Nikon teatab kahest uuest kaamerast COOLPIXi kollektsioonis

By in
528

Nikoni uusimateks kompaktseteks mudeliteks on täiustatud projektoriga S1100pj ja kõrgekvaliteedilise väheses valguses pildistamise omadusega S5100.

Amsterdam, Holland, 17. august 2010 — Nikon Europe kergitas saladuskatte kahelt uuelt Nikoni COOLPIXi kollektsiooni lisanduvalt kompaktkaameralt. Duo koosneb kahest mudelist: S1100pj-st, sisseehitatud projektoriga mantlipärijast auhinnatud S1000pj-le, ja S5100-st, mitmeotstarbelisest kaamerast, mille tehnoloogia tagab suurepärased võtted ka väheses valguses.

COOLPIX S1100pj-ga annab Nikon inimestele fotode, videote ja isegi esitluste jagamiseks täiesti uued võimalused. Seda tänu sisseehitatud projektorile, mis pakub täiuslikumat pildikvaliteeti ja loob võimaluse ühenduda otse arvutiga. Seal kõrval on COOLPIX S5100, mille neli tehnoloogiat aitavad teha imekauneid öövõtteid: objektiivi nihke tüüpi VR (stabiliseerimine), kõrge tundlikkus koos madala müratasemega (kuni ISO 3200-ni), täiustatud liikumistuvastus ja uus välklambi juhtimissüsteem. Mõlemal mudelil on NIKKORI täpsed objektiivid, Nikon EXPEED C2 digitaalne pilditöötlussüsteem ning kõik muud Nikoni legendaarsed kõrgekvaliteediliste piltide tegemist võimaldavad omadused.

Mark Pekelharing, Nikon Europe B.V tarbijatoodete tootejuht: „Uute COOLPIX-i kollektsiooni kuuluvate mudelite abil jõuame me veelgi rohkema arvu inimesteni, pakkudes tooteid nii nendele, kes ootavad innovaatilisust, kui ka nendele, kes otsivad kompaktset kaamerat, millega oma lemmikumaid mälestusi jäädvustada. S5100 pakub suurepärast kvaliteeti taskukohase hinnaga, S1100pj-ga jätkab Nikon innovaatiliste projektor-kaamerate vallas oma unikaalset eestvedaja rolli täitmist. Võimalus ühendada S1100pj otse PC või Maciga teeb sellest väga mitmekülgse seadme nii kodus kui töökohal kasutamiseks, kuna nüüd on fotode, ettekannete ja kõige muu jagamine lihtsam kui kunagi varem.”

COOLPIX S1100pj — muutes seda, kuidas me oma fotosid jagame

S1100pj on auhinnatud S1000pj järglane, mis oli maailma esimene sisse ehitatud projektoriga kaamera ning mis võimaldab pilte vaadata ja jagada uuel moel — ilma lisatarvikute abita või vajaduseta trügida ümber kaamera LCD-ekraani. 14 luumeni juures on projektor oma eelkäijast 40% eredam, võimaldades projekteerida pilti ka hoopis raskemates valgustingimustes, nagu näiteks valgemates ruumides või heledatel pindadel. Lisaks saab kaamera ühendada otse PC või Maciga, nii et varem salvestatud pilte ja ettekandeid saab otse läbi projektori näidata.

Vaatamata 14,1 megapiksliga andurile, lainurksele viiekordse suumiga NIKKORi objektiivile ja 7,5 cm (3,0 tollise) LCD puuteekraanile, millel on eriti suur eraldusvõime (460 kilopunkti) ning mis võimaldab intuitiivset puutega juhtimist, ei ole S1100pj lihtsalt üks edev vidin, vaid Nikonile tüüpiliselt kõrge kvaliteediga kaamera. Selleks, et fotod oleksid alati teravad, on kaameras viis funktsiooni, mis vähendavad pildi hägusust. Samal ajal lihtsustavad mugavad režiimid (nagu kerge automaatrežiim ja nutikas portreesüsteem) pildistamist, nii et te ei pea muretsema pildistamise jaoks õige seadistuse valimise pärast, vaid saate keskenduda just selle õige pildi tegemisele.

S1100pj pakub ka valikut retušeerimisvõimalusi tõeliselt loominguline olemiseks, sealhulgas kalasilma efekti, ühevärvilisel pildil valikulist värvide esiletõstmist ja tausta pehmendamist, mis tähendab, enam ei pea te piltide redigeerimiseks minema arvuti juurde. Esitluste elavdamiseks saate kasutada sisseehitatud animatsioone, taustamuusikat või slaidide üleminekuid. Ning lõpetuseks, joonistusfunktsiooniga saate lisada piltidele käsitsi kirjutatud märkmeid ja annotatsioone, isegi sellal kui te neid seinale projitseerite.

COOLPIX S1100pj on saadaval mustas ja rohelises värvitoonis ning soovitatava jaemüügihinnaga 5990 krooni.

    

COOLPIX S5100 — imetabased pildid isegi väheses valguses

S5100 on õhuke ning stiilne 12,2 megapiksliga kaamera, mille lihtsasti kasutatavad funktsioonid tagavad suurepärase jõudluse igas olukorras. Isegi öösiti, mil piltide tegemine on keerulisem kui tavaliselt, võite olla kindel, et pildid on alati selged ja teravad. See saavutatakse objektiivi nihke tüüpi VR-iga (stabiliseerimine), täiustatud liikumistuvastuse ja teedrajava välklambi juhtimissüsteemi abil. S5100 tuvastab, kas te hoiate kaamerat käes või kasutate statiivi, ning valib automaatselt sobivaima seadistuse, et vähendada hägusust ja tagada kaunite pilte tegemine.

EXPEED C2 töötlemissüsteemi pakutava edasiarendatud reaktsioonikiiruse abil võite olla kindel, et saate ideaalse pildi isegi siis kui objekt liigub. Kui te soovite hetke veelgi enam jäädvustada, saate videosalvestusnupu abil kiiresti ja lihtsalt salvestada video, millel on 720p HD-kvaliteet. Kuigi S5100 sisaldab endas viiekordse suumiga NIKKORi objektiivi, mille lainurk algab 28 millimeetrist, on sportlik, metalne ja ümar korpus ainult 21,6 mm (0,9 tolli) paksune, nii et kaamera mahub kergesti kotti või taskusse.

COOLPIX S5100 on saadaval kuues värvitoonis: punane, must, sinine, roosa, purpur ja hõbedane ning soovitava jaemüügihinnaga 2890 krooni.

    

ViewNX 2

ViewNX 2 on kõik-ühes tarkvarapakett, mis võimaldab kasutajatel liikumatuid pilte ja videoid lihtsalt ja kiiresti importida, sirvida, redigeerida ja jagada. Ehitatuna üliedukale ViewNX tarkvarale on ViewNX 2 kasutajasõbralik tarkvarapakett, mis pakub tohutul hulgal võimalusi, ületades kaugelt kõike seda mida pakutakse arvutite operatsioonisüsteemide osana. Lisatud on täiustatud video redigeerimisfunktsioon, mis on võetud otse Nikoni auhinnatud DSLR-tootesarjast ja mille abil saavad kasutajad luua rabavat filmitud videomaterjali. ViewNX 2 on olemas kõigis Nikoni digitaalkaamerates ja saadaval ka tasuta allalaetava tarkvarana.

EXPEED C2

Algupärane EXPEEDi pilditöötlussüsteem hõlmas endas kõiki Nikoni pika ajaloo jooksul loodud tehnoloogiaid ja kogunenud teadmisi. Nüüd avardab Nikoni nimeka süsteemi uusim arenguetapp, EXPEED C2, pildistamise võimalusi veelgi, seda täiustatud video salvestamise, suure tundlikkuse ja maksimaalse pildikvaliteedi abil. EXPEED C2 suurendab anduri toimivust, tagades selged, loomutruud, eredate värvidega pildid, vähendab müra ja pakub sujuvaid värvitoone suurepäraste fotode ja videote tegemiseks.

Nikoni my Picturetown

Nüüd saate te oma pilte ohutult ja turvaliselt salvestada, kasutades my Picturetown rakendust, mis on Nikoni pakutud veebis olev tasuta digitaalfotode säilitamise ja jagamise teenus. Sõpradega saab fotomälestusi lihtsalt jagada ja väärtuslikke mälestusi kollektsioonidesse korrastada. Tuhandete mälestuste salvestamiseks antakse teile kasutamiseks 2 GB vaba ruumi ning kui teil on vaja veel rohkem pilte salvestada, saate oma liikmelisuse mis tahes ajal uuendada ka kuldkontole.

COOLPIX S1100pj — tehnilised andmed

Efektiivsed pikslid

14,1 megapikslit

Pildiandur

1/2,3 tolli RGB pildiandur, 14,48 megapiksleid kokku

Objektiiv

Optiline viiekordse suumiga NIKKORi objektiiv

 

Fookuskaugus

5,0–25,0 mm (35 mm formaadi ekvivalent kuni 28–140 mm)

Ava

f/3,9–5,8

Objektiivi ehitus

13 elementi 9 grupis

Digitaalne suum

Maksimaalselt neljakordne (35 mm formaadi ekvivalent kuni umbes 560 mm)

Teravustamisvahemik (objektiivist)

Umbes 30 cm (1 jalga) kuni lõpmatuseni (lainurga seadistusega), umbes 50 cm (1 jalga 8 tolli) kuni lõpmatuseni (telefoto seadistusega)
Lähivõtterežiim: umbes 3 cm (1,2 tolli) kuni lõpmatuseni

Stabiliseerimine (VR)

Objektiivi nihketüüp + elektrooniline tüüp

 

Muud hägususe vähendamise funktsioonid

Liikumistuvastus (tavapärane), BSS (parima kaadri valija)

ISO-tundlikkus (standardväljundi tundlikkus)

ISO 80,100, 200, 400, 800, 1600, 3200 (pikslite lisamine), 6400 (pikslite lisamine), Auto (ISO 80 kuni 800), fikseeritud ulatusega automaatrežiim (ISO 80 kuni 200, ISO 80 kuni 400)

LCD-ekraan

7,5 cm (3 tolli), umbes 460 kilopunkti, TFT LCD-ekraan (HVGA) [vastupidav puutepaneel] koos selgevärvilise kuva ja ereduse reguleerimisega.

Salvestusmeedium

Sisemälu (umbes 79 MB), SD/SDHC/SDXC mälukaart *1

Nutikas portreesüsteem

Automaatne teravustamine näo prioriteediga / tuvastatavate nägude maksimumarv

12

Näo prioriteet, näo prioriteedi automaatne säritus, näo suumimine

Naha ühtlustamine

Jah

Pildistamise/taasesituse ajal

Naeratusdetektor

Jah

Tuvastatakse kuni kolm naeratust, saab lülitada sisse ja välja

Pilgutuse tuvastus

Jah

Teeb kaks järjestikkust võtet, saab lülitada sisse ja välja

Pilgutuse hoiatus

Jah

Saab lülitada sisse ja välja

Kaamera punasilmsuse eemaldamise režiim

Jah

Eemaldab punasilmsuse automaatselt, ilma eelvälguta

Objekti jälgimine *2

Jah

Automaatne lukustus / automaatse teravustamise aktiveerimine / objekti jälgimise jätkamine pole saadaval

Stseenirežiimid

17 stseenirežiimi (Portree (Portrait), Maastik (Landscape), Sport (Sport), Öine portree (Night Portrait) Pidu/Siseruumid (Party/indoor), Rand (Beach), Lumi (Snow), Päikeseloojang (Sunset), Hämarik/Koit (Dusk/dawn), Öine maastik (Night landscape), Lähivõte (Close-up), Toit (Food), Muuseum (Museum), Ilutulestik (Fireworks show), Kopeeri (Copy), Taustavalgus (Backlight), Panoraami abi (Panorama assist) ).

Stseeni automaatvalija

6 stseenirežiimi + automaatrežiim

Portree, Maastik, Öine portree, Öine maastik, Lähivõte, Taustavalgus (Portrait, Landscape, Night portrait, Night landscape, Close-up, Backlight)

Video

HD 720p: 1280 x 720/30 fps,

VGA: 640 x 480/30 fps, 640 x 480/15 fps,

QVGA: 320 x 240/30 fps, QVGA: 320 x 240/15 fps

D-Lighting

Jah

Värvivalikud

5 värvivalikut (standardvärv, eredad värvid, mustvalge, seepia ja tsüanotüüpia)

Kiirretušeerimine

Jah

Muusikaga slaidiprogramm

Jah, sisseehitatud, muusika: 3 tüüpi, pildiefektid: 4 tüüpi

Failide sorteerimise funktsioonid

Hindamise funktsioon, automaatne sortimine, lemmikpiltide taasesitus, loend kuupäeva järgi (Rating function, Auto Sort mode, Favorite Pictures playback, List by date mode)

Liides/Otseprintimise ühilduvus

Suure kiirusega USB/PictBridge

Toetatud keeled

24 keelt (araabia, hiina (lihtsustatud), hiina (traditsiooniline), tšehhi, taani, hollandi, inglise, soome, prantsuse, saksa, kreeka, ungari, indoneesia, itaalia, jaapani, koera, norra, poola, portugali, vene, hispaania, rootsi, tai, türgi)

Projektor

Eredus: kuni 14 luumenit *3, pildi suurus: 5 kuni 47 tolli, võtte kaugus: Umbes 0,26 kuni 2,4 m, aku tööiga: umbes 1 tund koos akuga EN-EL12, eraldusvõime (väljund): VGA ekvivalent

Toiteallikad

Laetav liitium-ioonaku EN-EL12 (1050 mAh),  

Vahelduvvooluadapter EH-62F (valikuline)

Piltide arv laadimise kohta (aku tööiga)*4

Umbes 220 kaadrit akuga EN-EL12

Mõõdud (laius x kõrgus x sügavus)

Umbes 100,8 x 62,7 x 24,1 mm / 4,0 x 2,5 x 1,0 tolli (eenduvad osad välja arvata

Kaal*5

umbes 180 g / 6,4 untsi (koos aku ja SD-mälukaardiga) umbes 155 g / 5,5 untsi (ainult kaamera korpus)

Kaasas olevad tarvikud

EN-EL12 aku, MH-65 akulaadija, ML-L5 kaugjuhtimispult, TP-1 puutepliiats, UC-E6 USB-kaabel, EG-CP14 Audio-/videokaabel, tarkvara CD, randmerihm.

Lisatarvikud

EH-62F vahelduvvooluadapter, nahast kott (CS-S14, CS-S15, CS-S21, CS-S22).

*1 Ei ühildu multimeediumkaardiga (MMC)
*2 Jälgib puudutatud objekti automaatselt
*3 Tavapärane tarnimisväärtus; põhineb JIS 6911-l (andmeprojektorite esitlusmeetod 2003); mõõdud ja mõõtmistingimused põhinevad Lisal 2
*4 Põhineb akude tööea mõõtmiseks mõeldud CIPA-standardil
*5 Põhineb CIPA juhendil DCG-005-2009

COOLPIX S5100 — tehnilised andmed

Efektiivsed pikslid

12,2 megapikslit

Pildiandur

1/2,3 tolli RGB pildiandur, 12,39 megapiksleid kokku

Objektiiv

Optiline viiekordse suumiga NIKKORi objektiiv

 

Fookuskaugus

5,0 kuni 25,0 mm (35 mm formaadi ekvivalent kuni 28–140 mm)

Ava

f/2,7–6,6

Objektiivi ehitus

7 elementi 6 grupis

Digitaalne suum

Maksimaalselt kahekordne (35 mm formaadi ekvivalent kuni umbes 280 mm)

Teravustamisvahemik (objektiivist)

Umbes 45 cm (1 jalga 6 tolli) kuni lõpmatuseni (lainurga seadistusega), umbes 70 cm (2 jalga 4 tolli) kuni lõpmatuseni (telefoto seadistusega)
Lähivõtterežiim: umbes 2 cm (0,8 tolli) kuni lõpmatuseni (lainurga seadistusega)

Stabiliseerimine (VR)

Objektiivi nihketüüp

 

Muud hägususe vähendamise funktsioonid

Täiustatud liikumistuvastus, BSS (parima kaadri valija)

ISO-tundlikkus (standardväljundi tundlikkus)

ISO 100, 200, 400, 800, 1600, 3200 (4000 x 3000), Auto (ISO 100 kuni 1600), fikseeritud ulatusega automaatrežiim (ISO 100 kuni 400 / ISO 100 kuni 800)

LCD-ekraan

6,7 cm (2,7 tolli), umbes 230 kilopunkti, TFT LCD-ekraan (QVGA), koos peegeldusvastase kattekihi ja ereduse reguleerimisega.

Salvestusmeedium

Sisemälu (umbes 32 MB), SD/SDHC mälukaart *1

Nutikas portreesüsteem

Automaatne teravustamine näo prioriteediga / tuvastatavate nägude maksimumarv

12

Näo prioriteet, näo prioriteedi automaatne säritus, näo suumimine

Naha ühtlustamine

Jah

Pildistamise/taasesituse ajal

Naeratusdetektor

Jah

Tuvastatakse kuni kolm naeratust, saab lülitada sisse ja välja

Pilgutuse tuvastus

Jah

Teeb kaks järjestikkust võtet, saab lülitada sisse ja välja

Pilgutuse hoiatus

Jah

Saab lülitada sisse ja välja

Kaamera punasilmsuse eemaldamise režiim

Jah

Eemaldab punasilmsuse automaatselt, eelvälguga

Objekti jälgimine *2

Jah

Automaatne lukustus / automaatse teravustamise aktiveerimine / objekti jälgimise jätkamine saadaval

Stseenirežiimid

18 stseenirežiimi (Stseeni automaatvalija (Scene Auto Selector), Portree (Portrait), Maastik (Landscape), Sport (Sport), Öine portree (Night Portrait) Pidu/Siseruumid (Party/indoor), Rand (Beach), Lumi (Snow), Päikeseloojang (Sunset), Hämarik/Koit (Dusk/dawn), Öine maastik (Night landscape), Lähivõte (Close-up), Toit (Food), Muuseum (Museum), Ilutulestik (Fireworks show), Kopeeri (Copy), Taustavalgus (Backlight), Panoraami abi (Panorama assist) ).

Stseeni automaatvalija

6 stseenirežiimi + automaatrežiim

Portree, Maastik, Öine portree, Öine maastik, Lähivõte, Taustavalgus (Portrait, Landscape, Night portrait, Night landscape, Close-up, Backlight)

Video

HD 720p: 1280 x 720/30 fps,
VGA: 640 x 480/30 fps,
QVGA: 320 x 240/30 fps,

D-Lighting

Jah

Värvivalikud

5 värvivalikut (standardvärv, eredad värvid, mustvalge, seepia ja tsüanotüüpia)

Kiirretušeerimine

Jah

Muusikaga slaidiprogramm

Automaatne sortimine, loend kuupäeva järgi

Failide sorteerimise funktsioonid

・koos kaasasoleva vahelduvvooluadapteriga: umbes 3 tunnine laadimisaeg
・kui kaamera on kaasasoleva USB-kaabli abil ühendatud sisselülitatud arvutiga *3: umbes 3-tunnine laadimisaeg

Liides/Otseprintimise ühilduvus

Suure kiirusega USB/PictBridge

Toetatud keeled

24 keelt (araabia, hiina (lihtsustatud), hiina (traditsiooniline), tšehhi, taani, hollandi, inglise, soome, prantsuse, saksa, kreeka, ungari, indoneesia, itaalia, jaapani, koera, norra, poola, portugali, vene, hispaania, rootsi, tai, türgi)

Toiteallikad

Laetav liitium-ioonaku EN-EL10 (740 mAh) (kaasas)
vahelduvvooladapter EH-62D (valikuline)

Piltide arv laadimise kohta (aku tööiga)*4

Umbes 200 kaadrit akuga EN-EL10

Mõõdud (laius x kõrgus x sügavus)

Umbes 97,1 x 56,9 x 21,6 mm / 3,9 x 2,3 x 0,9 tolli (eenduvad osad välja arvata

Kaal*5

umbes 132 g / 4,7 untsi (koos aku ja SD-mälukaardiga) umbes 115 g / 4,1 untsi (ainult kaamera korpus)

Kaasas olevad tarvikud

EN-EL10 aku, EH-68P USB laadimise adapter, UC-E6 USB-kaabel, EG-CP14 Audio-/videokaabel, tarkvara CD, randmerihm.

Lisatarvikud

MH-63 akulaadija, EH-62D vahelduvvooluadapter, FSB-7 väliteleskoobi kinnitusklambri adapter, nahast kotid (CS-S01, CS-S08, CS-S09, CS-S10, CS-S11, CS-S12, CS-S13, CS-S16, CS-S17, CS-S18, CS-S19, CS-S20).

*1 Ei ühildu multimeediumikaardiga (MMC) või SDXC
*2 Jälgib määratud objekti automaatselt
*3 Sõltub arvutist kui toiteallikast
*4 Põhineb akude tööea mõõtmiseks mõeldud CIPA-standardi
*5 Põhineb CIPA juhendil DCG-005-2009

*Müügile saabumise kuupäevad võivad piirkonniti erineda. Tehnilisi andmeid ja varustust võidakse muuta sellest eelnevalt ette teatamata või tootjapoolsete kohustusteta. August 2010 ©2010 Nikon Corporation.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply