Lihtsalt vaimustav: jäädvustage uue kaameraga Nikon D3300 hetke kogu võlu

By in
519

Nikon tutvustab täna uut algtaseme peegelkaamerat D3300, mis teeb oluliste hetkede õhustiku jäädvustamise tõeliselt lihtsaks.

Väike ja kerge Nikon D3300 kaamera on võimas, mugav kaasa kanda ja lihtne kasutada ning see on suurepärane viis, kuidas tunda rõõmu digitaalse peegelkaamera ülimast pildikvaliteedist ja hoida seejuures asjad lihtsad.

Nikoni tunnustatud juhendirežiim jätab nii vähese valgusega tingimustes kui ka ilusate portreede tegemisel ära oletamise, nii et suurepäraste fotode ja videote jäädvustamine on üllatavalt lihtne. Kaamera D3300 muljetavaldav funktsioonide komplekt aitab jäädvustada rohkem üksikasju ja teha selgemaid pilte, eriti kui pildistate hämarates tingimustes kõrge ISO-ga. Uuenduste hulka kuuluvad 24,2-megapiksline CMOS-andur, millel puudub nüüd optiline madalsagedusfilter (OLPF), suurem ISO-vahemik (kuni ISO 12 800) ja Nikoni uus võimas EXPEED 4 pilditöötlusprotsessor, lisaks suurem pideva pildistamise kiirus kuni 5 kaadrit sekundis.

Peale selle on uus NIKKOR-i objektiiv tähelepanuväärselt väike, mistõttu on kaamerat Nikon D3300 eelkäijaga võrreldes palju lihtsam kaasas kanda; Nikoni WiFi-adapteriga on fotosid nutitelefoniga lihtne jagada ja need tõusevad igas sotsiaalvõrgustikus esile.

Nikon Euroopa peegelkaamerate tootejuht Marina Gurevich sõnab: „Nikon D3300 on suurepärane valik inimestele, kes on digitaalsete peegelkaamerate kasutamist alles alustamas, ja see sobib suurepäraselt nii perekonnaelu, õpilaselu kui ka palju muu jäädvustamiseks. Juhendirežiim muudab kasutamise ennenägematult hõlpsaks, suure eraldusvõimega anduri ja kõrge ISO tugev kombinatsioon tagab pildikvaliteedi, mis on oluliselt parem kui vähem võimsa kaameraga pildistamisel saadav kvaliteet. Koos võimalusega jagada fotosid mobiiliseadme kaudu on D3300 tõeliselt suurepärane viis, kuidas saada oma lugudele vääriline tähelepanu.”

Uskumatu pildikvaliteet

Pildiandur on kaamera süda ja D3300 on suure südamega kaamera. Kaamera 24,2-megapiksline andur on spetsiaalselt konstrueeritud ilma optilise madalsagedusfiltrita, et jäädvustada isegi kõige väiksemad üksikasjad ja tekstuurid hämmastava teravusega. Pildid on silmapaistvalt selged, eriti NIKKOR-i objektiiviga jäädvustades. Tänu uuele võimsale EXPEED 4 pilditöötlusprotsessorile ja ISO-vahemikule, mis pakub nüüd kuni ISO 12 800 (laiendatav kuni 25 600 ekvivalendini), on isegi hämarates tingimustes kõrge ISO-ga jäädvustatud pildid ilusad, erakordselt puhtad ja rikkaliku toonisujuvusega. Kiiresti toimuvat tegevust ja vaevumärgatavaid liigutusi või näoilmeid saab tänu suuremale pideva pildistamise kiirusele (kuni 5 kaadrit sekundis) jäädvustada täpselt õigel hetkel. Tempost hoolimata on teravus alati ülitäpne, seda tänu 11-punktisele automaatse teravustamise süsteemile, millel on suurema täpsuse saavutamiseks keskel risttüüpi andur.

Juhendirežiim: üksikasjaline abi

Nikoni tunnustatud juhendirežiim aitab valla päästa teie sisemise fotograafi. Üksikasjalikke seletusi ja inspireerivaid näidispilte pakkuv juhendirežiim näitab algajatele ja ka neile, kes tahavad õppida lisa, täpselt, kuidas jäädvustada suurepäraseid fotosid ja videoid. Juhendirežiimile pääseb hõlpsalt juurde kaamera korpuse ülaosas režiiminupu kaudu ja selle kaudu saab teada, kuidas kaamerat valmis seada ja kuidas pilte jäädvustada, vaadata, kustutada või isegi retušeerida. Täiuslikkust taotlevad fotograafid saavad õppida, kuidas jäädvustada kauni taustahägususega portreesid, seisata tegevust või jäädvustada vähese valgusega tingimustes selged pildid. Kuna juhendirežiim küsib kasutajalt, millist fotot või videot ta jäädvustada soovib, on režiimi tunnustatud selle suutlikkuse eest anda lootustandvatele fotograafidele enesekindlust juurde ja õpetada kõigile lihtsalt, kuidas selgeks saada põhifunktsioonid ja nupud, ilma, et peaks üldse kaamera juhendit avama.

Eriefektid

Kaamerale hiljuti lisatud eriefektide režiim võimaldab fotodele ja videotele hõlpsalt lisada kunstipärasust. Kasutajad saavad valida 13 erineva efekti vahel, mis muudab eriliste fotode ja videote jäädvustamise veelgi lõbusamaks. Valikute hulka kuuluvad Pop (muudab küllastumist, muutes värvid eredamaks), Toy Camera (lisab retroefekti) ja Easy Panorama (loob avaratest maastikest või linnasiluettidest erakordseid panoraame). Efekte on lihtne kasutada ja neid saab pildistamise ajal vaadata reaalajas suurelt LCD-ekraanilt.

Full- HD videoterõõm: D-video

Kaamera Nikon D3300 ei ole mõeldud mitte ainult suurepäraste fotode jäädvustamiseeks, vaid sellega on ka erakordselt lihtne salvestada rabavaid videoid. Kaamera D-video funktsioon suudab Full-HD filmitud materjali salvestada kaadrikiirustel kuni 50p/60p koos pideva automaatse teravustamisega, mis tagab isegi kiiresti toimuva tegevuse sujuva salvestamise, peale selle on teravuse ja selguse tase erakordne. Video salvestamise kiirnupp teeb alustamise lihtsaks ja sisseehitatud stereomikrofoni – ning ühilduvuse Nikoni välise stereomikrofoniga ME-1 – tulemuseks on filmid, mis näevad suurepärased välja ja peale selle ka kõlavad hästi.

Lihtne ühenduvus

Kaameraga Nikon D3300 tehtud fotosid saab saata otse kaamerast mis tahes iOS™-i või Android™-i nutiseadmesse1 ja need on valmis hõlpsaks üleslaadimiseks sellistele sotsiaalvõrgustikusaitidele nagu Facebook, Instagram või Twitter. Tänu suurepärasele pildikvaliteedile tõmbavad fotod kindlasti tähelepanu! Ka pildistamiseks äärmiselt kasulik WiFi-funktsioon võimaldab pildistatavat stseeni vaadata nutiseadmelt või juhtida kaamerat kaugelt, et jäädvustada suurepäraseid autoportreesid.

Nutikas disain intuitiivseks kasutamiseks

Nikoni tipptasemel ergonoomika, selged menüüd ja sageli kasutatavate funktsioonide kiirnupud, nagu D-video ja reaalaja vaade, muudavad kaameraga töötamise kiireks ning intuitiivseks. 7,5 cm (3 tolli) laia vaatenurga ja 921-kilopunktise eraldusvõimega LCD-ekraan pakub erakordselt selgeid pilte ja uus nupp i, mis asub mugavalt kaamera tagaosas, võimaldab peamenüüd vältida, et pildistades kiiresti sätteid muuta. Selge ja lai optiline pildiotsija (mis pakub ligikaudu 95% kaadri teravussügavust ja 0,85-kordset suurendust) muudab ideaalselt ajastatud fotode jäädvustamise lihtsaks, eriti kui pildistate kiiret tegevust eemalt. D3300 kaamera uue omadusena saavad läbi pildiotsija pildistavad kasutajad valida klassikalise ja graafilise kasutajaliidese vahel, mis animeerib sätted intuitiivsemaks kasutamiseks.

Väike süsteem

Suuruselt väike, kuid suurepärase pildikvaliteediga Nikon D3300 muudab peegelkaamera kasutamise kütkestavamaks kui kunagi varem. Tänu uuele sissetõmmatavale objektiivile NIKKOR 18–55mm VR on D3300 palju kompaktsem ja mugavam kaasas kanda kui paljud teised peegelkaamerad. Erakordselt kerge korpus kaalub ainult 410 g (ilma mälukaardi või akuta) ja see on saadaval kas musta, punase või hallina. Vaatamata väikestele mõõtmetele võimaldab suur ja mugav käepide kaamerat kindlalt käes hoida.

NIKKOR, kiirvälk ja süsteemi ühilduvus

Üks Nikoni peegelkaameraga pildistamise suurepärastest eelistest on NIKKOR-i objektiivide lai valik ja võimsad ning lihtsalt kasutatavad süsteemitarvikud, mis ühilduvad kaameraga Nikon D3300. NIKKOR-i objektiive tunnustatakse kogu maailmas nende optilise jõudluse pärast ja D3300 ühildub terve hulga DX-formaadis objektiividega. Kompaktsetest suumobjektiividest, mis on täiuslikud tavakasutuseks või reisimiseks, kiirete fikseeritud fookuskaugusega objektiivideni, mis võimaldavad saavutada kaunist bokeh-efekti (tausta hägustamine), koos lainurk- ja mikroobjektiividega, nii et objektiiv on olemas igaks olukorraks. Ükskõik millise objektiivi valite, saate nautida täpsust ja paindlikkust, et võtta viimast kaamera 24,2-megapikslisest eraldusvõimest ja jäädvustada fotosid ning videoid erksate värvide ning silmatorkava kontrastsusega. Peale objektiivide on Nikoni kiirvälk SB-300 kompaktne ja kerge väline välguseade, mis pakub algajatele hõlpsat viisi, kuidas teha kaunilt valgustatud pilte. Kasutage seda päevavalguses tehtud piltidele mõju lisamiseks, videvikuvõtete täiustamiseks või objekti lisadetailide esiletoomiseks tagantvalgustusega oludes.

Põhifunktsioonide kokkuvõte

  • 24,2-megapiksline DX-formaadis andur ilma OLPF-ita
  • Juhendirežiim: selge üksikasjaline abi
  • Ülim toimivus vähese valgusega tingimustes: ISO 100–12 800 (laiendatav ISO 25 600 ekvivalendini)
  • Kiire ja võimas EXPEED 4 pilditöötlusprotsessor
  • Sarivõte kiirusega 5 kaadrit sekundis
  • Üliterav 11-punktine automaatse teravustamise süsteem, mille keskel on risttüüpi andur
  • 420-piksline RGB-mõõtmisandur koos Nikoni stseenituvastussüsteemiga
  • D-video: Full-HD videod kaadrikiirusel kuni 50/60p
  • Sisseehitatud mikrofon ja ühilduvus Nikoni stereomikrofoniga ME-1
  • Lihtne juhtmevaba ühenduvus: Nikoni juhtmevaba ühenduse adapteri Wu-1a kaudu
  • Eriefektide režiim: 13 erinevat efekti liikumatute piltide ja videote jaoks
  • 6 stseenirežiimi
  • Suur LCD-ekraan: 7,5 cm (3 tolli) laia vaatenurga ja 921-kilopunktise eraldusvõimega
  • Optiline pildiotsija ligikaudu 95% kaadri teravussügavuse ja 0,85-kordse suurendusega
  • Väike ja kerge korpus: Ligikaudu 124 × 98 × 75,5 mm. Kaalub ainult 410 g (ilma aku ja mälukaardita)
  • Väike ja sissetõmmatav objektiiv: AF-S DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR II
  • Stabiilne käepide kindlaks käsitsemiseks
  • Valida saab kolme värvi korpuse vahel: must, punane ja hall
  • Laiendatav süsteem: ühildub terve hulga NIKKOR-i DX-formaadis objektiivide ja algtaseme Nikoni kiirvälkudega

_____________________________

1 Ühildub iOS-i ja Android™-i kasutavate nutiseadmetega. Selle funktsiooni kasutamiseks on vaja spetsiifilist rakendust, mille saab tasuta alla laadida Google Play™ keskkonnast ja Apple’i App Store™-ist. Android, Google, Google Play, YouTube jt on ettevõtte Google Inc. kaubamärgid.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply