Millist seljakotti valida käsigimbalile

By in
750
Millist seljakotti valida käsigimbalile

Peter McKinnon Travel seljakotti proovisid ja tutvustavad @Peter Makholm ja @Jibril Syed. Saad sellega lähemalt tutvuda, kui vaatad läbi video.

Tõenäoliselt on tegu parima seljakotiga käsigimbali kasutajale. Kott on väga kenasti disainitud. Tal on suurepärane väljanägemine. Koti küljel on joogitopsihoidja, mille kattel on magnetsulgur. Koti külgedel on rihmad, milledest vajadusel on kotti mugav tõsta.

Paljudele meeldib see kott just sellepärast, et ta ei näe välja fotokott. Tegu on suure kotiga, mahutab 35 liitrit. Kotti saab pakkida päris suure hulga asju.

Kott on disainitud nii, et olenemata oma suurusest ei tunduks ta raske. Kellele meeldiks rasked kotid?

Kõik koti lukud on YKK-lukud. Väga vastupidavad ja töökindlad.

Kott mahutab: käsigimbali, drooni, kaamera objektiiviga, mikfrofoni. Lisa objektiive ja tarvikuid. Kõik mahub kotti kenasti ära.

Muide, kas teadsid, et see seljakott mahutab ka lisana ostetava väiksema koti – Peter McKinnon Cube pack. Vaata video läbi ja näed kuhu see sobib ideaalselt.

Koti esisahtel mahutab mõned riideesemed, mida endage kaasa võtta. Näiteks särgi ja jope. See riiete hoidmise sahtel on laiendatav, mis aitab vajadusel mahutada reiseile kaasa veelgi rohkem. 

Soovitan kasutusele võtta Peter McKinnoni mälukaardihoidja ja akuhoidja. Need lisatarvikute hoidjad on magnetiliste sulguritega. 

Kott on Ameerikas müügil olnud aastast 2019, kuid alles nüüd siis ametlikult Euroopas.