NexEsign - uue põlvkonna nutikad kõrgtehnoloogilised ekraanid

By in
823
NexEsign - uue põlvkonna nutikad kõrgtehnoloogilised ekraanid

NexEsign – uue põlvkonna nutikad kõrgtehnoloogilised ekraanid, mis toovad uuenduslikkust kõigile tõhusat ja teedrajavat infoedastust vajavatele ettevõtetele.

Sihtturud

JAEKAUBANDUS – ostukeskused
NexEsigni stiilne välimus tõmbab kindlasti tähelepanu ning esitab selgeid ja eredaid sõnumeid. Seejuures ei riku see teie kaupluse kujundust ja kontseptsiooni.

NexEsign-Public-LED-Display

Avalikud liiklussõlmed – raudtee-, lennu-, metroojaamad
Alad, kus on vajalik täpne teave ja suunaviidad. Näiteks jalakäijate tunnelite ristumispunktides saab anda inimestele info, mis tänavale jõuab välja valides selle tee.

NexEsign-Public-LED-Display

Rongijaamades on perroon ehk ooteplatvorm raudtee ääres, mille abil saavad inimesed reisirongile minna ja sealt maha tulla. Suuremates raudteejaamades on mitu perrooni. NexEsign on sobilik infoviit RailBaltic rongijaamadesse.
Lennujaamades on väravad ja bussijaamades on bussipeatused. NexEsign infoviitade abil on võimalik lihtsalt inimeste liikumist suunata.

NexEsign-Corporate-Real-Estate-LED-Display

Äri – büroohooned
Ärialased tööruumid, mis peavad trendikad välja nägema ning pidama sammu tehnoloogiaga ja uute äritegemise viisidega. NexEsign on hetkel just selline tehnoloogiliselt uuenduslik toode, mis vahetab välja paberist postereid ja televiisoreid.

NexEsign-bookstore

92% LÄBIPAISTVUS
Disain-reklaampindadena on need pilkupüüdvad meediumid parimad suunanäitajad.

PILVTEENUS
Sõnumikeskusena – Pakilised teadaanded saab avaldada kohe.

DIGITAALNE NUTIVIIT
Disain-teenäitajad – Leiate tee paari sekundiga!

Loe lisaks läbipaistvast LED infoviidast.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)