Teadaanne Nikkor Z 800mm F6.3 VR S arendamise kohta

By in
534
Teadaanne Nikkor Z 800mm F6.3 VR S arendamise kohta

Raksts latviešu valodā

Üksikasju napib, kuid Nikon vastab üleskutsele, et Nikon Z süsteemi jaoks peaks olema suurem valik teleobjektiive. Nikon töötab Nikon Z peeglita täiskaaderkaamerate jaoks mõeldud objektiivi Nikkor Z 800 mm F6.3 VR S kallal ja me ei jõua ära oodata, millal me sellest rohkem teada saame. 

NIKKOR-Z-800mm-f:6.3-VR-S

Praeguse seisuga teame, et objektiiv lubab silmapaistvat lahutusvõimet. Tänu objektiivielemendile Phase Fresneli (PF) on see ka kompaktne ja kerge. Hinna kohta pole veel midagi teada, kuid Nikon ütleb, et objektiiv on „suurepärane valik paljudele fotograafidele, alates edasijõudnud amatööridest kuni professionaalideni“.

Nikkor-Z-Lens-Roadmap

Article in English

54321
(0 votes. Average 0 of 5)