Insta360 ONE R saab tehisintellekti kasutavate funktsioonidega põhjaliku uuenduse

By in
609
Insta360 ONE R saab tehisintellekti kasutavate funktsioonidega põhjaliku uuenduse

Lipulaev Action Cam muutub üha paremaks

Insta360 teatas seikluskaamera Insta360 ONE R järjekordsest suurest uuendusest. Funktsioonide täienemine on kolmas suurem uuendus pärast kaamera vähem kui aasta eest väljaandmist, ja see tuleb välja uhiuue ühendatud Insta360 rakenduse kiiluvees. Nii Android kui ka iOS süsteemis loojad saavad värskendust nüüd alla laadida

Uute funktsioonide eesmärk on muuta 4K lainurkrežiim ja 1-tolline lainurkrežiim veelgi paremaks paketiks, tuues samal ajal suuri värskendusi ka Dual-Lens 360 režiimi. See kinnitab Insta360 pühendumust nende kaameravaliku pidevale arendamisele.

„Insta360 ostes ei osta te ainult uuenduslikku riistvara. Pidevad värskendused on osa Insta360 paketist. Ja selles uusimas mahukas värskenduses toome oma loojatele tipptasemel tehisintellekti, et muuta nende kaamerad ja nende sisu aja jooksul veelgi paremaks. ” ütles Insta360 asutaja JK Liu.

Uhiuus tehisintellektiga pildistamisrežiim PureShot. Insta360 on välja töötanud uued tehisintellektitehnikad, et loojad saaksid oma seadmest parima pildikvaliteedi. PureShot kasutab tehisintellekti fotode dünaamilise ulatuse suurendamiseks, vähendades samal ajal müra ja säilitades detaile, andes tulemuseks elutruu kujutise. Varem mitme kaadri ühendamiseks kasutatud automaatse särituse kahvelduse (AEB) asemel piisab nüüd PureShoti toksamisest. 

Pildikvaliteet muutus veelgi paremaks. ONE R-iga jäädvustatud sisu on nüüd tänu kõrgemale bitikiirusele teravam kui kunagi varem. Värvid on muudetud erksamaks ka uue vaikevärviprofiiliga, mis on mõeldud neile, kes soovivad erksaid kujutisi. Värvide üle suuremat kontrolli soovivad loojad võivad valida ka värviprofiili LOG või loomulikuma tunnetuse saamiseks standardprofiili. 

Kasutage ONE R kaamerat veebikaamerana. ONE R-i saab nüüd kasutada Full HD veebikaamerana kõnedeks või kodukontorist peetavate koosolekuteks. Rakendus Insta360 tuvastab lisaks 4K lainurkrežiimis pildistamisel, kui palju objekte kaadris on, ja reguleerib vastavalt suumi taset. 360 Mod lainurga kasutamisel saavad loojad kasutada uut jagatud ekraanirežiimi, mis näitab korraga nii eest- kui ka tagantvaateid. 

Allveefotod pole kunagi olnud nii head. AquaVision on uus tase loojatele, kes pildistavad vee all. Seda rakendatakse pärast Insta360 rakenduse kasutamist, tasakaalustades ja korrigeerides AI tehnoloogia abil veealuseid värve, et võtta arvesse esmase punase värvi puudumist. Tulemuseks on värvikad allveefotod, ilma et oleks vaja väliseid filtreid või ajamahukat pilditöötlust.

Ka helikvaliteet ja hääljuhtimine muutusid paremaks. Uus ja täiustatud tuulesummutus tähendab, et karmid pildistamiskeskkonnad ei ole suurepärase heli püüdmiseks enam nii suur takistus. Uusim värskendus võimaldab loojatel kasutada hääljuhtimist ka AirPods mikrofonidega. Ideaalne lahendus kaugelt pildistamiseks. 

Otseülekanne 360°. Insta360 ONE R saab nüüd teha 360° otseülekannet. See on suur saavutus voogedastajatele, kes soovivad oma publikut looja keskkonda sukeldada. Uuendus annab voogesituseks kaks võimalust. 360 Live, kus voogesituse perspektiivi kontrollib publik, või Reframe Live, kus reaalajas perspektiivi kontrollib voogedastaja. Rakendus toetab voogesitust YouTube’i, Facebooki või RTMP URL kaudu.

Kiirem MP4 töövoog. Uusim värskendus loob sujuvama ja kiirema töövoo, pildistades lainurksisu 4K lainurkrežiimis või 1-tollises lainurkrežiimis. Vaikefaili tüüp on nüüd MP4. Failiteisendusi pole enam vaja. Lisaks saavad loojad pildistamisel valida „Basic” või „Pro” stabiliseerimisvõimaluse. Basic on kiirrežiim, kaamerasisese põhilise stabiliseerimise redigeerimislahendus puudub. Pro avab suuremad kaadrisagedused ja eraldusvõimed rakenduses või Insta360 Studio-s lisatud Gimbal-tüüpi FlowState Stabilization abil. Redigeerimise sujuvamaks muutmiseks on nüüd saadaval ka uus Final Cut Pro X pistikprogramm koos olemasoleva Adobe Premiere Pro pistikprogrammiga.

Ja nii palju muud. Kõige tipuks toob uusim värskendus kaasa uued AI Shot Lab mallid autoredigeerimisega loomingulisteks trikkideks, intuitiivsema redigeerimiskogemuse ja parema stabiliseerimise hämaras valguses.