Nikon 1 J4-ga tabate kõik hetked: sellel on kiire toimivus, tugev korpus ja väljapeetud välimus

By in
441

Nikon lisab täna Nikon 1 süsteemi kaamerate üha laienevasse tootevalikusse kiire Nikon 1 J4.

Olles ideaalne neile, kes soovivad tabada iga hetke, ei jäta Nikon 1 J4 võimas kombinatsioon tunnustatud tehnoloogiast, erakordsest kiirusest ja raskusteta kasutamisest midagi juhuse hooleks. Kui soovite jäädvustada kas oma lapse esimesi samme või tormilist fotofinišit, on tegemist erakordselt kiire vahetatavate objektiividega kompaktse kaameraga, mis jäädvustab kõik elamused äärmiselt täpselt. Nikoni uuenduslikul hübriidse automaatse teravustamise süsteemil on nüüd 171 automaatse teravustamise punkti, millest 105 on faasi tabamise punktid, mis püüavad tegevuse ülisuure kiirusega. Peegelkaamerast kiirema pideva võttekiirusega ja märkimisväärselt lühikese pildistamisviivitusega Nikon 1 J4 jäädvustab sündmusi kiiremini, kui need arenevad.

Pildikvaliteet on täiustunud, andes teile vabaduse talletada iga moment just teile sobival viisil. Kaameral on sama uus 18,4-megapiksline CMOS-andur, mida on kasutatud hiljuti turule paisatud Nikon 1 V3 puhul, lai valgustundlikkuse ulatus ISO 160–12 800 ja Nikoni uus pildiprotsessor EXPEED 4A, mis kõik tagavad kaunilt detailirikkad fotod ja videod ka väheses valguses. Ülitundlik puuteekraan võimaldab teil puudutamise või sõrmeviipega teha kõike, loovad võtterežiimid pakuvad intuitiivset kunstilist vabadust ning sisseehitatud Wi-Fi muudab ühendumise, jagamise ja loomise liikvel olles lihtsaks. Ideaalne kaaslane videote tegemiseks: kaasaskantav Nikon 1 J4 rakendab faasi tabamise automaatse teravustamise süsteemi kogu potentsiaali, et jäädvustada täpselt teravustatud tegevusi, ja uued videorežiimid toovad teis peituva filmioperaatori esile. 1 NIKKOR-i objektiivide üha kasvava tootevalikuga täielikult ühilduv Nikon 1 J4 annab teile vabaduse kerge vaevaga vaatenurki vahetada ja uus 1 NIKKOR VR 10–30mm f/3.5–5.6 PD-ZOOM-i objektiiv tagab teie valmisoleku imeliste piltide jäädvustamiseks lisaseadistusi tegemata. See maailma esimene elektrooniliselt juhitava objektiivi kattega1 vahetatava objektiiviga uus objektiiv võimaldab kiiret pildistamist ja mugavat kaasaskandmist.

Nikon Europe’i Nikon 1 vahetatavate objektiividega kompaktsete kaamerate tootejuht Jordi Brinkman ütleb: „Uus Nikon 1 J4 on ideaalne tegusatele fotograafidele, kes soovivad pildistamisest enamat – hämmastavalt kiire automaatne teravustamine, välkkiire pidev pildistamine ja uus CMOS-andur koos intuitiivsete puuteekraani toimingute ja põnevate loominguliste funktsioonidega pakuvad parimat kiiret pildistamist kõikjal. Peale selle tähendab 1 NIKKOR-i vahetatavate objektiivide suurenev valik seda, et saate sobival hetkel vaatenurki hõlpsalt muuta. Väike, vastupidav ja mugavalt käeshoitav Nikon 1 J4 on vahetatavate objektiividega kompaktne kaamera, mis tagab kvaliteetse tulemuse, lihtsa käsitsemise ja omanäolise stiili.”

Märkimisväärsed pildid

Suure 18,4-megapikslise CMOS-anduri ja ISO 160–12 800 abil saate oma mälestuste jäädvustamise Nikon 1 J4-le usaldada.  Optilise madalsagedusfiltrita loodud kiire CX-formaadis pildiandur kasutab iga megapikslit maksimaalselt, et pakkuda rikkalike üksikasjadega pilte isegi hämaras pildistamisel. Saate fotosid kärpida ilma ühtegi detaili kaotamata ja ka videod on selged ja teravad. Kahetuumaline pildiprotsessor EXPEED 4A kindlustab kiire töötluse ja erakordsed tulemused: üks mootor tagab suurepärase müravähenduse, erakordse teravuse ja rikkalikult gradueeritud pildid. Teine tagab kiire töökindla toimivuse ja sujuva pideva pildistamise.

Uskumatu kiirus – lummav toimivus

Hetkega kasutusvalmis Nikon 1 J4 ei vea teid tegevusrohkel ajal alt. Peegelkaamerast kiirem kaamera pakub välkkiiret pidevat võttekiirust, mis on koos pideva automaatse teravustamisega kuni 20 kaadrit sekundis; kaamera suudab jäädvustada 20 RAW-formaadis pilti kiirusel kuni 60 kaadrit sekundis, nii et fookus on fikseeritud esimese kaadriga. Kõik need murdosa jooksul toimuvad sündmused jäädvustatakse äärmiselt täpselt tänu Nikon 1 hübriidsele automaatse teravustamise süsteemile, mis kasutab 171 automaatse teravustamise punkti (varasema 135 asemel), et kiiresti teie objektile lukustuda. Muljetavaldavad 105 faasi tabamise automaatse teravustamise punkti (samasugused, mida kasutatakse peegelkaamerates) on kaadri keskel jaotatud ühtlaselt, mis tagab tegevuse silmatorkava teravustamise ja teravate videote salvestamise. Kontrastitajuga automaatse teravustamise punktid laienevad kaadri servale ja võimaldavad jäädvustada suurepäraselt teravad detailid isegi keerulistes valgustingimustes. Hetkega mööduvate momentide jäädvustamiseks loodud kaamera reageerib silmapilkselt ja 1 NIKKOR VR 10–30mm f/3.5–5.6 PD-ZOOM-i objektiiv täiustab võttekiirust, sest pikeneb kaamera sisselülitamisel kohe ja tõmbub sisse selle väljalülitamise hetkel.

Puutepaneeli lihtsus

Ülitundliku puuteekraani ja sisseehitatud Wi-Fi-ga varustatud väikest, kiiret ja täiuslikult kujundatud Nikon 1 J4 on lust kasutada. Elektrostaatiline 7,5 cm (3,0 tolli) 1037-kilopunktine LCD-puuteekraan võimaldab teil teravustada, pildistada, põhisätteid kohandada või loomingulisi funktsioone eelvaadata lihtsalt ekraani puudutades. Saate puutetoiminguid ka tavapäraste juhtnuppudega kombineerida – valige ekraani puudutades automaatse teravustamise punkt ja seejärel pildistage päästiku abil. Sisseehitatud Wi-Fi võimaldab nutiseadme abil pilte veelgi mitmekülgsemalt kasutada – saata hea kvaliteediga fotod kohe jagamiseks kaamerast otse nutitelefoni või tahvelarvutisse2, salvestada pildid oma nutiseadmesse või pääseda loominguliste fotorakenduste juurde. Sellel erakordselt minimalistliku kujundusega kaameral on täiuslikult nurgelised sujuvad servad, mis rõhutavad kaamera alumiiniumkorpuse ilu.

Tehke filmikunsti

Nikon 1 on teie täiuslik videopartner täis-HD-videotest kuni värvikate reisidokumentaalideni. Nikon 1 J4 on nutikas valik, kui soovite filmida probleemideta. Nikon 1 J4 jäädvustab filmitud materjali sujuvalt ja selle põnevad uued videorežiimid muudavad kinoliku maagia lisamise lihtsaks. Nagu kõigi Nikon 1 kaamerate puhul, võimaldab Nikon 1 J4 teil filmimise ajal jäädvustada kõrge eraldusvõimega pilte, kui vajutate lihtsalt päästikut; Nikoni uus Pildi automaatvõtte funktsioon analüüsib iga kaadrit ja jäädvustab foto siis, kui tingimused on kõige paremad. Uued videorežiimid muudavad klippide tabamise lihtsaks: elavdage tänavavaateid Kiirendusega, lisage aja möödumisele kaaderanimatsiooni efekt väljalõikega või olge väljendusrikas asjakohaste 4-sekundiliste videoklippidega (saate kuni kaheksa kokku siduda). Filmige täiustatud videorežiimis ja saavutate dramaatilised efektid valikuga Aegluup, mis taasesitab kolmesekundilise 120 kaadrit sekundis kõrglahutusega videoklipi 12 sekundi jooksul.

Nikon 1 uuendused

Nikon 1 uuendused pakuvad kiireid ja lihtsaid viise, kuidas alati jäädvustada parim foto või muuta tavalised kaamera omadused eriliseks. Tunnustatud parima hetke tabamise režiimile on nüüd lisatud Nikoni uus Aktiivvaliku funktsioon, mis jäädvustab kuni 20 suure eraldusvõimega kaadrit vähem kui sekundiga ja võimaldab teil valida, millist alles jätta. Kaamera loovrežiimis saadaolev täiesti uus Kujutisloome palett pakub uusi võimalusi, kuidas rakendada fotodele enne nende jäädvustamist stuudiotasemel loomingulisi filtreid. Kujutisloome palett kohandab eri efektide vahel valimisel eredust, küllastumist ja valge tasakaalu: teil tuleb lihtsalt puuteekraanil sõrmega mööda rõngast libistada või mitmikvalijat keerata ja ekraanil olev kujutis näitab, mida te pildi tegemisel jäädvustate.

Täiendatav süsteem

Vahetage vaatenurki Nikoni esmaklassiliste 1 NIKKOR-i objektiividega. Kõik 1 NIKKOR-i objektiivid sisaldavad Nikoni teada-tuntud tipptasemel optikat ning need on optimeeritud videote salvestamiseks. Tänu objektiivide kompaktsusele ja kergusele on Nikon 1 süsteemi mugav kaasas kanda, tegemata järeleandmisi pildikvaliteedis. Kaugete objektide jäädvustamiseks võtke kaasa 1 NIKKOR-i 30–110 mm objektiiv Haarake kaasa mitmekesisust pakkuv kompaktne ja stiilne 10–100 mm lainurksuutlikkusega suumobjektiiv või kasutage sujuva bokeh-efektiga portreede jäädvustamiseks 1 NIKKOR-i 18,5 mm põhiobjektiivi.  

 

Põhifunktsioonide kokkuvõte

Suur 18,4-megapiksline CMOS-andur: kiire CX-formaadis andur ilma optilise madalsagedusfiltrita. Jäädvustab teravad ja peened tekstuurid ning loob selged ja kirkad pildid.

ISO 160–12 800: automaatne ISO on vahemikus 160–6400, tundlikkust saate suurendada kuni väärtuseni ISO 12 800. Jäädvustades sätetega ISO 6400 või 12 800, vähendavad müra kaks kõrgetasemelist müravähenduse sätet.

EXPEED 4A: tagab suure kiirusega silmapaistvate fotode ja kõrglahutusega videote jäädvustamise.

Wi-Fi lubatud: ühenduge, jagage ja looge. Jagage kiiresti ja hõlpsalt Nikon 1 kvaliteetseid kaadreid või sisenege oma nutiseadme kaudu loominguliste fotorakenduste maailma.2

Puuteekraan: elektromagnetiline 7,5 cm (3,0 tolli) 1037-kilopunktine LCD-ekraan.

Täiustatud hübriidne automaatse teravustamise süsteem: 171-punktine automaatse teravustamise süsteem. 105 faasi tabamise punkti, mis püüavad tegevuse erakordse kiiruse ja täpsusega.

Välkkiired kaadrid sekundis: jäädvustage pideva automaatse teravustamisega kuni 20 kaadrit sekundis või jäädvustage 20 RAW-formaadis pilti kiirusel kuni 60 kaadrit sekundis, nii et fookus on fikseeritud esimesel kaadril.

Filmimaagia: täiskõrglahutusega (1080p) videod (kuvasuhtega 16 : 9) kaadrikiirusel 60p/30p. Elektrooniline stabiliseerimine tagab sättega 1080/30p või 720/30p kõrglahutusega videoid jäädvustades selge materjali. Jäädvustage filmimisel suure eraldusvõimega fotosid ja vaadake kiirusel 120 kaadrit sekundis jäädvustatud kõrglahutusega videoid üliaegluubis.

Kinolikud videorežiimid: kiirendus, väljalõige ja 4-sekundiline video.

Nikon 1 uuendused: parima hetke tabamine (koos uue aktiivvaliku, nutika fotovalija ja aeglase valiku funktsioonidega), liikuv foto.

Kujutisloome palett: rakendage fotodele enne jäädvustamist puuteekraani või kaamera mitmikvalija kaudu loomingulisi stuudio tasemel filtreid.

Kaasaskantav Nikon 1 kujundus: täiuslikult minimalistlik vastupandamatu välimus. Tähelepanuväärselt väike ja kerge alumiiniumkorpus on saadaval neljas toonis: modernne valge, harjatud must, hõbedane ja oranž.

1 NIKKOR-i objektiiv: hoidke tegevused fookuses objektiiviga 1 NIKKOR VR 10–30mm f/3.5–5.6 PD-ZOOM.

 

Valitud valikulised lisatarvikud

  • Veekindel kaitseümbris WP-N3: jätkake pildistamist kuni 45 m sügavusel. Loodud Nikon 1 J4 ja 1 NIKKOR VR 10–30mm PD-ZOOM-i objektiivide või ühendatud 1 NIKKOR 11–27.5mm f/3.5–5.6 objektiivide jaoks.
  • Veealuseks kasutamiseks mõeldud kiirvälk SB-N10: kompaktne välguseade, mis võimaldab teil hämarale veealusele maailmale võimsaid valguslaenguid lisada.
  • Nikon 1 korpusekotid ja korpusekottide komplektid: kaitsevad kaamerat või ühendatud objektiiviga kaamerat.
  • FT1 kinnitusadapter: võimaldab kinnitada NIKKOR-i peegelkaamera objektiivi teie Nikon 1 kaamera külge.

Kaasasolevad tarvikud

  • Liitium-ioonaku EN-EL22
  • Akulaadija MH-29
  • USB-kaabel UC-E20

 

Nikon 1 J4 tuleb müügile soovitatava jaehinnaga alates 539 EUR

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply