Algamas on fotograafiakursused

By in
599

14. septembrist 2016 alustab uus grupp „Fotograafiks kasvamine“ kursusega. Meie kursus on populaarne ning sinna on registreerimine juba alanud. Läbi kahe kuu (9 korda, kokku 29 tundi) on mõeldud neile, kes soovivad oma fotoaparaadi võimalustest võtta parima. Need kes ei rahuldu uduse või lihtsalt juhusliku pildiga, vaid tahavad arendada endas oskusi saada tulemus, mille üle võib olla uhke ja jagada häbenemata oma sõpradele. Kursuse eesmärgiks pole kasvatada professionaalseid fotograafe. Tahame õpetada kasutama teie kaameraid. Lisada juurde oskused, mis vallandavad teie loomingulise arengu ja õpetada teid märkama ning nägema – seda nii teid ümbritsevas maailmas kui pildikeelde panduna.

Meie kursusel on parimad õpetajad: Aivar Pihelgas, Kaupo Kikkas, Sven Zacek, Jaanus Ree, Madis Palm. Nende õpetajate väärtus ei seisne mitte ainult selles, et nad on väga head fotograafid, vaid omavad suurepärast oskust teadmisi edasi anda ning oma kursuslasi innustada. Meie kursuse käigus toimuvad loengud on varustatud põhjaliku konspektiga, toimub ka praktilist pildistamist ning oma teadmisi saab lihvida koduste tööde pildistamisega. Praktilise pildistamise puhul oleme teinud grupi kaheks, et kõik saaksid maksimaalselt harjutada. Kursus lõpeb koduste tööde analüüsiga ning kursuslaste parimatest töödest tehakse näitus, mille hulgast žürii leiab parima kodutöö, mis ka auhinnatakse. Kõik kursuse edukalt lõpetanud saavad tunnistused.

Meie kursustel on käinud ka väga erinevate elualade esindajad – kinnisvara maaklerid, aiakujunduse spetsialistid, hambaarstid jne. Kursusel on praktiline väärtus mis võib teid edasi viia oskustes oma töökohal kaamera võimalusi paremini rakendades. Pole oluline milline kaamera mudel teil on kasutusel. Ootame ka neid, kes kaamerat veel ei oma, kuid tahavad saada ülevaadet milline pildistamiseks loodud vahend on just Sinu vajadusteks parim.

 

Tutvu loengute ajakavaga ning registreeru!

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply