Nikon töötab välja Nikon Z 9 täiskaaderiga peeglita kaamera lipulaeva

By in
690
Nikon töötab välja Nikon Z 9 täiskaaderiga peeglita kaamera lipulaeva

TOKYO – Nikon Corporation (Nikon) annab ametlikult teada, et väljatöötamisel on esimene peeglita täiskaader kaamera lipulaev mudel. Nikon kinnitab, et uue mudeli nimetus saab olema – Nikon Z 9. Täiskaader (Nikon FX-formaadis) peeglita kaamera on plaanis välja anda 2021-aastal ning kujutab endast olulist hüpet tehnoloogias ja kaamera jõudluses.

Nikon-Z-9

Z 9 ühendab Nikoni murrangulisi tehnoloogiaid, et pakkuda Nikoni ajaloos parimat foto- ja videograafia võimekust, vastates professionaalide kõrgetele nõudmistele mitmetes erinevates kategooriates. Kaamera kasutab hiljuti välja töötatud FX-formaadis virnastatud CMOS-sensorit ja uut pilditöötlusmootorit. Vastuseks professionaalide, edasijõudnud entusiastide ja kinematograafide kasvavatele vajadustele hõlmab see nii 8K videosalvestuse tuge kui ka mitmesuguseid muid videospetsifikatsioone, mis vastavad erinevatele vajadustele ja töövoogudele.

Z 9 kehastab ülimat kasutatavust tööriistana, mis pakub kasutajatele enneolematut pildistamiskogemust alates jäädvustamisest kuni töövoogudeni, ületades varasemate digitaalsete peegelkaamerate ja peeglita kaamerate omi.

Article in English.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)