Parim peegelkaamera komplekt superhinnaga!

By in
533

DX-formaadis peegelkaameral on kahes suunas pööratav ekraaniga, sisseehitatud Wi-Fi ja GPS-iga ja võimeka 18-105mm zoom-objektiiviga. D5300 on kõrgema algtaseme digitaalne peegelkaamera, mis on loodud Sind inspireerima tegemaks silmapaistvaid ja loovaid fotosid ja videoid. See inspireeriv kaamera suudab loomingulisi ideid ellu kutsuda rabava selgusega ja tuua igas pildistajas esile uusi põnevaid perspektiive. Kaamera uuenduslik 24,2-megapiksline DX-formaadis CMOS-andur on spetsiaalselt kujundatud ilma optilise madalsagedusfiltrita (OLPF), nii et isegi väikseimad üksikasjad ja tekstuurid jäädvustatakse vaimustava teravusega.

Fotod on kohe valmis jagamiseks, kui kasutate sisseehitatud Wi-Fi funktsiooni, saad luua ühenduse kaamera ja nutitelefoni või tahvelarvuti vahel, ja GPS-funktsioon lisab reisipiltidele kaameras asukohasildid. Wi-Fi-funktsioon võimaldab kaamerat kaugjuhtida (näiteks määrata fookuspunkti), kasutades selleks ühendatud nutiseadet. Peale selle saate pildistatavat stseeni nutiseadme ekraanil vaadata. Lisage nendele funktsioonidele veel kaamera pöördekraan ja võimalused vaimustavate autoportreede tegemiseks on lõputud.

LCD-ekraan pakub ülimat vabadust ainulaadsete kaadrite, sh suurepäraste autoportreede, iga nurga alt jäädvustamiseks. Lihtsalt pöörake, kallutage või keerake ekraani, et avastada värskeid perspektiive ja lisada oma fotodele põnevust.

Suur ISO valgustundlikkus (kuni 12 800, laiendatav 25 600 ekvivalendini) ühendub Nikoni uue võimsa pilditöötlusprotsessoriga, EXPEED 4-ga, et tagada väheses valguses pildistamisel varasemast veelgi selgemad võtted.

Hämmastavalt täpne 2016-piksline RGB-mõõtmisandur saadab andmed stseenituvastussüsteemi, optimeerides nii parima pildikvaliteedi saavutamiseks automaatset säritust, automaatset teravustamist ja automaatset valge tasakaalu. Kiireid liigutusi või ilmeid saab jäädvustada täpselt õigel hetkel tänu pidevale võttekiirusele kuni 5 kaadrit sekundis ja fookus on paigas intelligentse 39-punktise automaatse teravustamise süsteemiga, mille keskel on üheksa ristlõikega andurid jalustrabava täpsuse tagamiseks.

Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G DX ED VR AF-S objektiiv on mitmekülgne ja täiuslik tavakasutuseks või reisimiseks. Võimaldab nautida täpsust ja paindlikkust, et võtta viimast kaamera 24,2-megapikslisest eraldusvõimest ja jäädvustada fotosid erksate värvide ning silmatorkava kontrastsusega.

Mitmekülgne komplekt on loodud selleks, et ergutada fotograafe otsima omaenda vaatenurka, ja see on huvitavate ja inspireerivate piltide loomiseks täiuslik. Nüüd saadval erihinnaga!

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply