Disain kogu eluks: Nikoni uued vastupidavad kaamerad ja kaks uut kasutajasõbralikku COOLPIXi mudelit

By in
551

Nikon Europe esitleb täna nelja uut täiendust oma COOLPIX kaamerate seeriale, nende hulgas ka veealuse fotograafia eksperti: vastupidavat välikaamerat AW110, millega saab sukelduda kuni 18 meetri sügavusele ja mis on varustatud Wi-Fi funktsionaalsusega, et oma kogemusi koheselt jagada. Samas on vee-, põrutus- ja tolmukindel 10-megapiksline S31 tugev, ent lihtne kaamera kogu perele. Ja kaks uut L-seeria kaamerat L27 ja L28 muudavad kvaliteetsete piltide ning video salvestamise ülilihtsaks.

Nicolas Gillet, Nikon Europe’i tootejuht kommenteerib: “Need uued COOLPIX-seeria kaamerad sobivad erinevatele kasutajarühmadele. Vastupidav AW110 on loodud eelkõige ekstreemspordihuvilisele või värskelt diplomeeritud sukeldujale mõeldes. Selle saab rihmaga akvalangi külge kinnitada ja viia kuni 18 meetri sügavusele vee alla, mis on avaveesukeldujate (Open Water Diver) standardne sukeldumissügavus.  Samuti saab sellelt Wi-Fi kaudu materjali üles laadida ühilduvasse nutiseadmesse, et veealuseid seiklusi lihtsasti oma sõprade ja perega jagada. Neile, kes soovivad tugevat korpust väiksemateks ettevõtmisteks, sobib S31, mis võib sukelduda kuni 5 meetri sügavusele ja kannatab nii põrutamist kui tolmu, ent on piisavalt lihtne igaühe jaoks vanavanematest kuni lasteni. Kui aga vajate probleemivaba klõpsimiskaamerat, on L27 ja L28 varustatud nutikate automaatfunktsioonidega, mis lubavad teil keskenduda olulisematele asjadele.“

 

COOLPIX AW110 – valmis jäädvustama seiklusi vabas õhus

Aktiivsete tegevuste jäädvustamiseks ja jagamiseks loodud AW110 on seiklusteks sama valmis kui teie. Olgu ta teil käes, surfilauale monteeritud, seljakoti küljes või akvalangile kinnitatud — iga pööre, hüpe, sukeldumine ja kokkupõrge saab salvestatud teravate piltide või täis-HD (1080p) videona. Selle 16-megapiksline tagantvalgustatud CMOS-andur, NIKKORi 5-kordse suurendusega lainurk-suumobjektiiv ja 7,5 cm (3-tolline) 614 kilopunktiga OLED-ekraan on paigutatud tugevasse, kompaktsesse korpusse, mis on veekindel kuni 18 meetri sügavuseni, põrutuskindel kuni 2 meetri kõrguselt kukkudes ja külmakindel temperatuurini kuni -10°C.

Tänu sisseehitatud Wi-File, mis saadab pildid ja videod otse nutiseadmesse üleslaadimiseks, saate oma sõpru ja peret kõigi oma viimaste ettevõtmistega kursis hoida. Seiklusjanuse fotograafi vajadustele vastavalt on AW110 varustatud rea funktsioonidega, mis tulevad kasuks vabas õhus pildistamisel. GPS võimaldab pildid varustada geotagiga, et saaksite vaevata meenutada ja teistele öelda, kus pilt tehtud on; elektrooniline kompass ja maailmakaart aitavad teil orienteeruda ning teekonda planeerida. Kõrgusemõõdik salvestab iga pildi puhul täpselt kõrguse, millel pilt tehti (ulatus: -300 m kuni 4500 m) ja hüdrobaromeeter mõõdab sügavust vee all (ulatus: 0 kuni -20 m).

Et saaksite tegevusi jäädvustada otse nende keskel olles, mitte kõrvalt vaadates, on aparaat varustatud käepärase Action Control (liikuvjuhtimise) funktsiooniga, mille puhul piisab kaamera seadete muutmiseks selle kõigutamisest külgsuunas, nii et pildistamine on lihtne ka vee all või paksude kinnastega.

Nagu Nikoni kaamerate puhul ikka, ei jää AW110 pildikvaliteet kellelegi alla. Ülitundlik 16-megapiksline CMOS-andur ja spetsiaalsed vähese valguse režiimid annavad koostöös hämmastavaid tulemusi nii eredas päikesevalguses, öösel kui ka vee all. Kõrge ISO (kuni 3200) valgustundlikkus vähendab ohtu, et objekti liikumise või halva valguse tõttu jääb pilt udune, ja Best Shot Selector (parima kaadri valija – BSS) valib automaatselt teravaima kuni 10 järjestikuse võtte hulgast. Lõppkokkuvõttes ei ole vabaõhuettevõtmiste ja seikluste jäädvustamiseks olemas paremat kaamerat — talvel, kevadel, suvel ega sügisel.

COOLPIX AW110 on saadaval neljas värvitoonis: kaitsevärvi, sinine, oranž ja must, müügile tuleb kaamera soovitusliku jaehinnaga 379 Eur.

 

COOLPIX S31 – Tere tulemast perekonda

10-megapiksline S31 on tugev, lihtne ja lahe kaamera, mis on mõeldud kasutamiseks kogu perele. Tänu suurtele nuppudele, NIKKORi 3-kordse suurendusega optilise suumiga objektiivile, 6,7 cm (2,7-tollisele) LCD-ekraanile, HD video salvestamisele ja lõbusatele kaamerasisestele filtritele sobib see igaühele suurepäraste piltide ja video tegemiseks ja praktiliselt igale poole kaasavõtmiseks, muretsemata põrutuste pärast. Kaamera on veekindel kuni 5 meetri sügavuseni, põrutuskindel kukkumisel kuni 1,2 meetri kõrguselt ja tolmukindel, mis teeb temast ideaalse kaaslase nii kodus kui ka puhkusel ja julgustab leidma uusi pildistamiskohti, näiteks basseinis või rannal.

Sümmeetriline korpus tagab S31 kasutamislihtsuse kõigis kätes. Välklamp asub kaamera keskel ja suured, funktsioonikesksed, ühe-puute-nupud pildistamiseks või terava 720p video filmimiseks kummalgi küljel, et väikesed sõrmed suurepärase pildi tegemisel objektiivi ette ei jääks. Selged, suurte ja värviliste ikoonidega menüüd muudavad funktsioonide vahel navigeerimise lihtsaks ka lapse jaoks. Automaatne hägususevastane tehnoloogia tagab teravad pildid ka kõige kiiremini liikuvatest sõpradest või sugulastest ja kui täiuslik võte on tehtud, saab lõbusate kaamerasiseste filtrite abil seda täiendavalt töödelda, lisades näiteks Fisheye (kalasilma) efekti või Selective Color (valikulise värvi).

COOLPIX S31 on saadaval viies värvitoonis: kollane, roosa, sinine, valge ja must, ja selle soovituslik jaehind on 115 Eur.

 

COOLPIX L27 – Ja mälestused kestavad

Atraktiivne, tugev ja kasutajasõbralik 16-megapiksline L27 on osav pildistaja ja filmija, nii et teie ei pea seda olema. Lihtsad nupud ja nutikad automaatfunktsioonid tagavad stabiilsed pildid ning naeratavate nägude ja avatud silmadega portreed.

NIKKORi 5-kordse optilise suumiga lainurkobjektiiv (26–130 mm) tagabülima täpsuse ja terava eraldusvõime kõigil fotodel rühmapiltidest lähivõteteni. Kui soovite hetke veel põhjalikumalt jäädvustada, saate ühe nupuvajutusega käivitada terava HD (720p) video salvestamise ja fotode ning videote vaatamiseks on olemas 6,7 cm (2,7-tolline) LCD-ekraan.

Easy Auto Mode (lihtne automaatrežiim) optimeerib kaamera sätted vastavalt valgustingimustele, tagades alati muljetavaldavad pildid. Sisseehitatud Motion Blur Reduction (liikumise põhjustatud hägususe vähendamine) neutraliseerib kaamera rappumise mõju ja Smart Portrait System (nutika portree süsteem) oma funktsioonidega Smile Timer (naeratuse detektor) ja Skin Softening (nahatooni pehmendus) aitab pildistamisobjektidele alati parima väljanägemise tagada. Mugavate AA-tüüpi patareidega töötav L27 sobib ideaalselt ükskõik kuhu kaasa võtmiseks.

COOLPIX L27 on saadaval viies värvitoonis: dekoreeritud purpur, must, punane, hõbedane ja valge, ja selle soovituslik jaehind on 79 Eur.

 

COOLPIX L28 – objektiivis on olulised hetked

COOLPIX L28 on järjekordne ülimalt käepärane kaamera, millega pildistamine ja videote jäädvustamine on puhas nauding. NIKKORi lainurkse 5x optilise suumiga objektiivi, 7,5 cm (3,0-tollise) LCD-ekraaniga ja HD (720p) videosalvestusega 20-megapiksline kaamera pakub kasutajale kõike, mis on vajalik oluliste hetkede jäädvustamiseks.

Easy Auto Mode (lihtne automaatrežiim) ja ühe puutega käivituv videosalvestus teevad asjad lihtsaks, rohked megapikslid ja terav NIKKORi 5-kordse optilise suumiga objektiiv tagavad täpse pildi, olgu selleks lähivõte uuest pereliikmest või video koguperemängudest. Suurel LCD-ekraanil näevad pildid suurepärased välja ja oma teravuse poolest sobivad nad hästi ka väljatrükkimiseks ja seinale riputamiseks. L28 töötab mugavate AA-tüüpi patareidega.

COOLPIX L28 on saadaval neljas värvitoonis: roosa, punane, hõbedane ja must, ning selle soovituslik jaehind on 105 EUR.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply