WI-FI ADAPTER MUUDAB KAAMERA KAUGJUHITAVAKS

By in
394

Wi-Fi adapter WU-1a on mõeldud Nikoni peegelkaameratega Df, D3200, D3300, D5200 ja D7100 ning ka COOLPIX P530, COOLPIX P7800, COOLPIX P330 ning COOLPIX A koos kasutamiseks. WU-1b adapter on ühilduv peegelkaameratega  D600 ja D610 ning hübriidkaameratega Nikon1 AW1; Nikon1 V2 ning Nikon1 J3. Adapter on tõeliselt pisike seade, mille sisestad kaamera USB-pesasse ning see töötab Sinu nutiseadmetega nagu mobiiltelefon või tahvelarvuti. Seade ühildub Android või iOS tarkvara kasutavate nutiseadmetega. Nutiseadmesse tuleb vaid alla laadida vastav Wireless Mobile Utility äpp. Sa ei vaja adapteri ühendamist välise WiFi-pääsupunktiga! Nii lihtne ongi!

Wi-Fi adapteri WU-1a või WU-1b abil saad kaameraga tehtud fotod saata kohe oma nutiseadmesse ning sealt jagada oma sõpradele ja tuttavatele. Samuti on väga mugav kaameraga pildistatud võtet kohe peale pildistamist suurel tahvelarvuti ekraanil esitleda.

On ka teine põnev võimalus. Wi-Fi adapteri abil saad kasutada oma nutiseadet kaamera kaugjuhtimispuldina. Sa näed vaadet, mida näeb Sinu kaamera, oma nutiseadme puutetundlikult ekraanilt. Valid kuhu soovitd seada kaamera teravuse ning seejärel teed sobival hetkel pildi. Kaamera võib asuda Sinust eemal,. Sa ei vaja ka enam kaabliga distantspäästikut, et statiivilt värinavabalt pildistada.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply