PRESSITEADE: Uus AF-S NIKKOR 16-35 mm F/4G ED VR: NIKKORi uue taseme suunanäitaja

By in
521

Amsterdam, Madalmaad, 9. veebruar, 2010 – Nikon Euroopa tutvustab täna objektiivi AF-S NIKKOR 16-35 mm F/4G ED VR, maailma kõige esimest ülilainurkobjektiivi VR- ja FX-formaadis kaameratele. Uus objektiiv pakub taskukohast ja praktilist lahendust laiatarbefotograafias FX formaadis kaameratele nagu näiteks D700.

Nikon Euroopa objektiivide, tarvikute ja tarkvara tootejuht Zurab Kiknadze räägib: Objektiiv AF-S NIKKOR 16-35 mm F/4G ED VR rahuldab kõiki lainurkfotograafia vajadusi ning on mõeldud neile, kes soovivad taskukohasemat alternatiivi professionaalsele AF-S Zoom-Nikkor 17-35 mm f/2.8D IF-ED või uuemale AF-S NIKKOR 14-24 mm f/2.8G ED ülilainurkobjektiivile.

Teravamad kujutised käest pildistamisel ja väiksemate katiku kiirustega

AF-S NIKKOR 16-35 mm F/4G ED VR on maailma kõige esimene stabiliseerimissüsteemiga ülilainurkobjektiiv, mis võimaldab pildistada kuni neli sammu väiksema katiku kiirusega. Stabiliseerimise kasutamine täiendab f/4 maksimaalset ava nõrgas valguses pildistades.

Oma klassi parim pildikvaliteet

Uue objektiivi keerukas optikas on kasutatud Nikoni eksklusiivset peegeldumisvastast nanokristallkatet, kaht ED-klaasist elementi ning tervelt kolme asfäärilisest klaasist elementi, mis vähendavad moonutusi ja hälbeid ka maksimaalse ava korral. VR II stabiliseerimissüsteem ja Silent Wave mootor muudavad kasutamise äärmiselt vaikseks ja diskreetseks ning üheksa labaga ümar diafragma pakub mõnusaid bokeh-efekte.

Igapäevaseks kasutamiseks

AF-S NIKKOR 16-35 mm F/4G ED VR sobib kenasti kompaktsemate fx-formaadis kaameratega nagu näiteks D700 ning on seega valmistatud igapäevapildistamise nõuetele vastamiseks. Tugev magneesiumkorpuse ja ilmastikukindluse tõttu on see objektiiv hea valik nii seiklushimulisele amatöörile kui ka profifotograafile. Objektiiviga on kaasas vastupidav kate HB-23 ja pehme kott. Objektiiv peaks kauplustesse jõudma 19. veebruaril 2010.

Tehnilised andmed

Fookuskaugus 16–35 mm
Maks./min. ava Fikseeritud ava f/4

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply