Intervjuu Nik Pekridisega

By in
524

Kui kaua Te olete fotograaf olnud ja mis on Teie uhkeim auhind/saavutus seni?

Ma olen olnud professionaalne fotograaf 30 aastat, kuid võib vist öelda, et ma sündisin uuesti või et ma leidsin end taas mõned aastad tagasi läbi ühe Yervanti seminari.

Mis hoiab Teie kirge fotograafia vastu üleval?

Mind paneb katsetama ja edasi liikuma 2 asja. Ma õpin võistlustelt ja seminaridelt. Ma tahan jätkuvalt õppida ja oma tehnikaid parandada.

Peale fotograafia, mis on teised kired Teie elus?

Minu teiseks armastuseks on reisimine ja reisid. Seega on kahe armastuse kombineerimine minu jaoks ideaalne.

Kui Te saaksite fotograafia õpilastele anda ühe nõuande, mis parandaks nende fotograafiat, siis mis see oleks?

Minu nõu kõigile tüdrukutele ja poistele fotograafia tööstuses on, et praktiseerimine ja harjutamine teeb meistriks. See on parim viis areneda.

Nimetage kolm fotograafi või kunstnikku, kes on Teid enim mõjutanud?  

3 fotograafi, keda ma jumaldan, on: Yervant, sest tema on see, kes muutis pulmafotograafia tööstust igaveseks ja tema inspireeris mind kõige esimesena. Jerry Ghionisit inspireeris samuti Yervant ning ta viis oma tööd täiesti uuele tasemele. Kolmandal kohal on minu jaoks mitmeid fotograafe, kes seda kohta jagavad. Selle kohal on kõik, kes aitavad meie tööstusel areneda aina paremaks ja paremaks, alates David Becksteadsit kuni Dennis Orchardini ja alates Rocco Ancorast kuni CM Leungini.

Kui Te oleksite loom, siis mis loom? 

Kui ma oleksin loom, siis ma oleksin ilmselt koer. Ma õpin kiiresti, ma armastan inimesi ja ma rõõmustan väikeste asjade üle.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply