Nikon Z9 pole Nikoni järelejõudmismäng!

By in
973
Nikon Z9 pole Nikoni järelejõudmismäng!

Nikon Z9 edestab konkurente pikkade sammudega! Nikon Z9 on 2021. aastal Nikoni jaoks see, mis Nikon D3 oli 2007. aastal! Uus kaamera toob Nikoni tagasi vähemalt tehnoloogia osas, kuid nähes, kui suureks on meie juures kasvanud Z9 huviliste nimekiri, siis julgen ennustada edukat müüki!

Uuel Z9 kaameral on D3 innovatsioonitase – see on palju rohkem kui D6 peeglita kujul. Kahe-piksline (dual-pixel) sensori abil on elektroonilise pildiotsija (EVF-i) peaaegu samaväärne optilise pildiotsijaga. Samuti pakub kaamera fotograafile kiiremat kaadrisagedust, tegelikult ei ole pimendust (blackout) ega olulist rullkatikut (rolling shutter). Samuti on AF-süsteemile tehtud suur uuendus. Isegi kaamerat katsetanud kriitikud ja skeptikud räägivad sellest väga positiivselt. Oodake hämmastavaid Z9 näidisfotosid Mehhikos surfamisest.

Fotograafid, kes on saanud Z9-t proovida ütlevad, et on täiesti hämmingus uuest kaamerast… kõigil tasanditel.
Kuulujuttude järgi isegi Nikon Z9 hind saab olema positiivne üllatus. Loodame ja ootame edasi!

Kuulujuttude järgi juba järgmisel nädalal (28. oktoobril 2021) avalikustab Nikon oodatud Z9 kaamera ja koos sellega on oodata vähemalt ühte, võib-olla isegi kahte uut Nikkor Z-kinnitusega objektiivi.

Nikkor Z 100-400mm f/4.5-5.6 IS S objektiiv: ametlik teadaanne järgmisel nädalal
Nikkor Z 400mm f/2.8 S objektiiv: arendusteade järgmisel nädalal

Article in English!

54321
(1 vote. Average 5 of 5)