Ettevõtte Nikon finantsjuht: järgmise 12 kuu jooksul on plaanis vähemalt 12 uut objektiivi

By in
678
Ettevõtte Nikon finantsjuht: järgmise 12 kuu jooksul on plaanis vähemalt 12 uut objektiivi

Hiljutises intervjuus Jaapani finantsajalehele Nikkei kinnitas ettevõtte Nikon finantsdirektor Muneaki Tokunari, et järgmiseks majandusaastaks (aprill 2021 – märts 2022) on kavandatud vähemalt 12 uut objektiivi. Ajalehe Nikkei täielik artikkel on tasuline, kuid toome ära kokkuvõtte teise Jaapani veebilehe põhjal:

„Artikli põhjal on kaameraäri jooksval eelarveaastal (lõpeb märtsis 2021) miinuses, kuid järgmise eelarveaasta (lõpeb märtsis 2022) eesmärk on plussi jääda. Kuna jooksval eelarveaastal kajastasime tehase seadmeid vara väärtuse langusena, siis näib, et järgmisel eelarveaastal väheneb amortisatsioonikulude koormus ja kasumisse on lihtne jõuda. Tundub, et Nikon püüab igati juhtimist sujuvamaks muuta ja ka vähese müügiga kasumit teenida.
Järgmisel aastal tuuakse turule uued kaamerate ja objektiivide mudelid ning näib, et tootmisse on võimalik anda vähemalt 12 objektiivi. Seda kinnitab kasv 18-lt 30-le.“

Ettevõtte Nikon tegevuskavas on praegu kokku 27 Nikkor Z objektiivi (arvestamata telekonvertereid), millest 11 pole veel avalikustatud. Seega võib eeldada, et järgmise 12 kuu jooksul tehakse kättesaadavaks kõik Z-süsteemi tegevuskavas olevad peeglita objektiivid ja lisaks vähemalt üks täiendav (F-kinnitusega?) objektiiv:

Nikon-Z-lens-roadmap-2021

Article in English.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)