Kuidas tõsta rahvusvahelise turismilinna reklaamiväärtust? NEXNOVO pakub vastuse

By in
499
Kuidas tõsta rahvusvahelise turismilinna reklaamiväärtust? NEXNOVO pakub vastuse

Uusi meediafassaade sisse lülitades võib näha, kuidas NEXNOVO läbipaistvad LED-ekraanid panevad Haitangi lahe Hexini saare projekti Hainanis Sanya Citys särama täiesti uuel dünaamilisel moel 

Eestis on hetkel teemaks autokinod ja autokontserdid. Kaubanduskeskustel on olemas suured parklad, kui need keskused oleks algselt omale kavandanud fassaadile suured erkaanid, siis oleks äri täna juba õitsenud. Loe lugu edasi, sest ideed viivad elu ka Eestis edasi.

Sotsiaalmajanduse arenedes hõivavad kõrghooned järjest suurema osa linnahoonestusest ja neist arvestatava osa moodustavad klaasist rippfassaadiga ehitised. Seistes silmitsi linna välireklaamiressursside ja -pindade peaaegu täieliku ammendumisega, on klaasist rippfassaadide rajamine muutumas linna välimeediareklaami uuteks sinisteks ookeaniavarusteks.

Praegu varustatakse enamik harilikest klaas-rippfassaadidest traditsiooniliste LED-ekraanidega. Kuigi need suudavad rahuldada mõnda põhilist reklaamivajadust, blokeerivad traditsioonilised kuvarid hoones olulist looduslikku päikesevalgust, rääkimata tõkestatud vaadetest ja arhitektuurselt ebameeldivast välimusest. Need olukorrad vähendavad hoonete ja fassaadide kaubanduslikku väärtust. 

Kuid NEXNOVO läbipaistvate LED-ekraanide läbipaistvusvõime on 75%–95%, mis mitte ainult ei korva loomuliku valguse takistusi ja mahukaid paigalduselemente, vaid kohaneb ka suurepäraselt vaatega, ning ekraane saab hõlpsasti paigaldada ärihoonetele, kaubanduskeskustele, liftišahtidele ja kõikjale mujale. Pole ime, et NEXNOVO läbipaistvaid ekraane nimetatakse klaasist rippfassaadide „kuldpartneriks“. Peamine eesmärk on taastada disainerite algselt kavandatud esteetiline ja arhitektuurne looming.

Hexini saare projekt asub Haitangi lahe tollimaksuvaba kaubanduskeskuse II etapis, Hainani provintsis Sanyas. See on kombinatsioon maailma suurimast tollimaksuvabast kauplusest ning maailmatasemel vabaaja- ja äritänavast, nagu kohtuksid omavahel Tokyo Ginza ja Prantsusmaa Cannes. NEXNOVO on äärmiselt õnnelik, et omanikud usaldasid selle ilusa struktuuri uue meedialahenduse kujundamise ja paigaldamise just talle. Hoone kõik kolm seina on klaasist rippfassaadid, mis on paigutatud kolmnurkselt. Omaniku nägemuse kohaselt paigaldas NEXNOVO läbipaistvad LED-ekraanid hoone kõigile kolmele küljele, et rõhutada kõrgtehnoloogia tunnetust ja selle arhitektuuriteose tipptaset. NEXNOVO tehnoloogiaid kasutades saavutati kõik nõudmised, mis ei varjanud konstruktsiooni välimust, kontseptsiooni ega kujundust ning mis esindasid päevasel ajal ka ärilist sisu.

Architectural model illustration (the blue shaded drawings are the screen installation areas)

Omaniku visiooni ja nõuete kohaselt pidi tehnoloogia kohanema ebakorrapärase hoone klaasseinte kogupinnaga. Pärast projekti põhjalikku analüüsimist valisid NEXNOVO insenerid välja XRW-tootesarjad. Suure kohandatavuse ja ülikõrge läbipaistvuse suhte tõttu oleks see ideaalne valik. Selle klaastarindi puhul oli oluline arvestamist vajav tegur ka otsene päikesevalgus, kuid kuna ekraani heledus on enam kui 6000 nitti, on sisu selgelt nähtav! 

Konstruktsioonilise disaini ja insenertehnoloogia osas kavandati ja toodeti korpus kahes erinevas suuruses, üks 750 mm × 500 mm ja teine 500 mm × 500 mm, kuid sellega uuendused ei lõppenud. Meie meeskonnal tuli leida ainulaadne paigaldusmeetod, mis loodi selleks, et tagada 182,4 m2 suuruste fassaadide ideaalne kaetus NEXNOVO dünaamilise ja hingetuks võtva tehnoloogiaga.

Ultra-high transparency and perfect fit

Hoone talad läbistati kinnitusdetailidega, mis seejärel kinnitati NEXNOVO eridisainiga alumiiniumprofiilidele, siis tasandati talade ebatasasused kummipatjadega ja lõpuks kinnitati korpus ühendusplaatidele.

Hoone siseruumide piiratuse tõttu oli korpuseid võimalik paigaldada ainult ülestõstetuna, mis suurendas teataval määral ka paigalduskeerukust. Paigaldamine kestis viis päeva ja see viidi edukalt lõpule.

NEXNOVO läbipaistev LED-ekraan on ideaalselt sobitatud maamärkide kunstipärase arhitektuuriga. Üliläbipaistvad ja suure heledusega visuaalsed kujutised on seatud moodsaima Shuiyue purskkaevu-show taustale ja see on tõeliselt meeldejääv vaatepilt. 

default

Läbipaistvate LED-ekraanide leiutajana on NEXNOVO juba viimased kümme aastat keskendunud oma teadus- ja arendustegevusele ning tootmisele, lastes turule mitmesuguseid uusi arhitektuuriliste klaasseinte meedialahendusi. Tootesari pole oluline, kuna kõik NEXNOVO tooted on spetsiaalselt disainitud ja toodetud personaalselt meie klientidele ja tarbijatele. Uusimate tootesarjade seas on NE-klaasist LED-ekraanid, mille läbipaistvus on üle 90%. NEXNOVO on taas valmis latti kõrgemale tõstma oma üliläbipaistvate toodetega, mis võivad hooneklaaside paigaldamise täielikult asendada ja juhtida läbipaistvate ekraanide edasisi arengusuundi. Liituge meiega, muutes lihtsad aknad homse tehnoloogia uueks vaatepildiks.