Disain kogu eluks: Nikoni kaks uut COOLPIX kaamerat

By in
614

Amsterdam, Holland, 24. august 2011 – Nikon Euroopa tugevdab oma COOLPIX Style seeriat kahe uue mudeliga, mis viivad kompaktkaamerate stiili ja funktsionaalsuse uuele tasemele. Esimene lisandunud kaamera on COOLPIX S1200pj. See on uusim kompaktkaamera, millel on integreeritud projektor. COOLPIX S1100pj järeltulijal COOLPIX S1200pj-l on 20 luumenit heledam projektor ja võimalus luua ühendus iPhone’i, iPadi ja iPod Touchiga, mille kaudu on teil veel rohkem võimalusi videoklippe ja fotosid jagada. Teine lisandunud kaamera on COOLPIX S100 – stiilne mitmik-puuteekraaniga 16-megapiksline kaamera, 8,7 cm (3,5 tolli) OLED-puuteekraan ja võimalus jäädvustada 3D-fotosid.

Nicolas Gillet, Nikon Euroopa tootejuht lisas: „Fotode tegemine ja jagamine muutus nüüd veelgi lihtsamaks. COOLPIX S1200pj uuendab meie innovatiivset projektorkaamerate seeriat ja lisab võimaluse pilte otse iPhone’ist või iPadist projitseerida. Lisaks on COOLPIX S100 väga stiilne ja uuenduslikud funktsioonid nagu 3D-režiimis pildistamine muudavad maailma jäädvustamise lõbusaks eksperimendiks.

Loodud pildistamiseks ja jagamiseks – COOLPIX S1200pj

Enam ei ole vaja koguneda ümber väikese ekraani, et pilte, filme või presentatsioone vaadata. See pakub veelgi rohkem võimalusi sisu edastamiseks. Integreeritud projektoriga COOLPIX S1200pj muudab pildistamise ja jagamise lihtsaks. COOLPIX S1100pj järeltulija S1200pj on nüüd ühilduv ka iPhone’i, iPadi ja iPod Touchiga. Samuti saab kaamera ühendada Maci või PCga, nii saate pilte ja videoid kuvada igale tasapinnale. 20 luumeniga DLP-tehnoloogia muudab projitseeritava pildi heledamaks kui kunagi varem. Pilti on võimalik kuvada 26 kuni 152 cm (5−60 tolli) suuruselt. Kaamera valgustatud juhtpaneel ja lisavarustusse kuuluv kaugjuhtimispult muudavad kasutamise lihtsaks ka pimedas.

COOLPIX S1200pj tagab tänu 14-megapikslilisele CCD-pildisensorile ja HD-kvaliteedis (720p) stereoheliga videosalvestusele nõelterava ja täpse pildi- ja videokvaliteedi. Lisaks hoiavad NIKKORi 5x suumiga lainurkobjektiiv ja neli uuenduslikku funktsiooni ära hägususe.

Neile, kes soovivad olla loovad, pakub COOLPIX S1200pj võimalust salvestada fotosid või videoid eriefektidega või lisada juba salvestatud fotodele suures valikus filterefekte. Pildistamisel kasutatavad efektid on Soft Focus (pehme fookus), Nostalgic Sepia (nostalgiline seepia) ja kaamerasisesed filterefektid fotode täiustamiseks, sh Cross Screen (üle ekraani), Fisheye (kalasilm) ja Miniature Effect (pisipildiefekt). 

COOLPIX S1200pj on saadaval kahes värvitoonis: must ja roosa, müügile tuleb kaamera soovitusliku jaehinnaga 455 Eur.

Šikk disain − COOLPIX S100

COOLPIX S100 on stiilne valik neile, kes soovivad kaamerat, mida on lihtne kasutada ja ideaalne kaasas kanda. Suurepärane segu kõrgetasemelisest stiilist ja kõrgtehnoloogiast – see mudel on saadaval silmatorkava roosa, punase või mustana. Kaamera korpus on 18,1 mm lai ja istub mugavalt kätte, kuid samas mahub ilusti ka taskusse või kotti. Mitmik-puutepaneel tunneb automaatselt ära teie sõrmede puudutuse, mis muudab kaamera käsitsemise 8,7 cm (3,5 tolli) OLED-ekraanil uskumatult intuitiivseks.

Neile, kes soovivad pildistamisest rohkem rõõmu tunda, on COOLPIX S100-l uus 3D-pildistamise võimalus. See spetsiaalne 3D-salvestusrežiim kombineerib kahes erinevas positsioonis tehtud pildist kolmemõõtmelise kujutise, mida on võimalik kuvada 3D-teleritel ja -arvutiekraanidel. Nagu kõigi COOLPIX mudelite puhul on suurepärane pildikvaliteet tagatud igasuguses valguses. Selle üheks eelduseks on S100-s kasutatav ülitundlik 16-megapiksline CMOS-andur. See võimaldab salvestada kõrglahutuse (1080p) ja stereoheliga videoklippe. Lisaks on kasutusel NIKKORi 5x suumiga lainurkobjektiiv, hägusust vähendav tehnoloogia ja spetsiaalsed valgusrežiimid nagu Night Portrait (öine portree).

Easy Panorama funktsioon laseb vaateid veelgi paremini jäädvustada, võimaldades teha 360° ja 180° fotosid. Kui liigute kaameraga vertikaalselt või horisontaalselt üle maastiku, siis kaamera CMOS-andur salvestab kiire sarivõttena hulga kaadreid, mis seejärel hetkega ühendatakse ja tekibki ilus panoraamvõte.

COOLPIX S100 on saadaval kolmes värvitoonis: roosa, must ja punane, müügile tuleb kaamera soovitusliku jaehinnaga 285 Eur.

ViewNX 2

ViewNX 2 on kõik-ühes tarkvarapakett, mis võimaldab kasutajal kiirelt ja lihtsalt fotosid ja filmiklippe importida, lehitseda, redigeerida ja jagada. ViewNX tarkvara edasiarendus ViewNX 2 on kasutajasõbralik programm, mis pakub suurel hulgal funktsioone, ületades kordades arvuti operatsioonisüsteemiga kaasa tulnud programmide võimalused. Hiljuti lisatud videotöötlusfunktsioonid on võetud otse Nikoni auhinnatud DSLR-mudeliseeriast, mis võimaldavad luua suurepäraseid filmikaadreid. ViewNX 2 tuleb kaasa kõigi Nikoni digitaalkaameratega ja see on lisaks ka tasuta allalaaditav.

EXPEED C2

Algupärane EXPEED pilditöötlussüsteem sisaldab kogu Nikoni pika ajaloo vältel kogutud teadmisi ja tehnoloogilist arengut. Nüüd laiendab Nikoni tunnustatud süsteemi viimane versioon Exceed C2 pildistamise võimalusi veelgi: täiustatud videosalvestus, suure tundlikkusega jõudlus ja maksimaalne pildikvaliteet. EXPEED C2 toob pildiandurist välja parima: vähendab müra ja tagab erksate värvidega loomutruud pildid ning sujuvad värvitoonide üleminekud nii fotodel kui ka videoklippides.

Nikoni my Picturetown

Nüüd võite teha oma fotodest turvaliselt varukoopiad, kasutades digifotode säilitamiseks ja levitamiseks Nikoni tasuta sidusteenust my Picturetown (www.mypicturetown.com). Fotomälestuste jagamine sõpradega ja nende paigutamine veebigaleriidesse on lihtne. Saate 2 GB vaba mälu tuhandete mälestuste säilitamiseks ja kui soovite talletada veel rohkem pilte, siis võite igal ajal omandada kuldliikme staatuse.

COOLPIX S1200pj:

     

MOVIE

PICTURE:

COOLPIX S100:

    

MOVIE

PICTURE:

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply