ULATUGE KAUGEMALE. UUED NIKONI Z-TELEKONVERTERID LAIENDAVAD NIKONI Z-SEERIA KASUTAJATE VÕIMALUSI.

By in
590
ULATUGE KAUGEMALE. UUED NIKONI Z-TELEKONVERTERID LAIENDAVAD NIKONI Z-SEERIA KASUTAJATE VÕIMALUSI.

London, Ühendkuningriik, 21. juuli 2020. Täna tutvustas Nikon kahte Z-telekonverterit, mis suurendavad ühilduvate NIKKORi Z-seeria objektiivide võtteulatust. Z-TELEKONVERTER TC-1.4x annab kasutajatele 40% suurema võtteulatuse ja Z-TELEKONVERTER TC-2.0x võimaldab kasutajatel võtteulatust kahekordistada. Esimene nende telekonverteritega ühilduv objektiiv on NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S. NIKKORi Z-seeria objektiivide valiku laienedes ühildub Z-telekonverteritega rohkem objektiive.

Hind: 679 EUR
Hind: 629 EUR

Nikoni täiustatud optiline konstruktsioon tagab teravad ja kõrge eraldusvõimega pildid ükskõik kumma telekonverteri kasutamisel ning objektiivi väikseim teravustamiskaugus jääb samaks. Lisaks tagavad Nikoni Z süsteemi suurepärane automaatne teravustamine ja kaljukindel stabiliseerimine täpsuse ja kiiruse, mida kasutajad Nikon Z-seerialt ootavad. Kasutajad saavad muuta telefoto suumobjektiivi supertelefoto objektiiviks või suurendada fikseeritud fookuskaugusega objektiivi võtteulatust. Kõik ilma pildikvaliteeti mõjutamata.

Mõlemad uued Z-telekonverterid on vastupidavad. Need on tolmu ja niiskuse eemale hoidmiseks tihendatud ning Nikoni fluorikihiga töödeldud – mis tõrjub tõhusalt tolmu ja mustust. Tugevast tekstureeritud ja anodeeritud alumiiniumist valmistatud uute telekonverterite disain sulandub vahetult Nikoni Z-seeria kaamerate ja NIKKORi Z-seeria objektiividega.

Nikon UK’i tootejuht Rober Harmon kommenteerib: „Nikoni uued telekonverterid toovad Nikoni Z-seeria peeglita süsteemile uue paindlikkuse mõõtme. NIKKORi Z-seeria objektiivide valiku laienedes kasvavad teie võimalused Z-telekonverterite kasutamiseks. Olgu tegemist tegevuse, loomade või looduse pildistamisega, pääsete detailidele lähemale ilma objektiive vahetamata.”

KOKKUVÕTE PÕHIFUNKTSIOONIDEST

Z-TELEKONVERTER TC-1.4x. Suurendab ühilduva NIKKORi Z-seeria objektiivi fookuskauguste vahemikku 40%.
Z-TELEKONVERTER TC-2.0x. Suurendab ühilduva NIKKORi Z-seeria objektiivi fookuskauguste vahemikku 100%.
Suurepärane Nikoni Z-seeria pildikvaliteet. Nikoni täiustatud optiline valem tagab teravad, kõrge eraldusvõimega pildid, sõltuvalt kasutatavast telekonverterist ainult ühe- või kaheastmelise valguskaoga.
Terav ja valgusjõuline. Suurepärane automaatne teravustamine. Kaljukindel stabiliseerimine. Kasutajad saavad Nikon Z-seeria harjumuspärase teravuse ja valgusjõulisuse.
Sisseehitatud vastupidavus. Z-telekonverterid on tolmu ja niiskuse tõrjumiseks tihendatud. Nikoni fluorkate tõrjub tõhusalt tolmu ja mustust pildi kvaliteeti rikkumata.
Autentne Nikon. Tugevast tekstureeritud ja anodeeritud alumiiniumist valmistatud Z-telekonverterid sulanduvad vahetult Nikoni Z-seeria kaamerate ja NIKKORi Z-seeria objektiividega.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)