Avatud süsteemiga nutikas 8K 360° kaamera

By in
493
Avatud süsteemiga nutikas 8K 360° kaamera

Tõelise 8K pildistamise võimekus

Kaameras Pilot One (EE) on neli Sony 1/2,3″ 12 MP andurit ja ülitäpset optilist objektiivi, meie initsiatiivil loodud androidipõhine Pilot OS ja tehisintellekti algoritmide komplekt. EV, ISO, ühenduskaugus ja muud parameetrid on käsitsi reguleeritavad või parimate tulemuste hõlpsaks saavutamiseks kasutage meie HDR-režiimi.

LabPano-Pilot-ONE-EE
Kaitseklass IP65 – veekindelPilotLive 8K
Ülima vastupidavuse tagamiseks on kaamera Pilot One (EE) korpus valmistatud alumiiniumisulamist. Tänu kaitseklassile IP65 vastavale veekindlale konstruktsioonile peab see hõlpsasti vastu karmidele välistingimustele.Pilot-seeria kaamerad võimaldavad ühe klõpsuga voogedastada kuni 8K panoraamvideoid. Tänu Labpano revolutsioonilisele algoritmile puudub tülikas serveriga ühenduse loomine ja ei ole vaja maksta kalleid pilvetasusid. Labpano PiPlayer võimaldab vaadata 8K Live’i oma arvutis või VR-peakomplektides.
Iseseisev 4K reaalajas voogedastus Facebooki/YouTube’iPilot Open
Nii juhtmega Etherneti kui ka kahesüsteemse WiFi-ühendusega võimaldab Pilot One (EE) kõigil voogedastada 4K panoraamsisu peamistesse sotsiaalmeedia platvormidesse. Logige oma kontole, voogedastage ühe klõpsuga Facebooki/YouTube’i/teistesse reaalajas platvormidesse. Toetatud on üheaegne reaalajas voogedastus ja salvestamine.Kaameras Pilot One (EE) kasutatakse meie kohandatud Androidi operatsioonisüsteemi. Pilot Open System võimaldab teil arendada ja kohandada kaamera mitmeid funktsioone, et need sobiksid just teie ettevõtte vajadustega. Kuna selle avatud süsteemiga liitub rohkem ressursse ja ärikliente, on Pilot One (EE) muutumas kõigi jaoks tõhusamaks tööriistaks.
LabPano-Pilot-ONE-EE

PilotTour

Virtuaaltuuride loomine on nüüd lihtsam kui kunagi varem. Tuginedes võimsale V-SLAM algoritmile ja mitmetele visuaalsetele anduritele, suudab Pilot One (EE) täpsustada sise- või välistingimustes sentimeetri tasemel. Nüüd vabanete tasulistest platvormidest ja aeglasest töötlemisest. Kasutage Pilot One’i, et luua automaatselt hästi korraldatud virtuaalne tuur ja jagada seda otse oma sotsiaalmeedias või manustada enda veebisaidile.

LabPano-Pilot-ONE-EE

Lihtne tänavavaate jäädvustamine

Pilot One (EE) on kõige tõhusam 8K 360° kaamera tänavavaate pildistamiseks. Ülitäpse GPS-i, võimsa protsessori ja reaalajas ühenduse toel jäädvustab see esmaklassilisi 8K pilte kiirusega kuni 7 kaadrit sekundis ja võimaldab teil otse kaamerast üles laadida. Selle kaamera jõudlus, kasutuslihtsus ja kaasaskantavus on lihtsalt ületamatud.

LabPano-Pilot-ONE-EE
PilotSteady™ stabiliseerimineProgramm „Pilot“
Pilot One (EE) on maailma esimene 360° kaamera, mis stabiliseerib reaalajas 360° VR voogedastuse ajal. Patenteeritud PilotSteady™ stabiliseerimine meie nutika värinakompenseerimise algoritmi ja sisseehitatud 9-teljelise güroskoobiga tagab reaalajas korrigeerimise ning videopiltide automaatse kompenseerimise.Pilot One (EE) on arenev 360° kaamera. Te saate korrapäraselt juhtmevabalt tarkvara/püsivara uuendusi, mis tagavad parema jõudluse, ja aeg-ajalt ka uusi funktsioone.
LabPano-Pilot-ONE-EE
Väline soojusvahetiTaskuformaatPiPlayer ja Pilot Go
Ühendage soojusvaheti kaameraga, et ennetada kaamera ülekuumenemistpikaajaliste võtete käigus. Rekordiline voogedastus on olnud otseülekandes 800 tundi ja see ei ole sugugi piir.Pilot One (EE) kaalub 395 g ja selle konstruktsioon on väga kompaktne. Kõige väiksema professionaalse 8K panoraamkaamerana turul mahub see enamikesse seljakottidesse ja droonidesse.Rakendus Pilot Go: kaugjuhtimisega kaamera seaded ja reaalajas video eelvaade.PiPlayer: esitage 8K 360° fotosid ja videoid erinevatest vaatenurkadest.
LabPano-Pilot-ONE-EE

