10 briljantseimat toodet aastal 2009: Nikon COOLPIX S1000pj

By in
589

Enamus innovatiivseid tooteid annavad oma suurima panuse siis, kui neist saavad tooted, mida inimesed tõesti ostavad. Ajakiri Popular Mechanics andis välja auhinna 10 briljantseimale tootele, mida on võimalik osta aastal 2009 (avaldatud 2009 aasta novembrikuu numbris). Üks neist on fotokaamera Nikon COOLPIX S1000pj.

Mikroprojektori prototüübid tulid välja kaks aastat tagasi ja oli juba algusest peale selge, et nende eesmärgiks oli muutuda piisavalt väikeseks ja odavaks, et saada neid kasutada teistes seadmetes. Nüüd on Nikonil välgatanud kõige esimesena – imeväike LED projektor 12.1-megapikslises, 7000 krooni maksvas kompaktkaameras vormib seinale suuri selgeid pilte. Tänu sellele saab kõigest ühe nupuvajutusega taaselustada vana head diapositiivide vaatamise traditsiooni.

Allikas: www.popularmechanics.com

Nikoni tasuta infotelefon: 800 22 38

Vaata videot!

                         

Nikoni Coolpix S1000pj teenis sisseehitatud projektoriga ära innovatsiooni aasta raames jagatava IN-märgi, mida antakse uuenduslikele teenustele või toodetele.

Innovatsiooniaasta 2009 “Uus on IN” märk aitab kiirelt ära tunda uue toote ja tõstab selle vanade hulgast esile. Märgiga soovitakse esile tõsta edukalt ellu viidud uuendusi, et toetada novaatorlikke firmasid, seada nad teistele eeskujuks ning tuua innovatsiooni mõiste toodete ja teenuste kaudu ühiskonna infovälja. Märgi kasutamise taotluse võib esitada iga organisatsioon oma uue toote või teenuse esiletõstmiseks. Märki võib kasutada toote ja organisatsiooniga seotud turunduskommunikatsioonis, sh veebilehel, pakenditel ja reklaamis.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply