LED viidad

By in
1336
LED viidad

Läbipaistvast klaasist LED-ekraanidest on arendatud välja LED viit või siis NexEsign. Tegemist on üliläbipaistvast klaasist LED-ekraaniga, mille kaudu saab edastada sõnumit. Sõnum võib olla suunava või reklaami teemalise sisuga. Meie poolt pakutav eviit kasutab NEXNOVO patenteeritud integreeritud IC-tehnoloogiat ja nanofilmide ahelaid. Sellel ekraanil on kõik-ühes pilvebaasi sisu loomise ja haldamise rakendus, mis võimaldab täielikku keskset administreerimist.

LED viit koosneb paneelidest. LED viida planeerimist tuleb alustada viidastatava asukoha ära mõõtmisest. Ühe LED viida laiuse mõõt on 800 mm ehk 80 cm. Kui viidastatav ala on 3 meetrit ehk 300 cm, siis selle ala sisse saab paigaldada 3 LED viida paneeli.

LED viida kõrgus on 500mm ehk 50 cm. Mis tähendab, et LED viit tuleks planeerida, kas vaateakna ülemisse või alumisse serva. Koridoride ja kaupluste vahekäikudes saab eViidad paigutada ka laest riputatud lahendustega.

LED viidad enamasti paigaldatakse horisontaalselt ehk vasakult paremale. Kuid toodet on võimalik paigaldada ka püstiselt ehk alt üles. Läbipaistva LED viida klaasi osa paksus on kõigest 7,5 mm.

NexEsign-bookstore

Nexnovo NexPlayer on pilvesüsteemiga ühendatud mini-arvuti. Bluetooth, WiFi või HDMI-ühendusega NexPlayer võimaldab kliendil kasutada oma tarkvara või meediamängijat. Üks Nexplayer suudab juhtida kuni 40 omavahel kokku ühendatud NexEsign eviita ehk siis kuni 32 jooksvat meetrit LED ekraani. NexPlayer on suuteline töötama temperatuuril -20° C – 60° C.

LED viitadele sisu saatmine on lihtne ja tsentraalselt juhitav. Sõnumi ekraanidele saab saata läbi NexCloud teenuse või HDMI-sisendi kaudu. NexCloud on veebiplatvorm, mille kaudu sisu kuvamine eViitadele on lihtsalt teostatav. Kõigest “üks klikk” ja sisu saab ekraanidel kirjastatud. Ise eViitadest eemal olles, saab sisu muuta nutiseadme rakenduse või veebikeskkona kaudu. Saadaval on professionaalselt kohandatud sisu teenused.

NexeSign-app-rakendus

Lisaks tekstile on rakenduses üsna suur taustavideote pank. Need aitavad muuta teksti rohkem pilkupüüdvamaks. Nüüd saad lihtsalt happy hour pakkumised möödujatele nähtavaks teha.

NexeSign-app-rakendus

Reaalajas LED viitade asukohad kuvatakse rakenduse vahendusel.

Nexnovo-Portal

Rakendus toetab paindlikku ja lihtsat hierarhilist poliitikat. Kunagi pole sisu avaldamine olnud nii paindlik ja ohutu.

Nexnovo-portal

NexCloud on nutikas rakendus uuendusliku LED viida sisu loomiseks ja muutmiseks.

Mitmekülgne NexEsign sobib lihtsaks teeviidaks, kriitilise teabe edastajaks ja ta on pilkupüüdev reklaamija. NexEsign LED viida sihtgrupiks on väga paljude valdkondade ettevõtted: lennu- ja raudteejaamad, kauplused, tervishoiu- ja haridusasutused, kontorid, toidu- ja joogikohad, turismipunktid ja paljud teised ettevõtted.

LED viidad Kohvikule

LED viidad kaubanduskeskustele ja jaekauplustele

LED viidad toidupoodidele

LED viidad parfümeeria osakonnale

LED viidad elektroonikakauplustele

LED viidad sporditarvete kauplustele

LED viidad messidele, näitustele, müügisalongidesse

LED viidad haiglatesse

LED viidad pangandus, kindlustus ja büroopindadele

LED viidad konverentsikeskustele, koosolekuruumidesse

LED viidad hotellidesse ja majutusasutustesse

LED viidad raudtee-, bussi-, lennujaamadesse või parkimismajadesse

LED viidad kasiinodesse

Loe lisaks.