Kuidas ja miks kasutada ONE R-i lainurga veebikaamerana!?

By in
793
Kuidas ja miks kasutada ONE R-i lainurga veebikaamerana!?

Kui paljudel kaugkoosolekutel olete viimase aasta jooksul osalenud? Mitu suumivestlust teil sõprade, pere või kolleegidega on olnud? Paljudele meist on see olnud suur osa 2020. aastast ja tõenäoliselt on see suur osa meie elust ka edaspidi.

Hea uudis on see, et saate kõiki neid vestlusi Insta360 ONE R-i abil paremaks ja lihtsamaks muuta! Mitte ainult seikluskaamera, see mitmekülgne tehnoloogia on ka hõlpsasti kasutatav lainurk veebikaamera. Selles postituses selgitame, kuidas kasutada ONE R-i lainurkveebikaamerana ja selle eeliseid.

Niisiis, seda on lihtne kasutada?

Jah! Ükskõik, kas töötate kodus või soovite lihtsalt pere ja sõpradega ühenduses olla, ONE R-i kasutamine veebikaamerana on lihtsamast lihtsam. Põhimõtteliselt on see ühenda ja kasuta kaamera, millel on ainult kolm põhietappi:

1. Ühendage ONE R 4K või 360 moodul USB-kaabli kaudu Maci või Windowsi arvutiga,
2. Valige ONE R-is veebikaamera režiim,
3. Avage videokonverentside platvorm ja valige kaameraks ONE R

See on kõik, TEHTUD! Lahe on see, et erinevalt paljudest teistest veebikaamera valikutest pole vaja täiendavat veebikaamera tarkvara ega programme alla laadida. ONE R on probleemivaba variant, mis sisaldab ka palju muid eeliseid.

OK. Aga miks mitte kasutada kaamerat lihtsalt oma süle- või lauaarvutis?

Hea küsimus. Siin on neli peamist põhjust:

1) Parem pildikvaliteet

Insta360 ONE R-i veebikaamera videomaterjali resolutsiooniks on 1080p (1920 × 1080). Teie keskmise sülearvuti (nt MacBook Air või Pro) väljundiks on sisseehitatud kaamera 720p (1280 × 720). Kuigi mõlemad on klassifitseeritud HD-kategooriasse, on ONE R oma 1080p-ga rohkem kui kahekordne pikslite arv, mille tulemuseks on suurem detail ja pildi täpsus.

2) Lainurk vaateväli

ONE R teine eelis peitub lainurkveebikaameras, mis pakub see laiemat vaatevälja kui teie sülearvuti kaamera. See tähendab, et kui teil on kogu oma pere toas, saate arvuti kõrval lahedamalt kõik istuda ja veenduda, et te kõik olete kaadris.

3) Automaatne suum (ainult 4K Mod)

Veel üks lahe omadus: nutikas algoritm tuvastab automaatselt kaadris olijad ja kohandab pildi nii, et see sobiks ideaalselt kaadrisse. Kui keegi ruumist lahkub, kohandub kaamera uuesti, keskendudes sellele, kes alles jääb. Ja … kui sa toas ringi liigud, jälgib kaamera sind, et sind pildis hoida. Nutikas, kas pole?

Insta360-ONE-R-veebikaamera

4) Kahekordistab 360-kraadise veebikaamerana (ainult 360 mooduliga)

Lisaboonus on see, et saate ONE R-i kasutada ka 360-kraadise veebikaamerana. Rühma koosolekute jaoks vahetage lihtsalt 4K moodul 360 mooduli vastu ja asetage ONE R laua keskele. Kaamera väljastab kõigile jagatud ekraani mõlemal pool lauda.

Insta360-ONE-R-veebikaamera

Lahe. Ja kas ma saan ONE R-i kasutada mis tahes videokonverentside platvormiga?

Just nii. ONE R ühildub kõigi enimkasutatavate videokonverentside tarkvaradega, sealhulgas Zoom, Skype, Microsoft Teams, Google Meet ja palju muud.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)