AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED lainurk-suumobjektiiv — avarda oma väljavaateid

By in
553

Nikon toob täna turule uue lainurk-suumobjektiivi AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED.

AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED on mitmekülgne kergekaaluline objektiiv, mille lisandumisega NIKKORi lainurk-objektiivide seeriasse tugevneb ka Nikoni FX-formaadi nimistu. Seda AF-S (üksikservo automaatse teravustamisega) objektiivi iseloomustab täiustatud optikakonstruktsioon ja Silent Wave mootor, mis võimaldab vaikset, kiiret ja täpset automaatset teravustamist ükskõik millise Nikoni digipeegelkaamera korpuse küljes.

Suurepärase pildikvaliteedi ja kuni 100º fookusnurgaga AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED pakub nii amatöörile kui ka edasijõudnud fotograafile taskukohast võimalust katsetada unikaalsete vaatenurkadega, mida suudavad pakkuda lainurk-suumobjektiivid. 18 mm juures võimaldab objektiiv kõikehaaravat ülilaia fookusnurka, mis sobib ideaalselt meeldejäävate fotode tegemiseks linnamaastikest või suletud ruumidest. 35 mm juures teeb objektiiv klassikalisi moonutustevabu lainurkfotosid, mis sobivad tavapildistamiseks või näiteks kihava linnaelu hetkede jäädvustamiseks.

“Lainurkfotograafia palub rikkalikult loomingulisi võimalusi, aga parimate tulemuste saavutamiseks peab objektiiv tehniliselt tasemel olema,” ütleb Nikon Europe’i objektiivide, tarvikute ja tarkvara tootejuht Zurab Kiknadze. “Oleme oma laialdasele kogemusele ja teadmistele tuginedes välja töötanud taskukohase hinnaga objektiivi, mis vastab uue põlvkonna kõrge eraldusvõimega digipeegelkaamerate vajadustele.”

Paindlik ja kättesaadav

Kõrge eraldusvõimega, täiskaader-digipeegelkaamerate jaoks optimeeritud AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED teeb suurepäraseid pilte, ent ei laasta omaniku pangakontot. See sobib ideaalselt edasijõudnud amatöörfotograafile või digipeegelkaamera huvilisele, kes tahab avastada erinevate objektiividega pildistamise võimalusi. See mitmepalgeline objektiiv suudab pakkuda suurepäraseid tulemusi kõige erinevamates pildistamisolukordades ja leiab tänu oma praktilisele, kaasaskandmiseks sobivale disainile kindlasti püsiva koha mõneski objektiivikotis.

Lihtsalt parem

AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED objektiivi jaoks loodud uus optiline kontseptsioon sisaldab 12 elementi kaheksas rühmas. Kolm asfäärilist läätse ja kaks ED (eriti madala dispersiooniga) klaasist elementi pakuvad ülihead eraldusvõimet ja korrigeerivad soovimatuid vigu ja moonutusi, Nikon Super Integrated Coating tehnoloogia vähendab varikujutiste ja helkluse tekke tõenäosust ka tagantvalgustatud objekti puhul.

Väike ja kerge

See ainult 385 g kaaluv objektiiv sobib tõepoolest ükskõik kuhu kaasavõtmiseks ja ühildub kõigi Nikoni digipeegelkaameratega, sh lihtsaimatega, millel puudub sisseehitatud automaatse teravustamise mootor. Kvaliteetne ergonoomiline konstruktsioon, metallist kinnitusmehhanism ja kummist ilmastikukindlad tihendid muudavad objektiivi sobivaks reisikaaslaseks.

AF-S NIKKOR 18–35mm f/3.5–4.5G ED juurde kuulub ka objektiivi päikesekaitse ja pehme kaitsekotike.

Tehnilised andmed

  • Fookuskaugus: 18–35 mm
  • Maksimaalne ava: f/3.5–4.5
  • Minimaalne ava: f/22–29
  • Objektiivi ehitus: 12 elementi kaheksas rühmas (2 ED-klaasist elementi, kolm asfäärilist objektiivielementi ja Nikon Super Integrated Coating)
  • Pildinurk: 100°–63° (76°–44° Nikon DX formaadis)
  • Objektiivi ava labade arv: 7 tk (ümarad)
  • Lähim teravustamiskaugus: 0,28 m fookustasandilt
  • Filtri / lisatarviku suurus: 77 mm
  • Diameeter x pikkus: Ligikaudu 83 x 95 mm
  • Kaal: Umbes 385 g
54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply