Shot Lab (kaadrilabor): Tehisintellekti (AI) tööriist, mis töötleb teie enneolematuid klippe vaid mõne minutiga.

By in
739
Shot Lab (kaadrilabor): Tehisintellekti (AI) tööriist, mis töötleb teie enneolematuid klippe vaid mõne minutiga.

Looge meeletuid videoid, kus osalisteks teie endi kloonid. Tehke aegvõtteid jalustrabavast tähistaevast. Tehke hüperlapse, mis näevad välja, nagu oleks need filmitud FPV-drooniga. 

Need videod näevad välja nii, nagu oleks nende tegemiseks vaja palju oskusi ja aega, kas pole nii? Vale puha. Kõike seda ja palju muudki saate teha Shot Labi abil, mis on videote töötlemise AI tööriist Insta360 rakenduses. Õigemini saab AI seda teie eest teha.

Shot Lab muudab loomingulised töötlused lihtsaks. Teie käeulatuses on pidevalt uuenev valik nutikaid malle, mis põhinevad uusimatel ja parimatel kaameratehnikatel. Kõik, mida teil on vaja teha, on filmida 360 kraadi video ühe Insta360 kaameraga, näiteks ONE R või ONE X2-ga, ning puudutada seejärel rakenduses mõnda kohta, et oma video malli sisestada. Nii lihtne see ongi! Ülejäänu teeb juba AI. 

Tahate näha, kuidas see töötab? Siin on Shot Labi kümme parimat tehisintellekti videotöötluse efekti. Vaata Instagramist.

Pikseldamine
Pikseldamine on uus jahmatav efekt, mille tulemusel näevad teie jäsemed välja nagu piksliteks jagatud spagetid! Tehniliselt saavutatakse see nii, et kõigepealt jagatakse pilt mitmeks osaks ja seejärel täidetakse kujutis eelmiste kaadritega. Teie ise peate vaid kaamera statiivile sättima ja selle ümber ringi liikuma, võib-olla ka mõningaid oma tantsuliigutusi demonstreerima.

Pikseldamine-Pixelize-Insta360

Split Jump (spagaathüpe)
Split Jump töötleb kokku mitut kaadrit, millel te erinevates kohtades hüppate, jättes mulje, nagu hõljuksite õhus või teeksite tohutu hüppe maailma ühest otsast teise. Piisab vaid aegluubis pildistamisest (3K/100 kaadrit sekundis) ja külje peal asetseva selfipulgaga eri kohtades spagaathüpete sooritamisest.

Split-Jump-spagaathüpe-Insta360

Clone Trail (kloonirada)
Kahtlemata on kõigi lemmikuks Shot Labi mall nimega Clone Trail. See efekt kloonib teie keha, luues teist mitu erinevat versiooni sama video peal. Varem võttis selline kloonimistehnika professionaalset töötlustarkvara kasutades tundide kaupa aega. Kuid nüüd, kui kasutate Shot Labi, peate vaid kaamera statiivile asetama, ümber selle liikuma ja seejärel salvestatud filmimaterjali rakendusse importima. Seejärel kasutab rakendus teie keha tuvastamiseks ja kloonimiseks subjekti jälitamise tehnoloogiat. Vaata Instagramist.

Shadow Clone (varikloon)
Samamoodi nagu Clone Trail kloonib ka Shadow Clone teie keha, et luua teist videost mitu versiooni. Kuid kui Clone Traili puhul on topeldatud kloonid staatilised ja liikumatud, siis Shadow Clone‘i puhul saavad teie kloonid üksteisest sõltumatult liikuda. See on parim viis mitme ülesande täitmiseks korraga. Vaata Instagramist.

Auto TimeShift (automaatne ajanihe)
Shot Lab võib ka teie hüperlapsidele vürtsi lisada. Üks suurepärane asi 360 kraadi kaamera kasutamise juures on see, et saate teatud maamärkide või objektide esiletõstmiseks oma hüperlapse eri suundades täpselt piiritleda. Kuid filmitud materjali läbivaatamine hüperlapside leidmiseks võib olla väga tüütu. Automaatse ajanihke mall kasutab AI objektituvastust, et esiletõstetud kohad üles leida, täpselt piiritleda ja teie jaoks sobivaimad dünaamilised kiirusemuutused lisada. Vaata Instagramist.

Fly Lapse
Veel üks hüperlapsi efekt on Fly Lapse. Kasutades sarnast AI töötlemistehnoloogiat nagu Auto TimeShifti mall, lisab Fly Lapse mall tünnirulle ja kiiremaid kiirusemuutusi, et jäljendada FPV-drooni lendu. Teie ülesanne on lihtsalt selfipulgaga mööda sirgjoont kõndida. Te ei pea seda erinevates suundades liigutama – kõik ümbertöötlused tehakse AI rakenduses. Vaata Instagramist.

Dolly Zoom
Dolly Zoom on klassikaline optiline illusioon, mis sai tuntuks tänu Alfred Hitchcocki filmile Vertigo. Kui kaamera liigub objektile lähemale, on vaateväli välja suumitud või vastupidi. Seliselt näib taust suurenevat, samas kui objekt muutub väiksemaks ja vastupidi. 

Tavapäraselt liigutatakse kaamerat dolly‘l (rataskärul) või ratastega alusel, samal ajal kui kaameraoperaator objekti suumib. Kuid Shot Labi puhul peate ainult selfipulgaga tahapoole liikuma. Rakendus jälgib esiplaanil olevat objekti, samal ajal tagaplaanil digitaalselt suumides.

Stop Motion (stoppkaader)
Veel üks kinoefekt, mille Shot Lab lihtsaks teeb, on Stop Motion. Teie peate lihtsalt jalutama, selfipulk külje peal, siis kasutab mall objektijälgimist, et teie käike tuvastada ja teid justkui kuukõndi tegema panna. Erinevaid võimalusi on veelgi: võite valida, kas hoiate oma jalgu ühe koha peal või liigutate neid edasi-tagasi. Vaata Instagramist.

Stop Motion Mix
Stop Motion Mix viib stoppkaadri efekti ühe sammu võrra edasi. Asi ei piirdu enam ühe asukohaga, vaid te saate klippe filmida mitmes erinevas kohas. Seejärel võtab mall klipid kõigist nendest videotest ja jätab mulje, nagu oleksite läbi erinevate kohtade kuukõndinud. Vaata Instagramist.

Starlapse
Kas olete kunagi näinud neid aegvõttega täheraja videoid, kus tähed näevad välja, nagu sööstaksid läbi taeva? Starlapse malli abil saab nüüd igaüks seda filmida.Kasutage starlapse‘i filmimise jaoks lihtsalt kaamera eelseadistatud režiimi, mis reguleerib teile automaatselt pika särituse ja filmige seejärel mitu tundi vähese valgusreostusega piirkonnas. Pärast lõpetamist pange see lihtsalt rakendusse ja see teebki teie täherajad valmis! Vaata Instagramist.

Ja veel…

Parim uudis on see, et Shot Labi täiendatakse pidevalt uute tehisintellekti videotöötlusefektidega, et teie töötlused värskena hoida. Shot Lab alustas aasta tagasi kõigest seitsme malliga – nüüd on tal neid juba üle 20 ja neid tuleb järjest juurde. 

Kas teie kaamera on mõnda aega riiulil vedelenud? Pühkige sellelt tolm maha ja avastage uusi asju, mida sellega teha saab. Teil polegi veel kaamerat? Uurige lisateavet meie veebisaidilt.

Article in English.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)