Dienas Mediji fotograafid kasutavad uusimat Nikon tehnikat

By in
534

Soov tõsta kvaliteeti ja tehnoloogia kiire arengu jälgimine on aidanud kaasa sellele, et aktsiaselts Dienas mediji omandas professionaalse uue põlvkonna Nikon fototehnika. Tehnika võimaldab anda lugejatele edasi rohkem teravaid emotsioone, laseb tunnetada edasiantava vaate olemust ja tunda mõnu kõrgekvaliteetsetest fotodest.

Elame tehnoloogilise väga kiire arengu ajastul ning igal hetkel võime jälgida arenguid ja muutusi, mis toimuvad kõige erinevamates valdkondades. Ei saa võrrelda praegust fototehnikat sellega, mis oli kasutuses kümme aastat tagasi. Tehnoloogiline areng on olnud väga kiire ning andnud meile selliseid võimalusi, millest vanasti saime vaid unistada. Pildistada poolpimedates või pimedates saalides ning saada kvaliteetseid fotosid oli varem võimatu – tänapäeval on see kõik reaalsus.

Ilmars Znotins, ajakirja Diena peatoimetaja: „Nikonile ülemineku tingis tehnoloogiline areng. Kui turule tulid Nikon D3 seeria kaamerad, tekkis pressifotograafidel rohkem võimalusi töötada halvemates valgustustingimustes, see aga on traditsiooniline väljakutse meie laiuskraadil, kus pilved katavad naturaalset valgusallikat – päikest. Samuti on pimedad ka spordisaalid ja aulad. Nikon optika erineb oma teravuse poolest, mis on eriti tähtis trükitud pressi puhul. Pealegi oli pressifotograafide tehnika niivõrd vana, et ei suutnud täita neid funktsioone, mida vajasid tänapäeva fotograafid.“

Rene Mitt, Nikon müügi- ja turundusjuht Baltimaades: „Tunneme rõõmu, et üks Baltimaade ajakirjandushiiglasi on valinud ja tunnustab meie toodangut. Olen täiesti veendunud, et ajakirjade ja ajalehtede lugejad hindavad fotode kvaliteeti ja on uue kogemusega rahul. Nikon toetab fotograafe, konsulteerib, tutvustab neile uusi võimalusi, parandusi, tehnoloogilisi võimalusi ja püüab anda fotograafidele võimalikult kiiresti piisavalt palju teadmisi. Oleme seal, kus vajatakse meie nõuandeid või abi.“Kõik Dienas mediji fotograafid kasutavad Nikon tehnikat. Nikon kaameraid kasutavad ka rajooniväljaanded.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply