Olge valmis pildistamiseks uue perspektiivikorrektsiooniga objektiiviga PC NIKKOR 19mm f/4E ED

By in
562

Amsterdam, Holland, 19. oktoober 2016: Nikon viib loova pildikompositsiooni uuele tasemele esimese FX-formaati perspektiivikorrektsiooniga (PC) objektiivi abil, kasutades kaht PC pööramismehhanismi. PC NIKKOR 19mm f/4E ED sobib ideaalselt arhitektuuri, kaunite kunstide ja maastike pildistamiseks ning on loodud fotograafidele, kellel on hea ruumitunnetus.

Tänu pildi nurgale ja ainulaadsele kallutamise, nihutamise ja kahekordse pööramise võimalusele lubab see käsitsi teravustamisega objektiiv fotograafidel täiuslikust lähtepunktist pildistada. Nii kallutamist kui ka nihutamist saab rakendada eraldi ja koos, imiteerides põhimõtteliselt suureformaadilise vaatega kaamera liikumist. Fotograafid saavad ulatuslikult korrigeerida objektiivi fookustasandit ja seda hõlpsasti nihutada, et komponeerida pilte, mida perspektiivi koondumine ei mõjuta. Kallutades saab luua maastikke, mis on teravad nii esi- kui ka tagaplaanil, ilma ava sulgemata, nagu standardobjektiivide puhul. 19 mm fookusnurk on ideaalne suurte konstruktsioonide ja ruumide jaoks ning optiline ehitus tagab lainurkobjektiivide puhul levinud moonutuse vähendamise, isegi kaadri servades.

Nikon Europe’i tooteturunduse juht Dirk Jasper ütleb: „See FX-formaadis objektiiv on kauaoodatud täiendus Nikoni NIKKOR objektiivide perspektiivi juhtimisega sarja. See on töötatud välja PC-objektiividega töötavate professionaalide nõudmiste täitmiseks ning pakub võimsat kombinatsiooni pildi nurgast ja veatust pildikvaliteedist kaadri servani.”

Põhifunktsioonide kokkuvõte
19 mm ülilai fookusnurk
19 mm fookusnurk tähendab, et fotograaf saab jäädvustada stseeni tõelised proportsioonid või keskenduda rohkem konstruktsioonile ja vähem esiplaanile.

Suur täpsus: legendaarne NIKKORi kvaliteet
Kaks asfäärilist objektiivielementi vähendavad märkimisväärselt mitmeid aberratsiooni tüüpe. Kolm eriti madala dispersiooniga klaaselementi vähendavad teljesuunalist kromaatilist aberratsiooni. Nikoni nanokristallkate eemaldab peaaegu täielikult varikujutised ja helkluse kogu kaadris, isegi tagantvalgustusega oludes.

Kahekordne PC-pööramine: saate pildistada täiuslikust lähtepunktist
Nii kallutust kui ka nihutust saab rakendada eraldi või koos. Kallutust saab pöörata eraldi kuni 90° mõlemas suunas ja kogu objektiivi saab samuti kuni 90° pöörata.

Sujuv töö: suurepärane ehitus, erakordne ergonoomia
Tugev nihutusmehhanism võimaldab teha sujuvat tööd. Objektiiv on kompaktne ja kaalub ligikaudu 885 g. Ning sellel on Nikoni fluorkate, mis tõrjub vett, tolmu ja mustust, pildikvaliteedis järeleandmisi tegemata.

Nikoni auhinnatud toodete kohta lisateabe saamiseks külastage veebisaiti www.nikon.ee

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply