Kuidas valgustada ennast veebiülekande ajal?

By in
1857
Kuidas valgustada ennast veebiülekande ajal?

Hetkel elame ajastul, mil meil on soovituslik kodus püsida, sest hoolime enda, oma lähedaste ja sõprade tervisest. Enamik inimesi peavad sellest soovitusest kinni ja on hakanud suuremat huvi tundma veebiülekannete edastamise vastu.

Jumalateenistused toimuvad veebiülekande kaudu, muusikud annavad veebis kontserte, lapsi õpetatakse veebis, sünnipäevad toimuvad veebis jne. Sellest piiratud suhtlemise võimalusest on kasvanud enneolematult suur e-suhtlus internetis. Lisaks tavapärasele sõprade ja tuttavatega suhtlusele on veebi kolinud ka paljud teenused. Näiteks ajakirjanik ei kohtu silmast silma intervjueeritavaga vaid viib intervjuu läbi nö veebikaamera abil. 

Tavaliselt on kodukontorites pigem kehv valgus. See aga tähendab, et minu kui intervjueeritava või esineja kohustus on ennast videosvestluse ajal valgustada. 

Arvestades koduspüsimise soovitusi, tõstan esile mõned lihtsad, vähem ruumivõtvad ja mõistliku hinnaklassiga LED valgustid. 

GODOX LR160 RING LED VIDEO LIGHT
Godox LR160 LED ring valgusti on ümara kujuga valgusti, mille värvi temeratuuri ja valgustundlikust saab reguleerida. Suurepärane LED valgusti sul, kes sa viid sotsiaalmeedias läbi otseülekandeid (live streaming). LED valgusti värvitemperatuuri saab reguleerida (3300K-8000K). Ringi kujuline valgusallikas peegeldub modelli silmadest kaamerasse ja muudab modelli silmad väga võluvaks. Ringi kujuline valgusti on jagatud neljaks ja teil on võimalik nelja sektori tulede lukustusnupuga juhtida heledust kõigi nelja valguse sektori sisse- ja väljalülitmisega. Toite saamiseks saate kasutada alalisvoolu adapterit (pakendis kaasas) või liitiumakusid (eraldi juurde ostetav).

GODOX MULTIPY LED LIGHT LEDP260C
GODOX LEDP260C on ülikerge 30W LED-videovalguspaneel, mis pakub funktsionaalset ja vastupidavat valgustuslahendust otseülekande salvestusel. Valgusplaat pakub pehmet valgust, ühtlast valgustust, laia spektrit ja täpset värvitemperatuuri. Reguleeritav heledus ja värvitemperatuur. Komplektis pult, eemaldatav käepide ja vahelduvvooluadapter (aku ei kuulu komplekti).

LED PANEL GODOX LF308BI BI-COLOR FLASH

Lisaks LED-videovalgusele on võimalik toodet kasutada välklambina. Ülikerge dimmeriga videovalgusti on liitium-ioon- või alalisvoolu toitega. Reguleerida juhtmevabalt heledust või värvitemperatuuri. Komplektis on pult, kaasaskantav käepide, alalisvoolu adapter ja kaamera välgupesa kinnitus. Kaasas ei ole akut. Paneeli kaldenurka saab kiiresti muuta. See LED-videovalgusti sobib suurepäraselt blogijal videosalvestuseks ja pildistamiseks. Kerge ja kaasaskantav valgus tagab suure heleduse ja täpse värvitemperatuuri.

GODOX MOBILE PHONE VIDEO LIGHT LEDM150
Nutitelefoni videovalgusti LEDM150 on suurepärane lisavalgus nutitelefoniga pildistamiseks ja videosalvestuseks. Kerge ja kaasaskantav valgus tagab suure heleduse, mugava töö ja täpse värvitemperatuuri. Sisseehitatud liitiumaku laadimine toimub USB-pordi kaudu. Kui see on täielikult laetud, siis maksimaalse heledusega kasutamisel võib aku kesta kuni 70 minutit. Pehme ja ühtlane valgus ning reguleeritav valguse heledus: valguse heleduse vahemik 10% –100%. Mitu kasutamise võimalust: nutitelefonil, käepidemega käes, kaamera välgupesas, valgusstatiivil.

MOMAX SELFIE LIGHT KM12D BLACK
Momax KM12 selfipulgal on eemaldatav LED-valgus, millel on kaks intensiivsusastet. Valgus annab sinu videokõnedele professionaalsema välimuse ja võimaldab sul kvaliteetseid ülekandeid isegi vähese valguse tingimustes.
Lisaks on Momax KM12 täielikult reguleeritav, nii et saad alati seadistada täiusliku nurga ja käepikkuse. Käepidemel asuva Bluetoothi katiku kaugjuhtimispuldi abil on isegi selfide tegemine lihtsam.

GODOX MOBILEPHONE LIGHTING LEDM32

GODOX LEDM32 videovalgustus nutitelefonile. Mini-LED valgusti võimaldab video jäädvustamist ülimalt pehmes ja ühtlases valguses. Ühe käega kasutatav ja kaasaskantav mini lahendus võimaldab sul igal pool ja igal ajal luua parem valgus. Samuti on sellel pikk ooteaeg ja universaalne tugev klamber, mis sobib peaaegu iga nutitelefoniga. See LED-minivalgus on hädavajalik tööriist veebiülekannete tegijale.

Valgustuse statiivina soovitan kasutada Godox Light Standi.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)