Rahvusvaheline pulma- ja portreefotograafia konkurss 2017

By in
548

I AM PHOTOGRAPHER Festival 2017 on toimumas juba kaheksandat korda!

Pulmafoto kategooriasse esitas oma töid 97 fotograafi 14 erinevast riigist üle maailma. Nende hulgas fotograafid Malaisiast, USAst ja Valgevenest. Enim töid esitasid fotokonkursile fotograafid Leedust.

Portreefoto kategooriasse esitas oma töid 109 fotograafi 15 erinevast riigist üle maailma. Nende hulgas fotograafid Austraaliast, Malaisiast, ja Venemaalt. Enim töid esitasid selles kategoorias fotokonkursile fotograafid Eestist.

Hertkel hindab meie rahvusvaheline zhürii konkursile esitatud töid. Pulmafotograafia zhüriis on 6 liiget (United Kingdom, Sweden, Italy, Norway), kelledest ainult kaks on mehed. Zhürii peab pulmakategoorias selgitama nelja alamkategooriasse (pruutpaar, pruut ja peigmees, pulma reportaazh, pulma detail) esitatud 400 võistlustöö seast välja parimad. Portree kategooria zhüriis on 5 liiget (UK, USA), kelledest 2 on naised. Portreefotograafia seitsmesse alamkategooriasse (lapsed, imikud, isiksus, grupp, keskkonnaga portree, glamour ja reportaazh) esitati kokku 431 võistlustööd.

1. aprillil 2017 toimuvad Tallinnas Olümpia hotellis fotograafia teemalised loengud ja päev lõppeb auhinnatseremooniaga, mille käigus selguvad aasta 2017 parimad pulma- ja portreefotograafid. 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply