Kuidas esitleda fotot tänapäevaselt?

By in
735

Tõeliselt hea foto väärtus tuleb esile ikkagi siis kui ta on väärikalt esitletud. Selleks võib olla korralikus köites album või suurem väljatrükk seinal koos maitseka raamiga. Paraku kolib üha enam informatsioonist internetti, ja koos sellega ka suurem osa fotodest. Mis teha, ega internet ongi tänapäeval kõige enam massidesse leviv meedia ning kui Sind seal pole, siis pole Sind olemaski. Kuid arvutiekraanilt nähtav foto on piisav vaid ülevaate saamiseks. Elamus jääb kaduma kusagile netiavarustesse ning seda võib võrrelda muusikalise elamusega kontserisaalis viibides, versus pleierist kuulatud muusikafailiga. Suured fotod, väljaprindid erinevatel materjalitüüpidel, paspartuu, sobiv raam, seinapind mis jätab taiesele vaba ruumi, valgus…  See kõik mõjutab pildi tunnetust ja on oluline.

Fotograafide jaoks on see tähtis, et pilt pääseks ellu, välja internetist ja arvutiekraanilt. Ka oma klientidele tahame me näidata parimat tulemust. Loomulikult see on ju Sinu looming ning valmis vormistatuna peab see olema mitte ainult kaunis foto vaid esindama fotograafi ja tema loomingu taset. Seepärast on nii meeldiv nautida fotostuudiote seintel selle stuudio fotograafide stiilinäiteid.

Suured väljatrükid on ehk parim võimalus, kuid paraku on elu tempokas ning nõuab kiireid muutuseid. Fotograafi soov on näidata oma uusi töid ja värskemaid ideid nüüd ja kohe. Olen leidnud ühe päris andeka ning kõrge kvaliteediga tehnilise võimaluse, mis paneb kokku uue tehnoloogia innovaatilised võimalused ning fotograafia võlu.

Esimest korda võib digitaalsest pildiraamist näha tõelist pildi kvaliteeti 4K resolutsioonis ning seda seinal rippuvast Memento pildiraamist. Pildivälja diagonaal on 25” või 35” ning tume raam ning paspartuu on sümpaatsed. Parim osa on kujutis ise, sest see jätab väga eheda väljaprindi mulje. See on suurepärase heledusdünaamikaga ja väga tõetruude värvidega.

Milleks ikkagi digitaalne pildiraam, kui just oli juttu kui oluline on näha ehedat pilti seinal? Esimest korda võin kinnitada, et see ongi väga ehe kogemus. See pole telekas seinal, see on FOTO. Lisaks tulevad paljud eelised, mida saavad ära kasutada nii fotograafid kui need kes fotograafiat hindavad. Pildiraami on võimalik üles laadida kuni 3500 kõrgresolutsiooniga fotot. Ma ei kujuta ette, et Sul oleks võimalus oma koju, stuudiosse, kontorisse või restorani üles panna nii suures koguses pilte. Lisaks oleks see kulukas ning nõuaks pidevalt piltide vahetamist. Talvepildid suvisel ajal seinal ei ole eriti sobiv ajastus. Kui soovid näidata oma tooteid, olgu selleks portree, pulmafoto või Sinu ettevõttes loodud disainrõivad, ehted, suurepärased toidud, siis kujutage ette kui seda kõike on võimalik Sinu ruumides esitleda soliidses raamis ning väga kvaliteetsel kujul. Igal ajahetkel võid taskust välja võtta oma nutitelefoni ning vahetada just Sulle sobiva pildi, et seda kellelegi esitleda.

Ma kujutan ette restorani, mille söögisaali seintel ripuvad meisterkokkade pildid ja vahelduvad pildid isuäratavtest roogadest, mis on pildistatud parimate fotograafide poolt. Arhitektuuribüroo või ehitusettevõte, kelle kontoris on üleval pildid eelmisel aasta auhinnatud arhitektuuripärlitest.

Sinu kodus on seinal pilt Sulle kallitest inimestest ning alati on võimalus saata ka kaugelt läbi interneti Sinu pildiraami uus pilt kodust eemal olevalt armsalt inimeselt. Sellised võimalused on täna Sinu kasutuses.

Kui soovid tutvuda ja veenduda, siis tutvuda on võimalik nende pildiraamidega meie esinduses Tartu mnt. 84 a.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply