Klaasist LED, mis toob esile arhitektuuri emotsioonid

By in
473
Klaasist LED, mis toob esile arhitektuuri emotsioonid

Millist arhitektuuri me tulevikus vajame? Suuremaid ja eristuvamaid tähendusrikkaid rajatisi? Keskkonnasäästlikke ja jätkusuutlikke hooneid? Küberpunk-ehitisi nagu ulmefilmides? Või sellist, mis näeb välja nagu dünaamiline kunstitarvete karp?

Nexnovo-Glass-LED

Võib-olla vastab igaüks meist erinevalt. Kas arhitektuuri muutumine ja suundumus on rohkem isikupärastatud ja inimkesksem või tehnoloogilisem ja nutikam või midagi muud? Arhitektide jaoks ei ole piire. Ehk on olulised need emotsioonid, mida arhitektuur linnaellu toob.

Mulje, mille linn ennekõike jätab, tuleneb selle keskkonnast ja arhitektuurist. Kui keegi räägib Pekingist, seostub see talle keiserliku õukonna majesteetlikkuse ja hiilgusega. Kui rääkida romantilisest pealinnast, meenuvad sinised katused, valged seinad ja külluslik Euroopa arhitektuur.

European architecture

Ehitised moodustavad materiaalse ja inimliku sotsiaalse ruumi, kujundavad linnapildi ja väljendavad linna elavaid emotsioone, mida üldjuhul demonstreerivad rippfassaadid. Hoone väliskihina ühendab rippfassaad heli, valguse, värvi ja muud kunstielemendid, et tuua esile linna siluett ja anda inimestele rohkem põhjuseid, et tulla ja jääda.

Nexnovo-Glass-LED

Lisaks on hakatud kasutama uut liiki fotoelektrilist klaasist rippfassaadi, et tagada dünaamilisem visuaalne mõju, parandada arhitektuuri esteetikat ja isegi aidata üles ehitada linna ainulaadne võlu ning iseloom. Fotoelektrilised klaasekraanid või klaasist LED-ekraanid on karastatud klaasi ja LED-ide uuenduslik kombinatsioon. Nexnovo klaasist LED-i puhul kasutatakse põhimaterjalina suure tihedusega tööstuslikku karastatud klaasi, millesse on seejärel integreeritud LED-id, mis töötavad patenteeritud integraalskeemide ja Nanofilmi vooluringide tehnoloogia abil.

Nexnovo-Glass-LED

See on tõeliselt läbipaistev, üliere ja suurepärase ehituskvaliteediga. See muudab kõik klaaspinnad, nagu fassaadid ja jaekaubanduse vaateaknad, täisvärvides ekraanideks, integreerides tehnoloogia arhitektuuriga. Allpool on toodud näide.

Shanghai (Shanghai Xintiandi) uus maailm 

Shanghai Xintiandi on Shanghai ajalooliste ja kultuuriliste eripäradega ning Hiina ja lääne sulamiga linna turismiatraktsioon, mis asub vanas Shikumeni ehitiste rajoonis ja mis on Shanghai kaasaegse arhitektuuri sümbol.

European-architecture

Rajatise sees asuva äripinna integreerimiseks välise plokiga, mis on täis idamaist klassikalist esteetikat, ja samal ajal elava ruumi loomiseks, on Xintiandi sissepääsu rippfassaad ehitatud suure, äärmiselt läbipaistva ja üliereda Nexnovo klaasist LED-i alaga, mis realiseerib avatud vaate ja lisaks sellele loob ka ilmeka visuaalse efekti.

Nexnovo-Glass-LED
Nexnovo-Glass-LED

Veel enam, see annab interaktiivse seadme kaudu oma vaatajatele värske, kaasahaarava ja üllatava elamuse.

Nexnovo-Glass-LED

Tipptasemel tehnoloogia abil säilitab Xintiandi oma ajaloo ja kultuuri algupärase võlu ning lisaks annab edasi ka ainulaadseid emotsioone ja elamusi.

Nexnovo klaasist LED vastab fassaadide ehitusnõuetele ja võib peale selle muuta fassaadid meediaseadmeteks, avardades arhitektide ja projekteerijate loomingulist mängumaad kunsti sulandamiseks linnaruumi ning arhitektuuri emotsioonide näitamiseks.

Article by Michael Zheng in English.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)