Nikon tähistab 100. sünnipäeva ja pakub sel puhul eksklusiivset aastapäevaks loodud veebisisu

By in
564

Amsterdam, Holland, 25. juuli 2017 – Nikon avaldab hulga eksklusiivset veebisisu tähistamaks 25. juulil 2017 oma 100. aastapäeva. Materjal avaldatakse Nikoni aastapäeva veebisaidil, kuhu lisatakse suve läbi erinevat sisu, näiteks legendaarseid pilte, lugusid ning nõuandeid, mida pakuvad maailma eri paigust pärit fotograafid, kes on aidanud kujundada selle sajandi kujutlusvõimet ning Nikoni kaubamärgi rikast ajalugu. Samuti on seal võimalus näha Tokyos asuva Nikoni muuseumi kulissidetagust virtuaalset tuuri.

Alates sellest ajast, kui 1917. aastal loodi Nippon Kogaku K.K., on Nikon pakkunud maailmale ainulaadseid tooteid ja oma teadmisi, mis on suuresti muutnud optika- ja täpsustehnoloogiat. Saidil pakutav materjal sisaldab nii teavet fotograafiavaldkonnas toimuva kohta kui ka kuulsate Nikoni fännide lugusid ning on mõeldud inspireerima nii fotograafe kui ka fänne.

Sisu jaguneb viide põhikategooriasse.

100 aastat lugusid
Möödunud aastasaja jooksul on Nikon aidanud oluliselt vormida päevapildimaailma. Nikon tutvustab mõningaid kõige olulisemaid, isiklikumaid ning ilusamaid lugusid nii Euroopast kui ka mujalt maailmast. Lood jutustavad näiteks legendaarsetest tähtsündmustest, kaamerate turuletoomisest, tooteuuendustest ning profifotograafide, amatööride ja fännide isiklikest kogemustest.

Nikoni virtuaalmuuseum
Nikon on loonud enda pärandi ja alguse näitamiseks 360-kraadise virtuaaltuuri oma maailmakuulsast muuseumist Tokyos. Nikoni maailma sisenedes saavad vaatajad aimu ettevõtte tehnoloogiatest, toodetest ning ajaloo tähtsündmustest – sh kuidas Nikon on panustanud bioteadustesse, meditsiini ja isegi kosmoseuuringutesse.

Icons with Nikons
Nikoni kaameraid ning objektiive kasutavad erinevate elualade inimesed. See fotoseeria näitab Nikonit omavaid kuulsuseid muusika-, TV-, filmi- ja spordimaastikult.

100 aastat abistamist
Alates 1917. aastast on Nikon toetanud fotograafe nende valitud erialal, jagades võimalikkuse piire nihutavaid nõuandeid ning ülevaateid, suunates samal ajal amatööre ja fänne. Selle tähistamiseks ja brändi üleilmse fotograafide võrgustiku liikmete nõuannete jagamiseks on Nikon välja valinud parimad sajandi jooksul kogunenud nõuanded.

#LookBackAtNikon
Nikon käivitab fännidele ja huvilistele üle Euroopa Instagrami-võistluse ning pakub võitjatele mitmesuguseid auhindu, sh Nikoni kaameraid. Osalejad peavad tegema foto, mis oleks peegeldus endast ning oma Nikoni kaamerast. Peegli, klaasitüki, lombi või muu leidliku võimaluse ees parima selfi teinud osalejatel on võimalus võita mitmesuguseid auhindu, sh Nikon D500 või D7500. Lisateabe saamiseks jälgige Instagramis kontot @NikonEurope.

Kui soovite lisateavet Nikoni 100. sünnipäeva kohta või tahate uurida aastapäevaks loodud sisu, minge aastapäeva veebisaidile.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply