Nikon tutvustab stiilset COOLPIX S9700 ja õhukest COOLPIX S9600 kaamerat, millega on lihtne faile jagada

By in
460

Nikon Europe lisas täna COOLPIXi tootesarja kaks uut stiilset ja õhukest kaamerat. Uued kaamerad on suurepäraste tehniliste omadustega ja failijagamiseks loodud. COOLPIX S9700-l on 30x* ja COOLPIX S9600-l 22x optiline suum**, et saaksite nende kaameratega pildistada kontserti ka tagareast või filmida kauget objekti. Teravate kaadrite ja stabiilsete videolõikude tagamiseks on kaameratel tagantvalgustatud 16-megapiksline CMOS-andur ning viieteljeline vibratsioonivähendussüsteem Hybrid VR (Vibration Reduction), milles on ühendatud funktsioonid Lens Shift VR ja Electronic VR, et vähendada kaamera rappumist ja muuta pilt stabiilsemaks. Sisseehitatud Wi-Fi võimaldab kasutada nutiseadet kaugjuhtimispuldina ja edastada sellesse automaatselt pilte, et neid hõlpsalt üles laadida ja jagada***.

Nikon COOLPIX S9700 – õhuke, kuid võimas kaamera

Võimas, lihtsasti kasutatav ja õhuke COOLPIX S9700 on mõeldud neile, kes soovivad pildistamisest rohkem rõõmu tunda.

Kaamera 30x optilise suumiga objektiivil on uskumatu 25–750 mm teravustamisvahemik. Dünaamilise suumifunktsiooniga Dynamic Fine Zoom* on see suurendatav kuni 60 korda, et tabaksite kõik üksikasjad. Inimesi pildistades aitab Nikoni portreesüsteem Smart Portrait System (funktsioonidega Smile Timer, Blink Proof ja Red-Eye Fix) jäädvustada täiuslikke portreesid. Kui olete jäädvustanud soovitud kaadri, saate 7,5 cm (3”) 921 000-punktilise OLED-ekraani ulatuslikult ekraanimenüült põnevaid efekte lisada või funktsiooniga Glamour Retouch pildistatavatele veelgi parema välimuse anda. Pildistatava varajase tuvastamisfunktsiooniga olete alati valmis teravaid kaadreid jäädvustama. Funktsioon Pre AF aktiveerub automaatselt, lühendades automaatse teravustamise aega ja andes suurepärase tulemuse ka suurima suumi või vähese valgusega.

Sisseehitatud Wi-Fi avardab põnevaid võimalusi veelgi. Võite ühendada kaamera nutiseadmega ja kasutada seda kaugjuhtimispuldina, et jäädvustada ideaalseid autoportreesid, ilma et teie käsi pildile jääks. Võite ka kasutada nutiseadme võrguühendust piltide kiireks üleslaadimiseks ning pere ja sõpradega meili teel või suhtlusvõrgustikes jagamiseks.

Kaamera GPS-i ja GLONASS-iga saab salvestada iga foto üksikasjaliku asukohateabe. Teie reisiteekonnad saab salvestada ka maailmakaardile, et te ei unustaks, kus tegite mõne uskumatu foto. Funktsioon Scene Auto Selector optimeerib kaamera sätted, et saaksite keskenduda kaunite fotode jäädvustamisele, ja funktsioon Lens Shift VR leevendab kaamera rappumist, et jäädvustada teravamaid pilte.

Kaamera tagantvalgustatud 16 MP CMOS-süsteemiga saab salvestada teravaid ja üksikasjalikke fotosid ning suure eraldusvõimega ekraanil on fotod ja menüüd pildistamise ja hilisema vaatamise ajal selgelt nähtavad. Võite hõlpsa kettakeeramisega säri- (P/S/A/M) ja kaadrirežiime valida ning vaid nupuvajutusega täis-HD-video salvestada, jäädvustades samas ka stereokvaliteediga heli. Funktsiooniga Easy Panorama saab kaunis vaade väärilist tähelepanu ja kiire pideva pildistamise režiimiga tabate kiire tegevuse, täiusliku naeratuse või näoilme, mis teeb hetke eriliseks.

Nikon Europe’i tarbekaupade tootejuht Nicolas Gillet’ kommenteerib: „Nutikas ja stiilne COOLPIX S9700 on põnev, võimas ja jagamist lihtsustav: kõik, mida algaja või hobifotograaf soovib. Sisseehitatud Wi-Fi, GPS-i ja maailmakaartidega saate oma teekonda jälgida ja kõigi oluliste inimestega jagada.”

COOLPIX S9700 tuleb müügile kas punase, musta ja valgena ning ennustatava jaehinnaga 385 EUR.

 

Nikon COOLPIX S9600 – täiuslikud pildid

Suure ulatusega suumiga õhuke ja kerge COOLPIX S9600 jäädvustab täiuslikke fotosid. See Wi-Fi-ga, 22x optilise suumiga (funktsiooniga Dynamic Fine Zoom laiendatav 44x-ni) lainurkobjektiiviga kaamera jäädvustab selgeid, teravaid ja alati jagamist väärivaid fotosid ja filme.

Tundlik pildiandur tagab, et fotod on teravad ja üksikasjalikud ka vähese valgusega olukordades (nt öisel kontserdil või spordivõistlusel). Sisseehitatud Wi-Fi-ga saate pildid hõlpsalt otse nutiseadmesse edastada, et neid kohe suhtlusvõrgustikes või meili teel jagada. Võite nutiseadme ka kaugjuhtimispuldiks muuta, et avaldada sõpradele muljet täiuslike portreedega.

Vibratsiooni vähendav funktsioon Hybrid VR, mis ühendab funktsioone Lens Shift ja Electronic VR, tagab stabiilsed kaadrid ja videolõigud, leevendades tõhusalt kaamera rappumist, vähendades udusust ja muutes kaadrid teravamaks ka siis, kui jäädvustate videot jalutades. 7,5 cm LCD-ekraan aitab täiuslikku pilti kadreerida. Ka on suurel LCD-ekraanil lihtne hiljem pilte vaadata ja peegeldusvastase kattekihi tõttu on ekraan selgelt nähtav ka eredas päikesevalguses.

Selget täis-HD-videot salvestades võite täpsema videofunktsiooni režiimis salvestuse ka peatada ja toimuva fotona salvestada. Samas tuvastab näoprioriteedi funktsioon pildistatava automaatselt ning jäädvustab selge ja täpse kaadri. Funktsiooniga Glamour Retouch näevad teie pildistatavad alati suurepärased välja – selle funktsiooniga saate muuta hambad valgemaks, silmad säravamaks ja isegi meiki lisada. Funktsiooniga Easy Panorama ja pideva suure kiirusega pildistamisfunktsiooniga avastate palju uusi pildistamisvõimalusi ning süsteem Smart Portrait System tagab, et piltidel on parimad naeratused ja puuduvad punased silmad.

Nikon Europe’i tarbekaupade tootejuht Nicolas Gillet kommenteerib: „COOLPIX S9600-ga jäädvustatud fotod on alati piltilusad. Mitmesuguste funktsioonidega (näiteks 22-kordse optilise suumi, uudse Glamour Retouchi ja sisseehitatud Wi-Fi-ga) on lihtne kiiresti jäädvustada muljetavaldavaid pilte ning neid kohe sõprade ja tuttavatega jagada.”

COOLPIX S9600 on saadaval valge, punase ja mustana ning ennustatava jaehinnaga 290 EUR.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply