Avardage oma pildistamisvõimalusi Nikoni uue digitaalsete peegelkaamerate lipulaevaga D5

By in
539

Amsterdam, Holland, 5. jaanuar 2016: Nikon toob turule täiesti uue kaamera D5 – FX-formaadis digitaalse peegelkaamera, mis annab nii proffide kui ka nõudlike asjaarmastajate käsutusse hämmastava võimsuse ja täpsuse. Kaamera pilk ulatub kaugemale kui teie silmad eales näha suudaksid.

Erakordsete piltide jäädvustamiseks täielikult varustatud D5 tuleb toime ka fotograafide suurimate väljakutsetega. Kaamera järgmise põlvkonna 153-punktine automaatse teravustamise süsteemi katvusala on enneolematult lai, ükskõik kas pildistate rallit või punast vaipa. Tänu suurimale laiendatud tundlikkusele Nikoni ajaloos on tõepoolest võimalik pildistada kaugemale kui silm ulatub. Ning piire katsetavatel videotegijatel võimaldab D-video nüüd jäädvustada 4K UHD (ülikõrglahutusega) videoid otse kaameras.

Nikon Europe’i profitoodete juht Dirk Jasper selgitab: „D5 lükkab hõivevõimaluste ja vastupidavuse piirid kaugemale kui kunagi varem. Kui pildistamine viib teeb teid äärmuslikesse tingimustesse – kui teil on võtte tegemiseks vaid üks võimalus – tuleb see kaamera kõigega toime. D5 pildistusvõimsus on erakordne ja kaamera ergonoomilised ning töövootäiustused on kasulikud kõikvõimalikes fotograafiavaldkondades tegutsevatele professionaalidele. Kõik need parendused on sisse toodud fotograafide tagasiside põhjal ning vähendavad oluliselt profifotograafiaga kaasnevaid stressitegureid.”

Põhifunktsioonide kokkuvõte

Järgmise põlvkonna automaatne teravustamine: uskumatu 153 fookuspunkti ja 99 risttüüpi anduriga. Automaatse teravustamise tundlikkus kuni –4 EV (ISO 100, 20 °C) võimaldab saavutada hämaras parima tulemuse. Perifeersed objektid on hõlpsasti tuvastatavad ja vertikaalne pildistamine on oluliselt parem tänu risttüüpi andurite kasutamisele kõigis teravustamisala servades. Tänu uuele automaatse teravustamise ASIC-seadmele on maksimaalne arvutusvõimsus reserveeritud alati automaatsele teravustamisele.

Uued mõõtmis- ja pildiandurid: täiesti uus 20,8 Mpx FX-formaadis CMOS-pildiandur ja 180 000-piksline RGB-mõõtmisandur võimaldavad objekte ja pildidetaile erakordselt hästi tuvastada. Värviüleminekud on rikkamad ja täpsemad ning uus pilditöötlusprotsessor EXPEED 5 tagab ülikõrge pildikvaliteedi kogu standardses ISO-vahemikus.

Võimsus ja täpsus: saate pildistada 12 kaadrit sekundis automaatse särituse/teravustamise jälgimisega või kuni 14 kaadrit sekundis, kui peegel on üleval. Automaatne teravustamise jälgimine ja pildiotsija nähtavus on kiiret ja ettearvamatut tegevust jäädvustades märgatavalt parem.

Suure jõudlusega puhver: saate jäädvustada ühe kiire valanguga kuni 200 NEF- (RAW-) või suurt JPEG-vormingus pilti – sellest piisab kogu 100 m sprindifinaali katmiseks ilma sõrme päästikult tõstmata.

Erakordne tundlikkus – eredast päikesevalgusest kuni videvikuni: piire saab lükata nii kaugele kui vaja tänu ISO-vahemikule 100–102 400, mis on laiendatav kuni ISO 3 280 000 ekvivalendini, kasutades Hi 5 sätet. Saate nautida erakordselt selget pilti kogu standardses ISO-vahemikus.

Kõrglahutusega 4K-/UHD-videod: saate jäädvustada 4K-videoid (3840 x 2160 pikslit) kiirusel 30p/25p/24p, kasutades loomulikku punkthaaval pikslikärbet, mis tagab parima pildikvaliteedi. Täiskõrglahutusega (1080p) videoid saab jäädvustada mitmes vormingus kiirusel kuni 50p/60p.

Kiire pildihõive ja neli korda kiirem andmeedastus: kiirlaadimise töövoog tänu uutele Double XQD kaardipesadele, uus USB 3.0 port suurte andmehulkade kiireks edastuseks ja kuni neli korda kiirem juhtmevaba ja kaks korda kiirem Etherneti-ühendus.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply