 50 kere749 EUR
ReisiobjektiivNikkor Z DX 18-140mm599 EUR
PortreeobjektiivNikkor Z 50mm f/1.8549 EUR
Keskkonnaga portreeobjektiivNikkor Z 28mm f/2.8 SE299 EUR
Standard suum objektiivNIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3249 EUR
Retro stiilis peeglita kaameraNikon Z fc KIT 16-50mm1049 EUR

Kindlasti arvesta, et nii nagu igas valdkonnas, on ka fototehnika saadavus piiratud. Kui toode on meil Tallinna salongist otsas, siis me ei saa garanteerida, et toode jõuab jõuludeks teieni. Hetkel on meil siin esile tõstetud just tooted, mis on võimalik veel jõuluks kingikotti panna. Kui sul tekkis küsimusi, siis helista või kirjuta meile. Meelsasti pakume sulle konsultatsiooni, et valida just see õige toode.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)