Euroopa Tarbija Peegelkaamera 2015-2016

By in
473

Kui Sa oled Nikon D5500 omanik, siis toome naeratuse Sinu näole. Uhkusega anname teada, et Nikon D5500 võitis hinnatud EISA auhinna: ”Euroopa Tarbija Peegelkaamera 2015-2016”. EISA kohtunikud ütlesid: ”Nikon D5500 on kompaktne, kerge, ja samas väga püüdlik peegelkaamera koos oma lihtsasti käsitletava korpusega. Tema 24-megapiksline sensor on oma klassi parima pildikvaliteediga tänu puuduvale madalpääsu filtrile ning suurele fotograafilisele ulatusele madalatel ISO seadetel. Tema 39-autofookuspunkti ületab konkurendid ja seda just liikuvatele objektidele teravustamisel. Arvestades D5500 väikest korpust on teda üllatavalt mugav käsitleda. Korpus on varustatud pööratava puutetundliku ekraaniga, mis teeb eriti video salvestamise väga mugavaks ning tänu millele saab teha ka selfisid. Ulatuslik manuaalne juhtimine ja sisseehitatud WiFi tagavad kõik vajaliku fotoentusiastile, kes teeb suurepäraseid pilte ja jagab neid internetti.” 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply