Oodatud Nikon Z 9 esimene tarne

By in
569
Oodatud Nikon Z 9 esimene tarne

Tänaseks oleme saanud teada, et tõesti esimesed Nikon Z 9 kaamerad jõuavad Baltikumi veel käesoleval aastal. Julgeme arvata, et detsembris 2021. Kahjuks ei oska mitte keegi arvata, mitu kaamerat esimene saadetis sisaldab.

Huvi Nikon Z 9 vastu on üle maailmselt olnud enneolematult suur. Meile teada olevalt on eeltellimusi tulnud üle 400.000 kaamera. Sellist eeltellimuste hulka pole mitte ükski varasem Nikon kaamera saanud. Tehas suudab hetkel toota 35.000 kaamerat kuus. Kuna tellimuste hulk on nii suur, siis ma julgen arvata, et poodide riiulis vabalt saadavana seda kaamerat võime loota alles novembris 2022. See teeb kaamera ootejärjekorraks aasta.

Oleme Nikoni tooteid Baltikumis esindanud üle 15 aasta ja ka meie pole nii suurt eeltellimuste hulka varasemalt ühegi teise Nikon kaamera müügile tulekuga näinud. Tänaseks olemas 50+ huvilist. Kuna meil ja kõikidel teistel edasimüüjatel üle maailma on eeltellimusi väga palju, siis minu soovitus on panna oma nimi varakult kirja (anda meile lihtsalt teada huvist osta Nikon Z 9 kaamera), raha me ette ei võta. Lihtsalt esimesel võimalusel anname teada, et nüüd on võimalus.

Nikon-Jõulukampaania
54321
(0 votes. Average 0 of 5)