Nikon annab välja uue objektiivi: AF-S NIKKOR 24–85mm f/3.5–4.5G ED VR

By in
586

Nikon toob täna avalikkuse ette uue kompaktse FX-formaadis suumobjektiivi, millel on lai 24–85 mm fookusulatus ja stabiliseerimisfunktsioon. Universaalse ulatusega ja kerge korpusega objektiiv, mida saab kasutada vahemikus alates lainurkvõtetest kuni telefotovõteteni, on arukas valik FX-kaamera kasutajatele, kes on huvitatud kompromissitu pildikvaliteediga multifunktsionaalsest objektiivist.

Zurab Kiknadze, Nikon Euroopa objektiivide, tarvikute ja tarkvara tootejuht räägib: „Selle objektiivi loomine põhines ideel ühendada kasulik fookusulatus kompaktse, kuid vastupidava konstruktsiooniga, ilma nüüdisaegsete Nikoni digipeegelkaamerate nõutavat pildikvaliteeti ohverdamata. Uus kaamera täiendab Nikoni taskukohaste ja mitmekülgsete FX-formaadis NIKKOR suumobjektiivide valikut ning on sobiv valik Nikoni kaameratega pildistajatele, kes otsivad praktilist viisi mitmesuguste situatsioonide jäädvustamiseks.”

Mitmekülgne töövahend

Eriti kompaktse FX-formaadis suumobjektiivina välja töötatud 24-85 mm NIKKOR sobib ideaalselt kasutajatele, kellel on vaja objektiivi, millega saaks ringi jalutada ja jäädvustada laia valikut igapäevadeid hetki ja objekte. Universaalne 24–85 mm tegevusulatus katab kergesti enamiku sagedamini kasutatavatest fookuskaugustest: nii maastikuvaadete kui portreede puhul on võimalik ilma objektiive vahetamata teha üsna laia võttenurgaga pilte või suurendada eemal asuvaid objekte.

Terav ja stabiilne

Universaalset fookusulatust täiendab Nikoni teise põlvkonna stabiliseerimissüsteem (VR II), mis võimaldab kogu suumivahemiku ulatuses teha märkimisväärselt teravamaid fotosid ilma statiivita ning vähendab oluliselt piltide hägusust isegi kõige suurema telefoto-suurenduse puhul. Samuti saab VR II abil pildistada kuni neli korda pikema säriajaga, mis muudab hämarates oludes pildistamise tõhusamaks.

Kõrgekvaliteetne Nikon Super Integrated Coating (SIC) tagab suurepärase värvide reproduktsiooni, samas kui eriti madala dispersiooniga klaas (ED-klaas) ja kolm asfäärilist läätseelementi annavad piltidele isegi suurima ava puhul hämmastava teravuse ja kontrasti.

Tegutsemisvalmis

Suuruse, kaalu, hinna ja pildikvaliteedi poolest hästi tasakaalustatud ja ilmastikukindla kinnitusvahendiga objektiiv on liikuvale kasutajale sobiv kombinatsioon täpsesti NIKKOR optikast, laiast fookusulatusest ja kergest konstruktsioonist.

Objektiivi müüakse koos CL-1118 objektiivikoti ja HB-63 kattega.

Telli SIIT!

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply