Hoppini virtuaalreaalse kaugkohaloleku platvorm telepordib kasutajaid täieliku sulgemise tingimustes

By in
668
Hoppini virtuaalreaalse kaugkohaloleku platvorm telepordib kasutajaid täieliku sulgemise tingimustes

Asukohapõhine ühiskasutuslik süvendatud suhtlus reaalajas ja eelnevalt salvestatud 360 videod võimaldavad igaühel kohtuda ükskõik kellega kogu maailmas – säästes nii raha ja aega, sest pole vajadust ise füüsiliselt kohal olla.

Kujutage ette, et saaksite läbi viia näost näkku giidituuri mistahes asukohas, ilma et võõrustaja või osavõtjad peaksid seal kohapeal olema. 

Uus VR-kommunikatsioonitehnoloogia aitab tulevikku vaatavatel ettevõtetel tulla toime reisipiirangutega ja panna alus rühma virtuaalreaalse kaugkohaloleku uuele ajastule. Montreali startupi Hoppin‘ World poolt loodud Hoppini platvorm võimaldab Insta360 kaameratega tehtud 360˚ videode ja piltide abil „teleportida“ kasutajaid mistahes ajal mistahes kohta.

Hoppin’ on VR-i jaoks optimeeritud SaaS-i platvorm, mis võimaldab reaalajas ja eelsalvestatud ühiskasutuslikku 360-kraadist virtuaalreaalset kaugkohalolekut ja murrab aja, raha, vahemaa ja füüsilise kohaloleku tõkked. Saate selle rakenduse tasuta versiooni alla laadida Oculuse poest ja kasutada Oculus Go kuulareid VR-is olevatesse asukohtadesse pääsemiseks. Rakenduses saate sirvida asukohti, kutsuda sinna teisi ja suhelda üksteisega kliendi avataride abil.

Rakenduse tasuta avalik versioon annab kasutajatele võimaluse näha maailma koos oma sõprade ja perega turvaliselt kodus olles. Ja ettevõtete puhul annab see ärimeestele võimaluse külastada mis tahes rajatist ja asukohta või kogeda elamusi lendamist või ühistransporti kasutamata.
Vaadake allolevast videost, kuidas see platvorm töötab.

Virtuaalreaalse kaugkohaloleku platvorm võimaldab ettevõtetel pakkuda giidituure täieliku kaugjuhtimise kaudu. 

Üleilmne täielik sulgemine on pannud ettevõtteid mõtlema alternatiivsetele viisidele, kuidas kohtuda ja olla ühenduses kaugjuhtimise teel. On palju juba olemasolevaid lahendusi, sealhulgas sotsiaalsed VR-platvormid nagu AltSpace ja Spatial, videokonverentsiplatvormid nagu Zoom, Teams ja Google Hangouts või muud kaugkohalolekuga seotud lahendused, mis nõuavad, et keegi oleks kohapeal füüsiliselt kohal. 

“Siiamaani ei olnud elujõulist lahendust reaalsetes asukohtades täieliku kaugjuhtimise teel toimuvatele giidituuridele nagu näiteks kinnisvaraekskursioonid, reiside planeerimine, müügisalongi esitlemine, tootmisettevõtete külastused, kaugkoolitus, kohapealsed kontrollimised ja asukohauuringud,” ütles Joaquim Miro, Hoppin’ Worldi asutajapartner.

Lae-Insta360-kaameraga-asukoht-oma-klientide-jaoks-Hoppini-platvormile-üles.png
Stuudiod kogu maailmast kasutavad Insta360 kaameraid, et asukohti oma klientide jaoks Hoppini platvormile üles laadida, näiteks selliseid, nagu on Montreali olümpiastaadionil.

„Hoppini virtuaalreaalse kaugkohaloleku tehnoloogia võimaldab nüüd igaühel kohtuda kus tahes kohas, sõltumata nende endi asukohast maailmas. Oleme elimineerinud vajaduse füüsilise kohaloleku järele asukohapõhistel näost näkku kohtumistel, võimaldades samas inimestel suhelda sama süvendatult, nagu nad teeksid seda tegelikult isiklikult koos olles. Loodame, et selle tööriista andmine ettevõtetele annab neile jõudu edasirühkimiseks nendel aegadel, mil maailmas reisimine on keeruline, kui mitte võimatu,” ütles Hoppin’ Worldi asutaja ja tegevjuht Jean-Nicolas Vandelac.

Sporditreeningute süsteemi Okkulo tegevjuht Mel O’Connor oli esimeste seas, kes sai kasutada Hoppinit oma toodete esitlemiseks ja müümiseks jalgpalliklubidele virtuaalsel teel. “Selle asemel, et peadirektorid minu toodete nägemiseks kohale lendaksid, saadan ma neile kuularid ja kohtun nendega otse asutuses, tehes neile reaalajas ringkäigu näitamaks, mida mul pakkuda on,” rääkis Mel.

Mel-O’Connor
Mel O’Connor kasutab VR-i abi oma toote tutvustamisel jalgpalliklubidele ja pakub reaalajas giidituure, sõltumata sellest, kus maailma paigas tema kliendid parasjagu asuvad.

Loojad saavad anda kasutajatele võimaluse kohtuda 360 video ulatuses

Samuti annab Hoppini platvorm VR-i tootvatele stuudiotele parema võimekuse, pakkudes uut nutikat kasutamisvõimalust 360˚ sisule, mida nad oma klientide jaoks filmivad. 

Hoppin‘ suudab kohandada videomaterjali mis tahes Insta360 kaamerast, mis suudab pildistada 4K ja rohkem, andes 360˚ videosid valmistavatele stuudiotele ja sõltumatutele loojatele kohese uue tuluvoo.

Hoppini platvorm toetab nii eelsalvestatud 360-kraadist sisu kui ka voogedastust otse 360-kraadisest kaamerast. Kasutajad saavad liikuda ühest asukohast teise, klõpsates liikumispunktidel täpselt nii, nagu nad päriselus ringi liiguksid.

Alates Oculuse poe turuletoomisest 2019. aasta novembris on Hoppini partneriks olnud üle 15 stuudio ja looja. Inimesed saavad nüüd sisuliste küsimuste arutamiseks kokku saada, suheldes uuenduslikul viisil 360 video kaudu.

“360 video pakub kaugkohaloleku rakenduste kaudu enneolematut reaalsust,” ütles Michael Shabun, Insta360 asepresident turunduse alal Põhja-Ameerikast. “Riist- ja tarkvara hõlmavate läbivlahendustega on loojatel nüüd võimalus saavutada midagi, mis on kõige lähedamal reaalmaailmas teleporteerumisele.”

Hoppini-asukohapõhine-rühma-kaugkohaloleku-platvorm
Hoppini asukohapõhine rühma kaugkohaloleku platvorm kasutab ükskõik millise Insta360 kaameraga tehtud videoid, nii et inimesed saavad teatud asukohta teleporteeruda ja reaalajas kohtuda.

Hoppini platvorm on kättesaadav igale ettevõttele, kes soovib pakkuda ekskursioone/tuure kaugjuhtimise teel. Pärast kvalifitseerumist viib Hoppini meeskond teid virtuaaltuuri parima võimaliku kvaliteedi tagamiseks kokku moodsaimat Insta360 varustust kasutavate 360˚ partnerstuudiotega. Või juhul, kui olete huvitatud oma ringkäikude jäädvustamisest või voogedastusest, võib Insta360 saata ükskõik mida Insta360 ONE R kaamerast Insta360 Pro 2 otse teie meeskonnale asukohas, mis tuleb „virtualiseerida“. 

Potensiaalne-klient-näeb-asukohta-esimest-korda-kaugelt
Potensiaalne klient näeb asukohta esimest korda kaugelt

Hoppini virtuaalreaalse kaugkohaloleku teenus on VR SaaS-i lahendus, mis tähendab seda, et see on taskukohane jooksva finantseerimisega igakuine või -aastane teenus. Asjahuvilised ettevõtted ja 360 stuudiod võivad virtualiseerumiseks ühendust võtta aadressil marketing@hoppin.world või külastada veebisaiti.

Hoppin‘ Worldist 

Hoppin’ on maailma esimene mitme kasutajaga VR SaaS-i lahendus, mis võimaldab ettevõtetel, organisatsioonidel ja elamusepakkujatel teleportida oma võimalikke ja praeguseid kliente/kasutajaid otse oma asukohta/elamusse, kasutades selleks 360° videoid (eelsalvestatud või reaalajas). Oculus Go abil saavad turundus- ja müügimeeskonnad hüpata VR-rakendusse ja kohtuda avataridena kellega tahes, et pakkuda neile personaalseid (virtuaalseid) giidituure mistahes asukohas maailmas, ilma et kumbki osapooltest peaks füüsiliselt kohal olema.

Teavet Insta360 kohta

Aastal 2015 asutatud ​Insta360​ valmistab julgelt uuenduslikke kaameraid, mis aitavad inimestel oma elu jäädvustada ja teistega jagada. Kaubamärgi ONE seeria kaamerad on teerajajateks kompaktse kahe objektiiviga disaini kasutamisel, et anda uus määratlus sellele, mida tegevuskaameraga on võimalik teha. Seeria ONE ühendab endas murrangulise stabiliseerimise, võimaluse hõlpsasti tabada droonitaolisi õhunurki ja vabaduse muuta kaadrit pärast selle tegemist mis tahes suunas – ja seda kõike peopesasuuruse seadmega. Insta360 pakub ka esmaklassilisi ülisuure eraldusvõimega professionaalseid VR-kaameraid. Oma klassi parim pildistamisvõime ja sujuvamad töövood võimaldavad filmitegijatel hõlpsasti tegeleda süvendatud sisutootmisega.

Article in English is available here.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)