Rakendused
Event Live-Streaming

5G tehnoloogia rakendamine toob reaalajas voogedastusse uusi muutusi: rohkem 360-kraadist reaalajas voogedastust ja videosisu pakub vaatajatele uusi valikuid ja paremat visuaalset elamust. Pilot-kaameraid ja Labpano reaalajas voogedastuse tehnoloogiat on laialdaselt kasutatud paljudes suuremates projektides, näiteks 2020. aastal Mount Everesti kõrguse ülemõõtmine, Tianhe kosmosejaama start, 2020. aasta CCTV saalijalgpalli rahvuslik jalgpalliliiga ja palju muud.

LabPano-Pilot-ONE-EE
* Kaamerat Pilot One (EE) kasutati 8K reaalajas voogedastuses ja salvestamisel 2020. aasta Tianhe kosmosejaama stardil.
LabPano-Pilot-ONE-EE

Media Report

360-kraadised videod ja reaalajas voogedastused koguvad mainet uudistereportaažide subjektiivsuse esiletoomisel. Pilot-kaamerad võimaldavad ajakirjanikel ja meediatööstusel saada ja levitada 360-kraadist kvaliteetsisu hõlpsasti ning tõhusalt. Igaüks suudab seda kasutada lihtsalt nagu nutitelefoni, et jäädvustada võtmehetki ja jagada neid formaadis, mis vaatajatele paremini mõjub.
* Meedia voogedastab ja salvestab 2019. aasta BRICS-i tuleviku internetiuuenduste foorumit kaameraga Pilot Era.

Training EducationMedication VR
Labpano kujundab koos oma erinevate valdkondade partneritega koolituse ja hariduse tulevikku koolides, meditsiiniettevõtetes, suurtes kontsernides ning mujal. Kaasahaarav elamus pakub paremaid koolitustulemusi ja võrdsemaidharidusvõimalusi.
* Chengdu Tianfu 7. gümnaasiumi õpilased voogedastavad oma klassi lastele kaugetes mägedes Zhaojue linnas, Sichuanis.
Labpano tehnoloogiaid ja tooteid rakendatakse meditsiiniettevõtetes, et saavutada kvaliteetsem ja kulutõhusam kirurgiakoolitus, mis hõlmab suuremat auditooriumit ja aitab kaugoperatsioone sisukamalt ning täpsemalt ellu viia.
* Pekingi ülikooli vähihaigla teeb kaugoperatsiooni 5G+VR kaudu, mida toetab Pilot Era.
LabPano-Pilot-ONE-EE

VR Tour

VR Tour on ümberkujundav visuaalne tööriist ja võimas vahend kinnisvarasektorile. See pakub otsest, kaasahaaravat ja realistlikku 360-kraadist vaadet maja igast nurgast, et potentsiaalsed ostjad ja muud kliendid saaksid neid oma nutitelefonidest või arvutist hõlpsasti vaadata.

Pilot-kaamerate abil saab igaüks teha tippkvaliteediga ja jagatava VR-tuuri palju väiksema vaeva ning kuluga.
* 360-kraadine tuur villas Phoenix Citys, LA, USA, pildistatud kaameraga Pilot Era, autor VR360 HOME TOURS.

Street View

Street View on meid ümbritseva virtuaalne esitlus, mis sisaldab miljoneid panoraampilte. Street View annab kaubamärkidele suurepärase võimaluse end veebis eristada, kaasates samal ajal uusi inimesi. Street View piltidest on saanud linnauuringute jaoks üha olulisem andmeallikas.

Pilot-kaamerad on võimsad seadmed siseruumides visuaalse SLAM-i (sentimeetri taseme täpsusaste) ja GPS-põhise välikaardistamise jaoks.

LabPano-Pilot-ONE-EE

* Map Your Town uuendab Polokwane Street View’d kaameraga Pilot Era.

LabPano Pilot ONE EE kaamera on saadaval Tallinnas esinduses. Kliki ja saad kohe tellida.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)