Seigelge koos täiesti uue ilmastikukindla kaameraga COOLPIX W300

By in
560

Amsterdam, Holland, 31. mai 2017: Nikon tutvustab uut COOLPIX W300 – kompaktkaamerat, millega saab pildistada mis tahes ilmaoludes ja isegi vee all. Ideaalne kaamera seiklejatele, kuna seda on lihtne kasutada igas olukorras – matkarajast linnatänavani.

COOLPIX W300 võimaldab hõlpsasti jäädvustada 16 MP fotosid ja 4K/UHD-videoid kuni 30 m sügavusel ilma kaitseümbriseta.1 Sama sisukas tegija on see ka maismaal, sest selle tolmukindla kaameraga saab pildistada isegi temperatuuril kuni –10 °C.2 Põrutuskindel korpus talub kukkumist kuni 2,4 meetri kõrguselt.3 Ere NIKKORI lainurksuumiga objektiiv annab kasutajatele vabaduse jäädvustada võimsaid pilte väheses valguses või hämaras veealuses maailmas. Lähivõtterežiim jäädvustab eriti lähedalt tehtud võtteid väikestest imedest ülal- või allpool veepiiri. GPS/GLONASS/QZS-i tugi muudab asukohasiltide võtete ning teekondade sisestamise hõlpsaks. Peale selle võimaldab SnapBridge’i ühenduvus kasutajatel pildistamise ajal fotosid nutiseadmega sünkroonida või nutiseadet kaugjuhtimisega pildistamiseks kasutada.

Ines Bernardes, Nikon Europe’i tootejuht, ütleb: „Kui teis on veidi seiklushimu, on see kompaktkaamera teie jaoks. Haarake endale COOLPIX W300 ja tabage lõbusaid hetki basseinis, snorgeldades nähtud ilu või salvestage oma Advanced Open Wateri sertifikaadi sukeldumised! Teil on võimalus pildistada vaateid džiibi tagaistmelt või salvestada kaadreid suusamägedel – seda kõike kaamera pärast muretsemata. Peale selle muudab SnapBridge’i ühenduvus lihtsaks seikluste käigu pealt jagamise.” 

Põhifunktsioonide kokkuvõte 

Tugev korpus. Suurepärased omadused. Tõeline vabadus. Ilma kaitseümbriseta veekindel kuni 30 m sügavusel.1 Põrutuskindel kuni 2,4 m kõrguselt kukkumisel.2 Külmumiskindel kuni –10 °C külmas ja lisaks ka tolmukindel.3

Põnevad hetked. Erakordsed pildid. 5-kordse optilise suumi ja tundliku taustavalgusega 16-megapiksline CMOS-anduriga ere objektiiv f/2.8. 10-kordne Dynamic Fire Zoom4 kahekordistab objektiivi ulatust, et tegevust selle võrra lähemale tuua.

Näidake veel rohkem maailma. Salvestage 4K/UHD30p filmitud materjali või täis-HD (1080p) videot maismaal või vee all. Uus automaatse särituse lukk aitab tabada sujuvaidvideokaadreid, kui valgus muutub, mis on vee all filmides eriti kasulik.

Terav ja stabiilne. Kiire automaatne teravustamine ja Nikoni muljetavaldavviiel teljel põhinev hübriidne stabiliseerimine pakuvad kiiret, stabiilset, selget pildistamist nii maismaal kui ka vee all.

Teab, kuhu lähed. Näitab, kus oled olnud. Kaamera uus Tööriista nupp kuvab kohe GPS-i, astutud sammude arvu ning kõrguse/sügavuse või õhurõhu/veesurve näidud ekraanil.

Lihtne kasutada, kui elu on seiklusrikas. Käepärane pide ja suur ekraanmuudavad hõlpsalt kasutatavaks ka vee all olles või kindaid kandes.

Kogu maailm ootab. Leia see üles. Kaamera statiivipesa on niisama kasulik tarvikute, nt Nikoni SB-N10 veealuse välklambi jaoks, kui aegluubis videote jäädvustamise jaoks statiiviga.

1 Veekindel: Nikoni testimistingimustes, mis on JIS/IEC kaitseklassi 8 (IPX8) ekvivalendid. Pildistamine kuni 30 m sügavusel on võimalik kuni 60 minutit.

2 Külmakindel/tolmukindel: Nikoni testimistingimustes, mis on JIS/IEC kaitseklassi 6 (IPX6) ekvivalendid.

3 Põrutuskindel: Nikoni testimistingimustes, mis peab kinni MIL-STD 810F meetodist 516.5-Shock (visatud 5 cm paksusele vineerist pinnale kõrguselt 240 cm).

4 Dynamic Fine Zoom suudab pikima optilise telefoto ulatusega võrreldes suumida kuni kaks korda lähemale, säilitades samal ajal pildi suurima eraldusvõime.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply