Lai. Ülilai. Kalasilm-objektiiv. Kolm uut Nikkori objektiivi loovad uusi võimalusi

By in
588

Amsterdam, Holland, 31. mai 2017: Nikon täiendab objektiivide valikut esimese NIKKORI FX-formaadis kalasilm-suumobjektiivi, kiirete FX-formaadis 28 mm fikseeritud fookuskaugusega objektiivide ja ülilaia DX-formaadis suumobjektiiviga. Need kolm objektiivi loovad põnevaid uusi võimalusi fotograafide jaoks, kes soovivad ruumi laiendada ja perspektiivi avardada.

Peo-, pulma-, portree-, reisi- ja maastikufotograafidel on oma loo rääkimiseks rohkem vabadust tänu uuele objektiivile AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED. Nikoni tunnustatud f/1,4 NIKKORI sarja uusim objektiiv võimaldab valgusoludest olenemata erakordselt täpset esteetilist juhtimist. Fotograafid, kes soovivad jäädvustada äärmuslike nurkade alt, võivad Nikoni esimese kalasilm-suumobjektiiviga vahetada sõõrja perspektiivi ja kaadrit täitva pildi vahel. AF-S FISHEYE NIKKOR 8–15mm objektiivi täiustatud optiline ehitus tagab, et mitmekülgsus ei piiraks kvaliteeti. DX-formaadi austajad, kes on valmis avastama dramaatilisi perspektiive, hindavad meie uut suumobjektiivi AF-P DX NIKKOR 10–20mm VR. See hõlpsasti kasutatav ja reisimiseks loodud kerge lainurk-suumobjektiiv võimaldab jäädvustada erakordse kvaliteediga pilte ja sellel on suurepärane hinna ning kvaliteedi suhe. See on täiuslik kaaslane Nikoni kiiretele suure eraldusvõimega DX-formaadis digitaalsetele üheobjektiivilistele peegelkaameratele.

Nikon BV tooteturunduse juht Dirk Jasper ütleb: „Fotograafia on haarav jutuvestmise vorm ja lai perspektiiv on tõhus tööriist, mis võimaldab jäädvustada maailma ainulaadse nurga alt. Meil on hea meel lisada NIKKORI objektiivide sarja kolm uut lainurkobjektiivi. Igaüks neist pakub uusi võimalusi – uudseid lugude jutustamise viise tänu NIKKORI tuntud erakordsele pildikvaliteedile.”

AF-S FISHEYE NIKKOR 8–15mm f/3.5–4.5E ED. Kaks kalasilm-objektiivi efekti ühes. Saate hõlpsasti vahetada 8 mm sõõrja perspektiivi ja 15 mm täiskaadrilise kalasilmaefekti vahel. Erakordseid suure eraldusvõimega ja servast servani teravaid pilte saate jäädvustada ka suure f/3,5 avaga. Kasutage väikseimat teravustamiskaugust 0,16 m. Objektiivil on vastupidav tolmu- ja pritsmekindel korpus ning kombineeritud objektiivi päikesekaitse ja kate. Hind: 1555 Eur. 

AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED. Tehke oma äranägemise järgi. Rääkige lugu. Jäädvustage iga detail veelgi üksikasjalikumalt. Tundke rõõmu erakordselt täpsest esteetilisest juhtimisest kõigis valgusoludes ja hämmastavast lahutusvõimest isegi siis, kui jäädvustate suurima avaga. Väikseim teravustamiskaugus, milleks on vaid 0,28 m, muudab objektiivi veelgi mitmekülgsemaks. Objektiiv on tolmu- ja pritsmekindel, mis tagab töökindluse ka keerukates ilmaoludes pildistades. Hind: 2485 Eur. 

AF-P DX NIKKOR 10–20mm f/4.5-5.6G VR. Avastage dramaatilisi perspektiive. Jäädvustage hõlpsasti hämmastavaid pilte alates taevalaotusest kuni kogu kaadrit täitvate lähivõteteni tänu 10–20 mm fookuskaugusele ja 0,22 m väikseimale teravustamiskaugusele. Nikoni stabiliseerimine (VR) aitab jäädvustada selgeid pilte ja teravamaid võtteid hämarates tingimustes. AF-P samm-mootor võimaldab sujuvat, kiiret ja peaaegu hääletut automaatset teravustamist, mis on eriti kasulik videote jäädvustamisel. Hind: 395 Eur. 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply