Kiirvälk SB-300 - I AM LIGHT CONTROL

By in
544

Nikon Europe tutvustab täna uut algtaseme välguseadet Nikon SB-300.

See kompaktne, kerge ja mitmekülgne kiirvälk sobib ideaalselt algajatele fotograafidele, kes soovivad kaamera sisseehitatud välgust enamat ning otsivad loomingulisemaid valgustusvõimalusi. Kiirvälk ühildub Nikoni D-SLR-ide ja tarvikupesaga varustatud COOLPIX-i kaameratega ning võimaldab piltide mõjukamaks muutmiseks valguse kvaliteeti ja suunda kontrollida.

SB-300 on isegi algajate jaoks uskumatult lihtsasti kasutatavning inspireerib algajaid fotograafe oma loomingulist visiooni arendama, võimaldades hõlpsalt päevavalguses tehtud pilte mõjukamaks muuta, objekti üksikasju ka keerulistes tagantvalgustuse tingimustes kujutada või valgust pehmendada, lastes välgul laelt tagasi põrkuda.

Zurab Kiknadze, Nikon Europe’i objektiivide, tarvikute ja tarkvara tootejuht, ütleb: „Välguseadmed suudavad teha enamat kui lihtsalt pimedas ümbruses asuvaid objekte valgustada ning uus SB-300 annab algajatele fotograafidele suurepärase võimaluse seda teada saada. Välklamp võimaldab kasutajatel olukordades, kus ümbritsev või loomulik valgus langeb soovimatu nurga alt või pole soovitud värvi, soojuse ja intensiivsusega, hõlpsalt valgust kontrollida. Isegi kui te pole varem eriti välguga pildistanud ja pildistate keerulistes valgustingimustes, saate ebasoodsast valgusest hoolimata selliseid pilte teha, nagu ette kujutasite.”

Valguse juhtimine

Fotograafia on valguse abil kujutiste loomise kunst ning SB-300pakub lihtsat ja taskukohast viisi katsetada välise välklambi mõju pildikvaliteedile. Juhtnumber 18/59 (m/jalga ISO 100 juures) võimaldab valgustada kaugeid objekte isegi väheses valguses, kasutada välklampi objekti peente üksikasjade esiletoomiseks täitevälguna ning pehmendada ümbritseva valguse tõttu tekkinud varje või kompenseerida tugevat tagantvalgustust.

Universaalne

Välklambi pead saab kuni 120° üles kallutada, mis annab teile erinevate stseenide pildistamisel paindlikkust. Vältige liigselt valgustatud pilte, lastes välgul laelt või seintelt tagasi põrkuda, või seadke välklambi pea nurga alla, et objektile pehmem ja loomulikum välimus anda ning siseruumides ilusaid portreid luua. Nikoni i-TTL-i välklambi juhtimise tugi tagab optimaalse automaatse välgu tasakaalu ning D-SLR-i kasutajad saavad loomulikuma valguse saavutamiseks kaamera korpuse kaudu hõlpsalt aeglast sünkroonimist, punasilmsuse vähendamist ja teisi välgurežiime seadistada.

Lihtne

Väikesel SB-300-l on märkimisväärne valgustusvõime, mis teeb sellest täiusliku reisikaaslase. Välguga pildistamine on lihtne — kinnitage välklamp lihtsalt kaamera tarvikupesa külge ja lülitage sisse. Pole tarvis tundmatuid menüüsid kasutada ega mõista. SB-300 kasutab kaht AAA-tüüpi patareid, mis on saadaval igal pool maailmas, ning seetõttu saavad kasutajad kõikjal välguga pildistamist nautida.

SB-300 komplekti kuulub pehme kott.

Peamised omadused

Kaasaskantav välguseade: täiuslik seade, mida hoida käepärast, kui vajate rohkem valgust või soovite lisada oma piltidele loomingulisust. Ühildub i-TTL-iga.

Ühildub Nikoni D-SLR-ide ja tarvikupesaga varustatud COOLPIX-i kaameratega.

Võimas katvus: juhtnumber 18/59 (m/jalga ISO 100 juures) võimaldab valgustada kaugeid objekte isegi väheses valguses.

Valgustuse suunamine: välklambi pead saab kallutada kuni 120°, mis annab teile vabaduse muuta valgustuse nurka just nii, nagu soovite. Muutke oma pildid loomingulisemaks, lastes välgul laelt või seintelt tagasi põrkuda.

Lihtne kasutamine: välklampi on lihtne kasutada, sest see kinnitub otse kaamera tarvikupesa külge.

Termilise kaitse funktsioon: ei lase välklambil intensiivse kasutamise korral üle kuumeneda.

AAA-tüüpi patareid: SB-300 kasutab toiteallikana kaht AAA-tüüpi patareid, mis on saadaval igal pool maailmas.

Püsivara värskendatakse kaamera korpuse kaudu.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply