NIKON ESITLEB EKSKLUSIIVSE TASUTA VIRTUAALSÜNDMUSEGA OMA UUT KAAMERAT Z 9

By in
571
NIKON ESITLEB EKSKLUSIIVSE TASUTA VIRTUAALSÜNDMUSEGA OMA UUT KAAMERAT Z 9

Üritus #NikonDays toimub 5. novembril kell 13.00 – 19.00

Nikon Days

London, Ühendkuningriik, 28. oktoober 2021: Nikonil on hea meel teha teatavaks üksikasjad eksklusiivsest virtuaalsündmusest, mille käigus tõstetakse esile seadmete Z-seeriat, sealhulgas sarja lipulaeva kaamerat Z 9, mis jõuab turule 28. oktoobril. 

Kaubamärgi populaarne üritus #NikonDays leiab aset 5. novembril kell 13.00 – 19.00. Sündmuse käigus avaneb huvilistele mitmeteks tundideks enneolematu juurdepääs Nikoni uue staartoote kulisside taha.

Kõikidele ajakavas toodud kellaaegadele tuleb Eestis elades lisada -1 tund

Fotograafiahuvilised ja -profid saavad osa prantsuse, inglise ja saksa keeles toimuvatest esitlustest. Zoomi keskkonnas toimuvad tooteesitlused ja ümarlauad, mille käigus on võimalus kohtuda Nikoni juhtivate loodus-, spordi-, auto-, moe- ja pulmafotograafidega kogu Euroopast. Samuti antakse põhjalik ülevaade kaamerast Z 9, kogu seeriast Z System ning mitmetest NIKKORi objektiividest. 

Üritus on tasuta. Inspiratsioonirohke ja sisutiheda sündmuse keskmes on nõuanded ja juhised, kuidas fotograafid saavad realiseerida oma loomingulist potentsiaali nii fotode kui ka videote puhul, olenemata valitud teemast. 

Valida saab kolme sündmuse vahel, mis viiakse läbi samaaegselt vastavalt inglise, prantsuse ja saksa keeles. 

Red Stage – Punane Lava (inglise keeles)

Siin räägivad oma inspireerivaid lugusid mitmed fotograafid, teiste seas Amy Shore, Ashley ja Jered Gruber ning Brett Florens, aga kuulata saab ka Nikoni eksperte, kes osalevad pildistamisülesannetel, tooteesitlustel ja intervjuudel. 

Green Stage – Roheline Lava (saksa keeles)

Osalejad saavad õppida fotograafidelt, nagu Willi Rolfes, Ava Pivot, Christian Ammann, Heike Jasper ja Jan Vincent, ning pärastlõunastel seanssidel ka Nikoni ekspertidelt, kui nad jagavad nippe, pildistades moe-, portreefotograafia ja teistes töötubades. 

Blue Stage – Sinine Lava (prantsuse keeles)

Sütitavad fotograafid, nagu Vincent Lambert, Little Shao, François Lamoureux ja Emmanuel Pampuri, arutlevad koos Nikoni ekspertidega oma kogemustest kaameraga Z 9 ning pildistavad tantsu. 

Kogu programm ja mitme tunni jagu täiendavat eksklusiivset sisu on järelvaadatav, mis tähendab, et juurdepääs on avatud ka pärast sündmuse lõppu.

Üritusel osalemiseks palume registreeruda siin.

Täieliku ajakava leiate aadressilt.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)